Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 9., hétfő

11.607 - A Magyarok Világszövetségéről ír a Magyar Nemzet!


A Magyarok Világszövetségéről ír a Magyar Nemzet! 

Ritkaságszámba menő eseménynek számít, hogy a Magyar Nemzet, szombati számában terjedelmes írást közöl a költségvetési támogatásától tizenkettedik éve megfosztott Magyarok Világszövetségének nemzetszolgálatáról, Határokon átívelő magyar összefogás címmel. A Magyar Nemzetben közölt írás azt az esetet ismerteti, amelyről sajtószolgálatunkDe profundis - Ünnepi üzenet mélységől cím alatt számolt be (http://www.mvsz.hu/sajtoszolgalat/20111227_deprofundis.html). 

A Magyar Nemzet cikke aznap jelent meg, amikor a Magyarok Világszövetsége rendkívüli Küldöttgyűlést tartott, mert a Fővárosi Ítélőtábla alig több mint egy hónappal korábban megsemmisítette a 2008 augusztusában megtartott elnökválasztást. A Küldöttgyűlés több felszólalója pozitív változás jeleként értékelte az MVSZ és elnökének munkásságát elismerő írást, a amely a kétharmados többségű kormánypárt lapjában jelent meg. 

A Fejér Szövetség honlapja időrendi összeállítást közöl (fejerszovetseg.blog), amely jól szemlélteti azt, hogy a folyamatos zaklatás közepette és annak ellenére, a Magyarok Világszövetsége végzi nemzetszolgálatát, és nem akármilyen szinten. 

Alább közzé tesszük Borsodi Attilának a Magyar Nemzetben megjelent írását. 

MVSZ Sajtószolgálat