Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 15., vasárnap

11.705 - Nagy átverés volt a "jobbik", martonyijános és orsósviktor által megrendelt Lövőház utcai tüntetése.

From: Vattay Szabolcs

Date: 2012. január 15. 
Subject:  A nagy átverés
To: Kutasi József Antal

Kedves Zsolt!
 
Tökéletesen egyetértek! -- mert én is láttam az ördög patáját kilógni, így eszem ágában se volt ezen a műbalhén részt venni!
 
Üdv.: Szabolcs
 
----- Original Message -----
From: Megyeri Zsolt 
----- Original Message -----
From: Megyeri Zsolt
Sent: Sunday, January 15, 2012 7:33 AM
Subject: A nagy átverés

Kedves Barátaim!

Nagy átverés volt a „jobbik”, martonyijános és orsósviktor által megrendelt Lövőház utcai tüntetése. Vona Gábor, a kuruc.info hírportálra feltett videóban a 14. perctől kezdve leplezi le a tüntetés igazi célját. Azt üzeni barrosonak, hogy „nagyon óvatos legyen, mert fogja ő még orsós viktort visszasírni”.

 

Tehát először martonyi fenyegeti az uniót a „jobbikkal”, majd az a „jobbik” amelyik tétlenül szemlélte végig az orsós kormány ámokfutását és már egy éve semmiféle tiltakozást sem szervezett, nyomban tart egy nagygyűlést, ahol megüzenik a barrosonak, hogy az orsóst ne piszkálja, mert a „jobbikosok” megtekerik az orrát.

 

Kedves Barátaim! Nem lóg itt ki egy kicsit a lópata?????

 

Én elhiszem, hogy most sok levelezőtársam háborog azon, hogy a csúnya európai unió megtámadta hazánk szuverenitását. Csakhogy ez önámítás. De jó is lenne, ha hazánk szuverenitását csak most támadták volna meg! Hazánk függetlenségét nem 2012-ben támadta meg az unió, hanem hosszas előkészületek után ’89-ben a nemzetközi pénzvilág, akik ide rakták a nyakunkba a helytartóikat. 1989 óta minden kormány az ország tönkretételén dolgozott. Mindegyik!!! Már 15 éve garázdálkodtak a helytartók, mire csatlakoztunk az unióhoz! Nem rémlik??? Az EU is egy nagy kalap szar, de nem lehet mindent a nyakába varrni, főleg a saját tehetségtelenségünket nem, miszerint 22 éven keresztül nem sikerült megszabadulni a cionisták helytartóitól.

 

Képzeljük el azt a (nem létező) ideális helyzetet, hogy az EU az, aminek a sok ember látni szeretné, és a tagországok érdekeit szolgálja. Egy ilyen fiktív ideális EU mi a francot tudna kezdeni azzal a tagországgal, ahol felszámolták az ipart, a hadsereget, az oktatást, az egészségügyet, a szociális hálót és még az élelmiszert is külföldről hozzák, továbbá az adóbevételeket államadósság törlesztésre és a cigányok elszaporítására fordítják, a maradékot meg ellopják a „politikusok”??? Hát ha én lennék az EU elnöke, bizony én is szarnék a fejükre.

 

Tehát kedves Vona Gábor! Az ok és okozati összefüggésekben egy kicsit összetévesztett valamit. Szar ügy az EU-s ultimátum és a leminősítés, de azok ellen kellene tüntetni, akik idáig „vezettek” minket. A MINDENKORI KORMÁNY ELLEN, A MINDENKORI KORMÁNYZÓPÁRT SZÉKHÁZA ELŐTT!!!! Nem pedig az orsósféreg megbízásából az EU iroda előtt.

 

Az eseményeket elemezve 100%-osan ki lehet jelenteni, hogy zsideszes megbízásra szervezték a tüntetést. Tegyük fel a kérdést, hogy „cui prodest”, azaz kinek állt érdekében, és elemezzük ki!

 

  • A nemzetközi hatás tekintetében igazoltuk martonyi bilderberg jánost, tehát a sok jó magyar ezért tüntetett.
  • Hazai viszonylatban az orsós kormányt igazoltuk, mert az lett akaratlanul is kimondva, hogy az orsós kormány megszorító intézkedései nem ok nélkül valók. Tehát áttételesen azt sugallva, hogy minden a „csúnya” EU miatt van, a „jobbik” a cionisták helytartóságaként működő zsidesz kormány legitimitásáért és a megszorítások mellett tüntetett.
  • A pártok hazai támogatottsága tekintetében, ez az EU ellenes tüntetés arra volt jó, hogy azokat a zsidesz szavazókat, akik az orsós kormány megszorító intézkedései miatt „jobbik” szavazókká váltak volna, elijesszék, és azok fejvesztve visszatérjenek a zsidesz táborba

 

Ez a szomorú valóság. Tudjátok nem véletlen, hogy Gyimesbükkbe és Csíksomlyóra el szoktam menni, de ide, ami 10 perc séta lett volna nem mentem el, mert előre borítékolható volt, hogy ez csak egy tipikus GŐZLEERESZTŐ AKCIÓ, ahol a radikálisok kitombolhatják magukat, majd csendben magukban belátják, hogy a megszorítások nem ok nélkül valók.

 

Zsolt