Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 24., csütörtök

8.661 - Országos TAHSZ Értekezlet "Történelmi Alkotmányunk a Szent Korona Alkotmánya" > 2011. március 5-én (szombat) 10:00 - 20:00 óráig

From: Parragh Imre

Date: 2011. február 24.
Subject: Első TAHSZ Értekezlet
To: Kutasi József

 

Kedves Szövetségesek!

„Nem teremthető hagyomány abból, hogy amit törvénykeznek, az nélkülözze az alkotmányt, s amit alkotmánynak neveznek, az nélkülözze az íratlan törvényt, a hagyományt!” (máig gondolkodók)

A Szövetség akkor szövetség és működőképes, ha a lehető legnagyobb területen egymástól függetlenül és mégis következetes elvek szerint működik egy cél érdekében. Meg kell szervezni a magyar nemzet alkotmány-helyreállításra érett szövetségeit a Kárpát-medence minden területén, nem csupán Budapesten. Ennek első lépéseként azonban most Budapestre hívunk Benneteket, mint a kiinduló, GYÚJTÓpontja azoknak az elkerülhetetlen és tervszerűen végrahajtandó munkálatoknak, amelyeket március és április hónapban a TAHSZ szervezői Veletek közösen VÉGEZHETNEK csupán EL.

Hamarosan megkapjátok az ATHASZ.SAJTO címről a TAHSZ Első Értekezletének meghívóját, programját, részvételi feltételeit és amit előzetesen tudnotok kell. Tehát úgy tervezzétek, hogy aki csak teheti és azon szervezetek, akik csak tehetik részt vegyenek ezen a rendkívüli eseményen! A személyes találkozás elkerülhetetlen!

Országos TAHSZ Értekezlet
2011. március 5-én (Szombat) 10-20 óráig

Budapesten, a Magyarok Házában

"Történelmi Alkotmányunk a Szent Korona Alkotmánya"

címmel

 

Többek között meghívtuk és összefoglaló, tisztázó előadásra kértük fel Rácz Sándort, a Magyarok Világszövetsége örökös tiszteletbeli elnökét, Dr. Zétényi Zsolt, ügyvédet, Dr. Szőllösi Józsefet, az Alkotmányos Jogfolytonosságot Helyreállító Nemzetgyűlés elnökét, Dr. Horkovics-Kováts Jánost, a Nemesi Rendi Mozgalom, alelnökét és Dr. Bogár László, közgazdászt, hogy mindazok után megalkossuk középtávú cselekvési terveinek.

Nincs más, csak magyar út; szókimondó, egyenes! Önálló, mellérendelt és mégis összehangolt tettek  rendszere, szövete képes csak hosszútávú eredményekre! Hagyjuk végre magunk mögött a hitetlenkedést és a hiteltelenséget! Itt az idő, hogy tisztázzuk a legfőbb alapelveket és teendőinket!


Kérlek Benneteket, hogy a meghívót a lehető legszélesebb körben terjesszétek majd és vegyetek részt amennyien csak tudtok és annyi jó magyar embert képviselve, ahányat csak lehetséges. Erre biztassatok minden jóravaló magyar közösséget, akik felhívásunkkal egyetértenek.

 

A mielőbbi találkozás reményében testvéri szeretettel:

Dr. Boór Ferenc