Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 2., csütörtök

15.289 - Fejér Szővetség: Emlékeztető a Köztársasági Elnöki Hivatalban tett látogatásunkról - Nem én kiáltok, a föld dübörög

From: Fejér Szövetség
Sent: Thursday, August 02, 2012 12:00 PM
To: Kutasi József Antal
Subject: Emlékeztető a Köztársasági Elnöki Hivatalban tett látogatásunkról - Nem én kiáltok, a föld dübörög

 

Tisztelt Szerkesztőség!

Ajánljuk figyelmükbe az alábbi honlap bejegyzésünkön olvasható Köztársasági Elnöki Hivatalból a Fejér Szövetségbe megérkezett Emlékeztetőt.

Emlékeztető: a legfőbb kérdés most a föld!

Részlet a bejegyzésből (ahonnan a teljes emlékeztető képekben letölthető):

Kormányzati célokkal ellentétes eredményekhez vezető NFA földbérleti pályázati  rendszer és elbírálási gyakorlat.

Társadalmi vitát és egyeztetést hirdető, azonban azt nyilvánvalóan mellőző földtörvény tervezet beterjesztése a parlamentbe. Ezek azok az események, amelyek odavezettek, hogy újra látogatást tettek a fejérek a Köztársasági Hivatalban.

Többen érdeklődtek aziránt, hogy miért is és milyen eredmény reményében kértünk meghallgatást újra a Köztársasági Elnök Hivatalban (vonatkozó korábbi bejegyzésünk: Két év után újra a Köztársasági Elnöki Hivatalba látogatnak a "fejérek).  Van-e egyáltalán arra remény, hogy teljesen világos és jogos társadalmi felvetésekkel egyeztető, avagy inkább figyelmeztető, tájékoztató megbeszéléseket folytatunk a számunkra egyre inkább csupán "regnáló", azonban rólunk csak a választási kampány sikere szempontjából tudomást venni akaró, minket többnyire törvényi előírások és kötelezettségek megszegését is vállalva válaszra sem méltató hatalom képviselőivel?

Válaszunk legyen ez az emlékeztető, amely a napokban érkezett meg hozzánk Dr. Gróh Gáspár társadalmi igazgató részéről a mintegy kétórás megbeszélésről.

Tisztelettel:
Sajó Mária
Fejér Szövetség Sajtószolgálat
http://fejerszovetseg.blogspot.com