Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 26., szombat

8.704 - Előadás a magyar állampolgárságról Dunaszerdahelyen, 2011. március 2-án (szerdán)

Előadás a magyar állampolgárságról Dunaszerdahelyen
Származási hely: Előadás a magyar állampolgárságról Dunaszerdahelyen

A Magyarok Szövetsége dunaszerdahelyi közösségének kezdeményezésére, valamint a Csallóköz Kultúrájáért Közművelődési Közösség, a Biró Márton Polgári Társulás és a Magyar Koalíció Pártja dunaszerdahelyi szervezetének támogatásával megrendezésre kerül a "Miként legyek/lehetek magyar állampolgár" című előadás, melyet Tarics Péter okleveles politikai szakértő, külpolitikai újságíró tart.

Az előadás a teljesség igényével, részleteiben ismerteti a magyar állampolgárság felvételének valamennyi jogi és gyakorlati feltételét, előnyeit és hátrányait, valamint történeti és politikai hátterét. Tarics Péter összeállította a magyar állampolgárság mintegy 300 oldalas joganyagát és teljes dokumentációját, amelyet a tájékoztató előadás során CD-n kaphatnak meg az érdeklődők.

A rendezvényre 2011. március 2-án (szerdán) 17.30 órai kezdettel kerül sor a Csemadok székházában Dunaszerdahelyen a Bacsák utcában.

Az előadást követően a Magyarok Szövetsége kötetlen baráti beszélgetésre vár minden érdeklődőt a felvidéki magyar közösségünket érintő időszerű teendők megvitatására.

CsatolmányMéret
Honositas_A4.pdf184.8 KB
Honositas_A3.pdf195.51 KB
Honositas_A6.pdf323.07 KB
Honositas_A6_feketefeher.pdf212.41 KB