Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 12., csütörtök

11.663 - Fogadja szeretettel a Váralja Szövetség néhány választmányi tagjának gondolatát mindarról, ami jelenleg az országban folyik! Kattintson mindig a címre!


From: Váralja Szövetség Levelezőlista
Date: 2012. január 12.
Subject: Aktuálpolitikai gondolatok
To: Kutasi József Antal

Kedves Támogatónk!

Fogadja szeretettel a Váralja Szövetség néhány választmányi tagjának gondolatát mindarról, ami jelenleg az országban folyik!
Kattintson mindig a címre!

Háború az ébredő gyarmat ellen (Hetzmann Róbert írása)
"Rá kell döbbennünk: EU, IMF, Barroso, Suez, Rosenberg úr, a pénzarisztokrácia lakájsajtója és az itthoni csahos kutyák – Gyurcsány, MSZP-s bérencek és a liberális másság pártja – egy gyékényen árulnak. Ezek után már meg sem lep az a hír, hogy - minap kiderült - a „libás” Bajnai politikai mozgalmát az amerikaiak pénzelik."

Ki a nemzetközi?
(Kiss Bence Álmos írása)
"...ez nem jelenti, s nem is jelentheti azt a manapság s az utóbbi évtizedek morális és szellemi rombolása következtében kialakult, és általánosan elfogadott nézetet, mely szerint az általános, történelmi s egyetemes értékrendet átlépő, rosszabb esetben elvető, a hagyományos normákat ostorozó, saját boldogulását a közösség elébe helyező, a saját érdekeit az alap és mindennemű emberi csoport, a nemzet elé állító, romboló, s nem haladó gondolkodású, gyökértelen egyén lenne nemzetközi. Ezt teljes szívvel s lélekkel cáfolom."

Bedőlt a kötvénypiac... de miért?
(Lovász Ádám írása)
"Teljes mértékben neoliberális gazdaságpolitikát alkalmazott Gyurcsány/Bajnai. – és mégis a rendszerváltás óta a legnagyobb recessziónak lehettünk tanúi. A kötvényhozamok akkoriban is rendkívüli mértékben megemelkedtek, hiába volt az MSZP kormány rokonszenves a külföldi közvélemény számára."

Következő levelünkben a Találkozások Háza híreivel jelentkezünk!

Tisztelettel:
Váralja Szövetség