Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 6., péntek

11.592 - MENTSÜK MEG A FELVIDÉKI 15 ÉVES HARANGSZÓT


From: Ifj. Szilas László
Date: 2011. december 31. 
Subject: MENTSÜK MEG A FELVIDÉKI 15 ÉVES HARANGSZÓT
To: Kutasi József Antal

 

Kedves Nemzettestvéreim!

 

Szeretném figyelmetekbe ajánlani az immáron 15 éve Felvidéken Királyhelmecen megjelenő HARANGSZÓ Egyházi és Közéleti Fórumot. Amelynek külsős újságírójaként én is több cikket írtam már, amiből kettőt mellékelek most nektek is.

Fennmaradásukért küzdenek, hogy kiváló írásaikkal továbbra is hűen szolgálhassák, újból és újra mindennap büszkén megvallva és vállalva ősi keresztény hitünket és katolicizmusunk szépségeit és magyarságunk ügyét.

A lentiekben található honlap megnyitásával a Szepsi Esperesség oldala tekinthető meg, amelynek baloldalán pedig a HARANGSZÓ – t lehet megnyitni és néhány régebbi számát elolvasni.

Jóságos Istenünkbe és a Boldogságos Szűzanyánkba vetett bizalom alapján fordulok most hozzátok és kettős tisztelettel és szeretettel kérlek benneteket, hogyha módotokban áll szíveskedjetek segíteni, hogy jóindulatú, pártfogó szeretetek révén továbbra is fennmaradhasson és megjelenhessen a HARANGSZÓ a határainkon innen és túl élő híveink nagy-nagy örömére.

Ha úgy ítélitek meg, hogy ez a HARANGSZÓ megérdemli a kitüntető rokonszenveteket, megtisztelő adományotok az alábbiakban megadott számlaszámon keresztül továbbítható részükre.

 

Slovenská Sporiteľňa

Kráľovský Chlmec

Számla számunk:

IBAN SK 25 0900 0000 0005 5119 2547

BIC

GIBASKBX

 

Egyidejűleg megadom a főszerkesztő úr nevét és telefonszámát is:

Pankovics Miklós,

Telefon: 00421915 9359 86

http://www.szepsi.romkat.sk/

Hátralévő életünkre Mennyei Atyánknak és a Magyarok Nagyasszonyának égi közbenjáró  Áldását kérve, maradok imádságos szeretettel, Esztergomból, Szent István király szülővárosából, mártírsorsú Mindszenty József Herczegprímás Úr nyughelyéről, a „Magyar Rómából”.


vitéz Ifj. Szilas László