Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 20., vasárnap

8.601 - Dabasi Tamás: Szíves tájékoztatásul megküldjük a Banki Hitel Károsultak Egyesületének Ügyfélbarát végrehajtásra/...

From: Dabasi Tamás

Date: 2011. február 20.
Subject: Javasoljuk, hogy nevüket változtassák meg Végrehajtók és Bankok Érdekvédő Egyesületére.
To: Kutasi József

Szíves tájékoztatásul megküldjük a Banki Hitel Károsultak Egyesületének Ügyfélbarát végrehajtásra vonatkozó javaslataira vonatkozó válasz levelünket.

Tisztelettel : Deviza Hitelesek

Tisztelt Lénárd Mariann és Tisztelt Galcsikné Erdősi Éva !
 
 
 
Fenti linkeken elhangzott nyilatkozataikra hivatkozva javasoljuk, hogy nevüket változtassák meg Végrehajtók és Bankok Érdekvédő Egyesületére. Amit Önök nyilatkoznak és művelnek az adósokkal, mint Civil érdekvédő szervezet az már a botrány határát súrolja ! Nem elég, hogy tagdíjat szednek az ügyfelektől, amiért időnként "elfelejtik képviselni őket" hónapokon keresztül, a médiában megjelenő riportokban egy szó nem esik arról, hogy mik az Önök elképzelései, mint civil érdekvédők a megnyomorított adósokról, akik mindenüket elvesztik ! Aggódnak a bankok nyeresége miatt, sokallják a végrehajtói jutalékot, miközben hitelközvetítéssel foglalkoznak ! És az ügyfelek mikor juthatnak levegőhöz???  Ügyfélbarát végrehajtás helyett milyen ügyfélbarát hitelfizetési lehetőségekről csacsognak a médiában???
 
Még mindig nem hallottunk a "prudens felelős " banki hitelezésről Önöket korrekten tájékoztatni a közvéleményt, pedig a 18 oldalas tájékoztatónkat megkapták , igaz?  Több illetékestől visszajelzést kaptunk az ügyben !!! Ezenkívül több levelet küldtünk Önöknek, abból is meríthetnének ötleteket, de Önök a Bankokat és a Végrehajtókat képviselik. Amennyiben igaz, hogy  a Bankszövetség és az illetékes Döntéshozók Önökkel nem állnak szóba, nagyon helyesen teszik, mert az sem igaz, amit Önök kérdeznek!
 
Tevékenységükről, mint a "magyarországi banki hitel károsultakat védő civil szervezet" tájékoztatót küldünk sok egyéb anyaggal együtt az Európai Unió Petíciós Bizottságához benyújtott  Petíciónkhoz.

Tisztelettel :  Deviza Hitelesek Sajtókontakt: 06-20-399-5821
 


0.001 - 8.305 > 2007. szeptember 10-töl - 2011. január 31-ig.
 IDE KATTINTANI
> http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf  < IDE KATTINTANI