Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 18., szerda

11.738 - A kanadai magyarok üzenete a budapesti,2012. január 21-én délután induló Békemenet résztvevőihez

From: LIGETI ZSUZSI
Date: 2012. január 18. 
Subject: Uzenet
To: Kutasi József An
tal

Megnyugtató hogy a külföldi magyarok között is vannak "igaz magyarok" akik nem dölnek be  a rágalmazó,hazug,aljas,hazaárulók   - GÁTI,KERTÉSZ,HELLER ÁGNES, stb - hireszteléseineknek  és
kifejezik együttérzésüket az OTTHONI-akkal ,a magyarság érdekében !
 
L.Zsuzsi
Sent: Wednesday, January 18, 2012 4:19 PM
Subject: Fwd: Uzenet

Kedves Barátaink!

Kérem, olvassátok el az alábbi, illetőleg csatolt üzenetet és ha egyet értetek vele, írjátok alá és ma (kedd) estig küldjétek vissza a fenti emailcíre. Arra is kérek mindenkit, hogy továbbítsa ezt a levelet és üzenetet barátainak, ismerőseinek, hogy minél több aláíró nevében küldhessük haza.

Üdvözlettel,

Rózsa  

A kanadai magyarok üzenete a budapesti, január 21-én délután induló Békemenet résztvevőihez

Kedves Nemzettestvéreink!

Mi, kanadai, egységes nemzetben gondolkodó magyarok lélekben csatlakozunk a január 21-én induló Békemenethez. Egyet értünk a Békemenet szervezőinek nyilatkozatával, azzal, hogy a haza függetlensége, felvirágoztatása, a keresztény alapokon való kormányzása mindennél fontosabb, mert csak így lehet a Szent Korona büszke országaként megmaradni Európában.

Kedves Nemzettestvéreink!

Lélekben Veletek indulunk el a Hősök terétől, hogy égő gyertyával a kezünkben némán imádkozzunk Magyarországért, amely immár mindannyiunk hazája, amióta megszületett az új Alkotmány, amióta megfogalmazódtak azok a demokrácia elveire épített sarkalatos törvények, amelyek többek között biztosítják mindenki számára a lehetőséget, hogy magyar állampolgárrá váljék. Fizikailag távol ugyan, de lélekben Veletek megyünk a Hősök terétől az Országházig, hogy megmutassuk a világnak: hazug minden külföldön megfogalmazott és terjesztett propaganda, hazug minden megfizetett, képmutató, szélhámos mesterkedés, amely Magyarország és nemzetmentő, nemzetféltő kormányának lejáratására irányul.

Imádkozunk azért, hogy találjunk olyan nyugati fórumokat, amelyek a mi véleményeinket is elfogadják és közlik, hogy felvilágosíthassuk a nyugati közvéleményt a valóságról. Arról, hogy Isten Magyarországot nem gyarmatnak, nem a pénzvilág vazallusának szánta, hanem független, szabad államnak, a magyar népet pedig saját sorsát irányítani képes nemzetnek, amely a keresztény értékek megőrzésével és felmutatásával példát mutat Európának és a világnak.

"Magyarország megújulásának történelmi ideje van", fogalmazta meg Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. Ennek a megújulásnak a sikerét mi, kanadai, egységes nemzetben gondolkozó magyarok minden erőnkkel és eszközünkkel támogatjuk.

Isten minket úgy segéljen!

Dancs Rózsa főszerkesztő

Nandor Horthy
Nandor@NandorHorthy.com