Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 21., hétfő

8.619 - Az MVSZ mindennapos megbírságolása Budapesten, Semmelweis utcában

From: MVSZ Sajtószolgálat <sajtoszolgalat@mvsz.hu>

Date: 2011. február 21.
Subject: Az MVSZ mindennapos megbírságolása Budapesten
To: Kutasi József


A Magyarok Világszövetsége ellen folytatott hatósági ostromot a legbeszédesebben az MVSZ tulajdonában álló Volkswagen személygépkocsi esete példázza. A közvetlenül az MVSZ székházának bejárata előtt parkoló gépkocsira naponta kihelyeznek 10-15 ezer Ft-os bírságot. Erre ürügyül az szolgál, hogy mintegy fél évvel ezelőtt, közvetlenül az MVSZ székházának bejárata elé a rendőrség elhelyezett egy – amúgy a fák takarásában levő, és a forgalomban levő gépkocsik számára teljességgel láthatatlan – „Várakozni tilos” forgalmi táblát. Történik mindez a „nemzeti oldal” vezette Budapesten, és annak V. kerületében, a nemzeti együttműködés jegyében – írtuk a minap. Most mindezt fényképekkel szemléltetjük.

Az itt látható felvétel az egyirányú forgalmú, budapesti Semmelweis utcában, egy mozgó gépkocsi ablakából készült. Baloldalon a Magyarok Világszövetsége székházának bejárata. A kép közepén látható fa törzse mögött „ott bujkál” egy „cseles” forgalmi rendtábla, mely szerint várakozni tilos. Igen ám, de a forgalmi rendtáblát a közlekedő gépkocsik vezetői még attól öt méter távolságból sem látják, mert teljesen takarja azt a képen látható fa…

Meglepetés:
Csakis a fával egy irányba érkezve, fejét teljesen balra fordítva, veheti észre a gépkocsivezető a forgalmi rendtáblát. Sebaj, hiszen azt nem is számára helyezték oda…









A rejtett forgalmi rendtáblát alighanem azért találták ki, hogy mindennap meg lehessen bírságolni a Magyarok Világszövetségét, saját székháza bejárata előtt parkoló gépkocsija miatt.


Ami meg is történik, nap, mint nap.






Történik mindez Magyarországon, a FIDESZ irányítása alatt álló fővárosnak, ugyancsak FIDESZ irányította V. kerületében, a nemzeti együttműködés jegyében.
MVSZ Sajtószolgálat 7154/110221