Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 7., hétfő

4.071 - A Magyarok Világszövetségének Elnöksége, Budapest, 2009. december 5-én:... az izraeli hódítás ellen!

Az MVSZ Elnöksége az izraeli hódítás ellen

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége felszólítja Izrael államelnökét, Simon Peresz elnököt, hogy tételesen vonja vissza azon nyilvános kijelentését, mely szerint Izrael felvásárolja Magyarországot, és haladéktalanul állítsák le azokat a folyamatokat, amelyek a két évvel ezelőtti "elszólása" nyomán bizonyítottan elkezdődtek.

Egy államelnöknek nem lehetnek sem elszólásai sem viccei más államok, más népek rovására! Felszólítjuk, hogy kövesse meg az európai kereszténységet 1000 éve védelmező magyar nemzetet.

Amíg mindez meg nem történik, és mindaddig, amíg a bejelentett felvásárlás leállítására megnyugtató bizonyítékokat nem szolgáltatnak, Magyarország ellen irányuló, idegen és ellenséges felvásárlás részének és bizonyítékának tekintünk minden Izrael irányából érkező magyarországi befektetést és beruházást.

A sukorói kaszinóvárossal, és más hasonló beruházásokkal kapcsolatos fondorlatos vásárlásokat a Simon Peresz-i "elszólással" beindított folyamat részének tekintjük, és azok elleni fellépésre hívjuk a magyarokat!

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége nyílt levelet küld Simon Peresz izraeli államelnöknek.

Budapest, 2009. december 5-én
A Magyarok Világszövetségének Elnöksége

Szaniszló Ferenc: Nemzet így ritkán köpi szembe magát

http://www.youtube.com/watch?v=WuHyyWnwjXk

------------------------------------------------------------------------------