Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 22., kedd

8.647 - Bogár visszavág Orbánnak: az indokolatlan élet

From: Dr. Somogyfoki György
Date: 2011. február 22.

Subject: "... az általuk képviselt szolgalelkű szellemiség is az okozója annak a hihetetlen mértékű rombolásnak, amely az anyagiakon túl, elsősorban morális és erkölcsi alapon zülleszti szét ezt a nemzetet."
To: jozsef@kutasi.eu


Bogár visszavág Orbánnak: az indokolatlan élet
Alább Bogár László kitűnő cikke a cigányok babagyáráról és annak gyászos következményeiről, valamint a Jel, Orbán Viktor Kedves Vezető rendkívül ostoba nyilatkozatáról. Bogár valódi keresztényi szellemben válaszol, szemben Orbán álkeresztény, igazából balliberális-rajvédő szemforgatásával. A lényeg dőlt kiemelése tőlünk.
Az indokolatlan élet
A verbális polgárháború újabb ütközetének lehettünk tanúi, amikor a Jobbik elnöke hiányolta a miniszterelnök parlamenti beszámolójából a súlyos népesedési kérdés és a közbiztonság említését. Egyik mondatában úgy fogalmazott, hogy miközben a magyar egyre vészesebben fogy, a cigány népesség indokolatlanul túlszaporodik. A miniszterelnök viszonválaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy a keresztény gondolkodás nem ismeri az indokolatlan élet fogalmát, mert spirituális talapzatának döntő eleme éppen az élet szentségének elismerése és védelme.