Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 15., vasárnap

11.707 - Minden idők legnagyobb hazai EU-ellenes demonstrációját tartotta a Jobbik az unió magyarországi képviselete előtt.

From: Dr. Somogyfoki György

Date: 2012. január 14. 
Subject: Minden idők legnagyobb hazai EU-ellenes demonstrációját tartotta a Jobbik az unió magyarországi képviselete előtt. 
To: Kutasi József Antal

„Ha Barroso beteszi a lábát, karikás ostorral fogjuk kikergetni!” – Uniós zászlót égetett a Jobbik vezetése

2012, január 14
 
Minden idők legnagyobb hazai EU-ellenes demonstrációját tartotta a Jobbik az unió magyarországi képviselete előtt.
 










Minden idők legnagyobb hazai EU-ellenes demonstrációját tartotta a Jobbik az unió magyarországi képviselete előtt. A hideg, metsző szél ellenére több ezer ember gyűlt össze a budapesti Lövőház utcában, hogy tiltakozzon a közösség Magyarországot sújtó diktátumai ellen.

Novák Előd, a Jobbik alelnöke nyitotta meg a rendezvényt, felhívására – Sziva Balázs, Varga B. Tamás és Varga Miklós előéneklésével – a megjelentek Magyarország függetlensége melletti kiállásként elénekelték a Himnuszt. Ezt követően Varga B. Tamás a Magyar Hiszekeggyel tett hitvallást hazánk függetlensége mellett.


Első felszólalóként Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke, EP-képviselő lépett a pulpitushoz.

Beszédében kijelentette: nem a liberális áldemokráciát, a sztálinista alkotmányt féltik, hanem tiltakoznak az ellen a kész átverés-show ellen, ami immár nyolc éve folyik. Folyamatosan azt szajkózták nekünk, hogy az EU-val eljön a Kánaán, de ehelyett csak a Kánaán lakosai jöttek el, akik további betelepítéseket, romastratégiát ígérnek nekünk. Az európai liberálisok ezért fogadjanak örökbe-egy-egy cigány családot! – szólította fel az EU feltételen híveit Szegedi Csanád. – Mi, magyarok és valódi európaiak nem ilyen EU-t szeretnénk, mi nemzeti szuverenitáson alapuló gazdasági közösséget képzelünk el!


Hadüzenetet kaptunk az EU-tól. A magyar kormányok csak folyamatosan hátráltak és már a gólvonalon állnak – emelte ki a Jobbik alelnöke. – Teszik mindezt annak ellenére, hogy Nyugat-Európa történelmi tények alapján nekünk köszönheti létét, mostani jólétét. – Tette hozzá. A képviselő a leminősítésekre válaszul javasolta: minősítsük le mi is az EU-t, írjunk ki népszavazást tagságunk fenntartásáról!

A jövőről szólva Szegedi Csanád kiemelte: EU-n kívüli tagságunk esetén a Jobbik készen áll arra, hogy átvezesse az országot egy szebb jövőbe.

A következő felszólaló Varga István szakértő volt, aki beszéde elején Kossuthot idézte.

A forradalom pénzügyminisztere már 1848-ban elszámoltatást követelt. Az EU 3 év alatt 4500 milliárd eurót fizetett ki bankmentésre, ez az unió polgáraira fejenként 2,8 millió forintnak megfelelő adósságot ró. Erre a szakértő szerint nem lett volna lehetőség, mivel a közösségi szabályozás szerint csak tagállami zavar esetén szabad ilyen lépést tenni. A gazdasági válság azonban Európán kívülről jött!


December 9-én a tagállamok megszavazták az Európai Stabilitási Egyezményt, mely gyakorlatilag létrehozta az Európai Valutaalapot, de ehhez Magyarország nem csatlakozott. Ezért a nemzetközi pénzügyi körök be akarnak terelni minket ebbe is, ezért támadják az országot pénzügyileg. Háború zajlik, a pénz az új fegyver, ezt kell nekünk leszerelnünk – zárta szavait a neves pénzügyi szakértő.
A tiltakozó megmozdulás fő szónoka a Jobbik elnöke, Vona Gábor volt. Beszédében példamutatóknak nevezte a demonstráción megjelent több ezer embert, akik a méltatlankodóknak, saját magukért tüntetőknek és a kormánynak is példát mutattak. Felidézte: a héten a lengyel országgyűlésben, a Szejmben egy Magyarországgal szolidáris képviselő kiállt értünk „El a vörös kezekkel Magyarországtól!” szavakkal.


Az EU-ellenes erő vezetője felidézte José Manuel Barrosonak, az Európai Bizottság elnökének levelét, melyben gyakorlatilag fejbe rúgta az elmúlt húsz év kormányai által földre küldött Magyarországot. Mondjunk le a függetlenségünkről? Akarunk megszorítást? – Nem, nem, soha! – zúgott több ezer torokból az elszánt kiáltás.

Az utca nem lehet a liberális csőcseléké, nem lehet Lendvai Ildikóé és Gyurcsányé! – tüzelte az összegyűlt magyarokat a pártelnök. – A legközelebbi tüntetésükön mi is ott leszünk! – ígérte, mert egészen elképesztő, hogy Lendvai Ildikó addig ácsorog egy rendőrautó mellett, amíg valaki hajlandó lesz őt elvinni, a 2006-os sérülésekért felelős Gyurcsány Ferenc pedig megkérdezi, hogy történt-e személyi sérülés.


Mi lesz kilépésünk után? – tette fel a kérdés Vona. Egyesek azt mondják, hogy szövetségesek nélkül maradunk. Miért most van? – Nincs! – zúgott a tömeg. Mások azt mondják, hogy kilépésünk után tönkremegy a gazdaságunk.  – Így is! – válaszolt több ezer ember. Barroso azt írta levelében, hogy „minden hatalmunkkal élni fogunk Magyarország ellen”. De mit csinált Barroso, amikor szétprivatizálták az országot, a magyar gazdák megalázó támogatásának mértékét kialkudták, az élelmiszer- és egyéb szemetet ide hozták, a magyar munkavállalókat töredékbérért dolgoztatták vagy épp a 2006-os rendőrterror idején? – kérdezte Vona Gábor. A pártelnök kijelentette, hogy a magyar embereknek népszavazáson kell dönteniük az uniós tagságról.



A reményt Attila király, Árpád és Szent László vére ad. Vajon ők mit szólnának Barroso levelére? – tette fel a nyilvánvaló kérdést a Jobbik elnöke. – Üzenjük Barrosonak: fogja ő még Orbán Viktor visszasírni! Ha beteszi ide a lábát, akkor megtekerjük azt a nagy orrát, és karikás ostorral zavarjuk ki az országból! – szólt zárásként a radikális erő vezetőjének elszánt szava.
Ez után olyan következett, ami még soha: egy EU-tagállam EU-ellenes parlamenti erejének vezetősége a színpadra vonult, majd pedig a vezetés ’56-os hős tagja, Murányi Levente a Szovjetunió zászlaja helyett ezúttal az Európai Unió zászlaját gyújtotta meg.

H.É.  /  http://www.barikad.hu/%E2%80%9Eha_barroso_beteszi_l%C3%A1b%C3%A1t_karik%C3%A1s_ostorral_fogjuk_kikergetni%E2%80%9D_%E2%80%93_uni%C3%B3s_z%C3%A1szl%C3%B3t_%C3%A9getett_jobbik_vezet%C3%A9s

Kapcsolódó cikkek: 
 

Élő közvetítés a Jobbik tüntetéséről MOST!

Utólag megtekinthető ide kattintva.  (http://www.ustream.tv/recorded/19757142)

By SoDI  /  http://66masodperc.wordpress.com/

Abszurdisztán bűzös lehellete újra a tarkónkon:   (albafi@haza.fi)
 
Pintér rendőrsége szerint garázdaság volt a zászlóégetés - feljelentést tettek

Feljelentést tesz a rendőrség, amiért a Jobbik szombati fővárosi demonstrációján el merték égetni az érinthetetlen Európai Unió zászlaját.

 
 
Vágtázó Csodaszarvas - Lovasnépek éneke: