Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 6., péntek

11.577 - Aldobolyi E. Judit: Kedves Kutasi úr! Hiába tartja magát függetlennek, ha ezekkel ül egy szekéren.


Feladó: Judit E Aldobolyi <e.judit_aldobolyi@rogers.com>
Dátum: 2012. január 5. 20:43
Tárgy: Fw: [Lapszemle] Lázár: Államcsõd lesz és személycserék a kormányban - Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére - Orbán: ''a Likud természetes ideológiai partnerünk'' - Meghátrált a kormány - jöhet a készenléti hitel - Magyarország nem feküdhet le a nemzetközi spekulánsoknak! - VV: innen már mindegy, mit mond Orbán Viktor - Bukni fog
Címzett: ": Kutasi József Antal" <jozsef@kutasi.eu>


Kedves Kutasi úr

Ez a Jobbik internet hirlapja lett.

Hiába tartja magát függetlennek, ha ezekkel ül egy szekéren. Ami ebben a hírhálóban van ma is, az külön külön felér egy egy  hazaárulással. Hogy a saját hazája bukásának drukkoljon és örüljön valaki, börtönt érdemel.

Oda se figyelnek, hogy mi történik az országban. Még csak véletlenül sem az  amit itt leírnak. Igen is folyik a felelősségre vonáés, pontosan a z abjuk, hogy folyik. Mághozzá nagyon alaposan előlészítve. Az a bajuk. Am ahhoz, hogy az eredményes legyen először ki kell deríteni mi minsenről van, lehet szó. Az összes lezárt és nem lezárt privatizácóra és eladásra került ingatlant, ügyet stb. 2002 -tól 2010-ig fel kell göngyölíteni, ki kell nyomozni, bizonyítékokat kell beszerezni, sok esetben külföldről,  el kellett távolítani a régi gárda bíráit és ügyészeit, hogy majd ne mentségűk fel őket. És igy tovább. 

Kutasi út. Felelős embernek tudnia kell az ilyesmit. Ön nem lenne az ?

Ezekkel az emberekkel egy követ fújni nem magyar érdek. Mit gondol kiknek a védőszárnyai alatt vannak, hogy büntetlenül lehetnek olyan ostobán szélsőségesek mint amilyenek, és hajuk szála sem görbül. 
Nem kelti fel ez a gyanuját ?

Udvzöllettel
Aldobolyi E. Judit

U.i.
Különben az levele úgy érkezett, hogy a bal oldalon majd a levél negyede nem látszott.
ha kívánja, hogy elolvassam, kérem küldje át újra az egészet.

----- Forwarded Message -----
From: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@fw.hu>
To: Judit E Aldobolyi <e.judit_aldobolyi@rogers.com>
Sent: Thursday, January 5, 2012 12:33:14 PM
Subject: [Lapszemle] Lázár: Államcsõd lesz és személycserék a kormányban - Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére - Orbán: ''a Likud természetes ideológiai partnerünk'' - Meghátrált a kormány - jöhet a készenléti hitel - Magyarország nem feküdhet le a nemzetközi spekulánsoknak! - VV: innen már mindegy, mit mond Orbán Viktor - Bukni fog

Nemzeti Hírháló