Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 22., kedd

8.645 - Novák Előd, a Jobbik alelnöke, az Anyanyelvápolók Szövetségének tagja! > Anyanyelvi tanácsadást nyújt a Fidesznek a Jobbik.

From: Dr. Somogyfoki György
Date: 2011. február 22.
Subject: "... az általuk képviselt szolgalelkű szellemiség is az okozója annak a hihetetlen mértékű rombolásnak, amely az anyagiakon túl, elsősorban morális és erkölcsi alapon zülleszti szét ezt a nemzetet."
To: jozsef@kutasi.eu


Anyanyelvi tanácsadást nyújt a Fidesznek a Jobbik


Elképesztő a Fidesz jogértelmezése, mellyel törvénytelen álláshalmozást folytató Sebestyén László képviselőjüket mentegetik.
Az, hogy a „fejlesztési és karbantartási igazgató” nem igazgató, olyan, mint hogy az országgyűlési képviselő nem képviselő. Pedig köztudott az is, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
Azt gondolhatnánk, hogy szövegértési problémái vannak a válaszközlemény írójának, azonban ahol ilyen tömegesen képesek emberfeletti teljesítményekkel álláshalmozásokra, ott inkább csak álságos magyarázkodásról lehet szó. Nem csoda, hogy a Fidesz-frakció névtelen közleményét senki nem vállalta a pártban: miután két nap türelmet kértek, valami kreatívabb megoldásra számított a Jobbik. Például arra a szokásos módszerre, hogy megváltoztatják a megsértett törvényt, vagy megbízási szerződéssel fizetnek ki havi egymilliót „szakértői” munkára.
Sebestyén László az állami tulajdonú ÉRV Zrt. vezérigazgató-helyettesével megegyező, havi egymillió forintos fizetést felvevő - http://www.ervrt.hu/cgi-bin/index.php?hlid=460 -, cégjegyzésre jogosult igazgatója. Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény valóban nem említi a „fejlesztési és karbantartási igazgató” titulust, mint ahogy száz másik hasonló igazgatófajtát sem. Az efféle csalás méltatlan egy országgyűlési képviselőhöz, ezért a Fidesz miskolci honatyáját lemondásra szólítja fel a Jobbik azon túl, hogy továbbra is várja elmúlt 10 havi tiszteletdíjának visszafizetését. A Jobbik ma összeférhetetlenségi eljárást kezdeményezett az illetékes bizottságnál, így 15 napon belül végső döntést kell hozni.
Kíváncsian várjuk a "közbiztonság javulása", a "devizahitelesek megsegítése", és az "adócsökkentés" szavak fideszes értelmezését is, miután az "álláshalmozás" eddig is csekély tilalmának kormánypárti alkalmazását bemutatták.
 
Novák Előd, a Jobbik alelnöke, az Anyanyelvápolók Szövetségének tagja  /  http://kuruc.info/r/2/74778/