Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 4., szerda

11.504 - Budaházy György: Az Operánál történt tüntetések margójára

Forrás: Dr. Somogyfoki György

Az Operánál történt tüntetések margójára

Budaházy György gondolatai a tegnapi tüntetésről és a kialakult közjogi helyzetről.
Tue, 2012/01/03
 

Köszönet annak a néhány száz hazafinak, akik tegnap kimentek megmenteni a nemzeti tábor becsületét. Félreértés ne essék, nem azok ellen tüntetni, akiknek nem tetszik Orbánék új alkotmánya, hanem azok ellen, akik pár éve még lövettek minket a rendőreikkel, most meg ott játsszák az eszüket az utcán (megjegyzem, mi 2007. október 22-én nem mehettünk kiabálni az Opera elé, mint ezek tegnap).

Ha a fülkeforradalmárok csináltak volna számonkérést – ahogy ígérték, – akkor most nem engem zaklattak volna ellenőrizgetésükkel tegnap óránként a rendőrök, hogy nem mentem-e ki tüntetni, hanem mondjuk Gyurcsányt a zárkájában ötpercenként a börtönőrök (én egyébiránt ezt is megéltem bent – szintén már a FIDESZ alatt –, mikor a szabadulásomért éhségsztrájkoltak a Kozma utcai börtön előtt a hazafiak). Ha már a pártok ígéretei csak a szavazás napjáig tartanak, majd utána a hazaárulókat legalizálva polkorrektkednek velük a parlamentben, legalább az egyszerű hazafiak mutassák meg nekik, hogy nem felejtette el mindenki a gazságaikat.

A tüntetésen résztvevő valamelyik civil szervezet felhívásában valami olyasmi volt, hogy a FIDESZ alkotmánya helyett létre kell hozni a nép alkotmányát. Persze megmosolyogtató, ha ezt a szemkilövetőkkel akarják létrehozni, de azért ez is rávilágít arra a fontos dologra, amit én is állandóan hangsúlyozok, hogy ebben az országban abból van az átlagembernek legjobban elege, hogy mindent az ő megkérdezése nélkül csinálnak már hosszú évtizedek óta, s ráadásul mindent rosszul (még ha a most életbelépő alkotmánynak kétségtelenül van néhány pozitívuma az előzőhöz képest). A magyar közjogi tradíció leegyszerűsített lényege a Vérszerződés óta az, hogy van egy kormányzás, aki az ország folyó ügyeit intézi, és van egy – nem ennek alárendelt – a nemzetet megjelenítő országgyűlés, amely a kormányzás időtálló szabályait (nem olyanokat, amiket hetente módosítgatnak, hogy legyen alibi munkájuk) lefekteti és ezek vezetés általi betartását ellenőrzi. A pártokrácia lényege ezzel szemben az, hogy a vezetés, és – a parlamenti többség révén – a szabályok változtatásának lehetősége meg az ellenőrzés egy kézben van, ezért nincs valójában ellenőrzés és a nemzeti érdek folyton az aktuálisan uralkodó párt érdeke alá van rendelve. A mostani ellenzéket is csak az zavarja, hogy jelenleg még nekik sincs beleszólásuk a dolgokba, nem az, hogy – „nemzeti együttműködés rendszere” ide vagy oda – az országnak nincs. Az lesz a jövő politikai ereje, aki ezt a helyzetet elmagyarázza az embereknek, és a hagyományos magyar közjogi alapokra visszavezeti az országot, ezért volt óriási stratégiai hiba 2006-7-8-ban nem az alkotmányozó nemzetgyűlés zászlaja alá gyűjteni a nemzeti érzelmű embereket, hanem a „csináljuk jobban a pártokráciát”-ba továbbra is belerángatni őket. A nemzeti oldal soha el nem évülő bűne lesz, ha a pártokrácia kiürülőben lévő húsosfazékjában található utolsó morzsákért cserébe hagyja, hogy a leghiteltelenebbek – felismerve az új idők szeleit – a társadalom élére próbáljanak állni az előzőekben írtak valamilyen kiforgatásával.

Budaházy György

ui.: Az MSZP teljes elbizakodottságában láthatóan már elvetette a sulykot és olyan hazugságokból és sértésekből álló közleményt adott ki Orbán Viktorról és rólam, ami egyértelműen fogható jogilag. Már Jézus megmondta, hogy kiknek az atyja volt az ördög (János 8:44.), ne merészeljenek engem Belzebubnak nevezni!

Diósd, 2012. január 3.

http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2012_01_03_az-operanal-tortent-tuntetesek-margojara

Related Links

+

MÚK: Visszatér a nemzeti ellenállás az utcára?

"Rendszervágást" hirdet egy Facebook csoport. Deresre húzzák a rendszert!
Tue, 2012/01/03
 
Deresre húzzuk a rendszert!Deresre húzzuk a rendszert!

Úgy látszik, hogy a tegnap éjjel sokaknál kiverte a biztosítékot, és elkezdett szerveződni egy Facebook-közösség, amely azt hirdeti, hogy Márciusban Újra Kezdjük! Ez az igaz MÚK, a nemzeti ellenállás visszafoglalja az utcákat - legalábbis a titokzatos szervezők ezt ígérik.

A nevük Rendszervágás, és Lúdas Matyi képével üzennek, s nem csak "háromszor adják vissza", hanem három fő csapásvonalat jelölnek meg: az utcákat ellepő és az "ellenállást" lemásoló és ellopó gyurcsányista vörös köztársasági söpredéket, valamint az Orbán-kormányt, továbbá a nemzetközi bankárkasztot. Az óráról órára gyarapodó Facebook-közösség 2012. március 15-én akarja visszaszólítani a valódi nemzeti ellenállást az utcákra.

A Rendszervágás egyelőre nem sokat árul el magáról, de pár bejegyzése már most is olvasható, kettőt kiemelnénk:

"Hatékony fellépés a népet kizsákmányoló Orbán-kormány ellen! Hatékony fellépés a népnyúzó intézmények ellen! Hatékony fellépés az embereket félrevezető Gyurcsány-közeli politikai erők ellen! Hatékony fellépés az 1989-ben elmaradt alkotmányozó nemzetgyűlés megtartásáért! "

"Lúdas Matyi háromszor adja vissza! Az első nagy revans: 2012. március 15. Készüljön mindenki! Eljön a mi napunk!"

Tehát készüljön minden március 15-ére, addigis kövessük nyomon a Rendszervágást Facebookon!

http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2012_01_03_muk-visszater-a-nemzeti-ellenallas-az-utcara