Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 24., csütörtök

8.666 - Bakonyi Tibor: Én mint "Rácsakadémikus" börtön viselt azért "Ra"mert aki 8. évet töltött Kádár elvtárs nevelő intézetében az meg kaphatta ezt a címet.

Feladó: Tibor Bakonyi

Dátum: 2011. február 24. 13:32
Tárgy: vélemény
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Kedves elemző:

Akik a 2006. TV ostromát vizsgálják az okokat és miérteket keresik, Ma reggel a Tv ben Nyitrai András FIDESZ Országgyűlési volt képviselő beszélt erről, de nem tudta mi történt ott akkor.

Én mint „Rácsakadémikus” börtön viselt azért „Ra”mert aki 8. évet töltött Kádár elvtárs nevelő intézetében az meg kaphatta ezt a címet. Engem Kosáry Domokos a Tudományos Akadémia volt elnöke nevezett így. Mivel Ő is börtön társam volt. Akkor minden magyar Fasiszta, nyugati bérenc, söpredék, huligán, csendőr, rendőr, Horthy  ista  fattyú volta a Fehér könyv szerint

Tárgy: A Tv ostrom kommunista Népi demokratikus logika és gondolkodásmód szerint történt, és a  forgató könyv szerint. A tömeg átvonult a parlamenttől békésen hogy beolvassák a kérésüket: úgy, mint ’56. a Rádiónál. Mi történt ott akkor?!

„Azt ma már majdnem mindenki tudja: de a feledés homályába merült”.A 3-4 generációs agymosott lakóság esetében. Agymosott szülök agymosott gyerekei a mai rendőrség fiatal állománya. Nem beszélve a népi demokratikus ki képzők mind ott vannak. A kinevezett helyeken. Mert az új kormányoktól élvezik a bizalmat.    

Az 50. dik Évforduló előkészítő akciója volt. A hibás vízágyút azért rendelték oda és azért maradt le a kísérő személyzet, hogy provokálják a tömeget, De a békéstüntetők nem vették a feldobott labdát, és Nemzetiszínű zászlóval ki kisérték a többi rendőrök közé. Tehát nem verték nem lincselték nem bántották.

A várakozó akció csoport akkor lépet volna, ha a felkínált áldozatnak szánt rendőr áldozat áldozattá válik. akkor indokolt lehetett volna az éleslőszer használat úgy, mint a Rádiónál. Tehát kóstolgatták a tömeg tűrőképességét. Azok a rendőrök, akiket oda irányítottak azokat Csalinak szánták, „mint horgász a kukacot” közben a szembenálló tömegből észlelték, hogy jobbrol egy kisseb csoport eléjük tódult és Ők voltak az aktivisták a megbízott provokátorok. ( ezek közül egy sem került látótérben). A tömegben jelen voltak az inkál szekuriti emberei is akik a kádár rendőreiből es utódaiból szerveződtek, elvegyülve csak kérdés, hogy milyen minőségben milyen céllal. Az ő véleményünk az olyan lehet, mint a kitűző nélküli rendőrök vallomásai 23-útán

„Felhívom a figyelmet. Irán környékére, az elégedetlenségi hullám át csaphat Európába is!”

Tehát meg kóstolták a tömeget és felhergelték a rendőröket a tömeg ellen hangolták. Ez után az októberi akció meg szervezése működött.

A bírák jogászok tisztelet a kivételnek mind ott tevékenykednek, mint független bíróság alkalmazott tagjai  

Még ma is érvényben az a Törvény, hogy katona, rendőr a nép ellenes parancsot meg tagadhatja! 1956. éltek is ezzel a lehetőséggel. Akkor a rendőrök katonák jó része a nép mellé álak. Pedig itt voltak még a megszálló elvtársak, és környező baráti országok titokban szervezett láthatatlan légiói is..  

                                     

Bakonyi Tibor - elnök
Szent László Ifjúsági Szövetség
1215 Budapest Vasas utca 28.
Tel:00 361 277 5253
Mobil:00 36 30 757 6693
E-mail: bakonyi56@gmail.com
             www.szlisz.shp.hu
             szl-isz@freemail.hu