Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 1., szombat

15.452 - Tejfalussy András, Tudományos Rendőrség T. Áder János köztársasági elnök úr! Közérdekű bejelentés

From: András Tejfalussy [mailto:tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com]
Sent: Saturday, September 01, 2012 7:52 AM
To: janos.ader@europarl.europa.eu
Cc: lu; viktor.orban
Subject: T. Áder János köztársasági elnök úr! Közérdekű bejelentés: Ön és jogásztársai, a hazai bírák és ügyészek szerint miért nem bűncselekmény a szóértelem változtatásos alábbi népirtási módszer?

Kód: aderjanosnak-szoertelem-valtoztatas-alapu-orvosi-bunozesrol-120901

T. Áder János köztársasági elnök úr! Közérdekű bejelentés: Ön és jogásztársai, a hazai bírák és ügyészek szerint miért nem bűncselekmény a szóértelem változtatásos alábbi népirtási módszer?

Részletek Drábik János: „Szex és az új világrend” címmel közzétett közérdekű tájékoztató iratából:

Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 főnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegű belső tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel ismert média személyiség kérésére emlékezetből felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-ben hallott. Dr. Day nem annyira a múlttal foglalkozott, sokkal inkább a jövőt vázolta fel. Előadásának célja az volt, hogy felkészítse az orvosokat a várható változásokra, és ily módon megkönnyítse alkalmazkodásukat az új helyzethez. Meg volt róla győződve, hogy információival segíti orvoskollégáit. Dr. Day állandóan hangsúlyozta, hogy az embereknek hozzá kell szokniuk a folyamatos változáshoz, mert semmi nem marad a jelenlegi állapotában. Gyakran ismételte: „az emberek annyira bíznak egymásban, hogy fel sem teszik a legfontosabb kérdéseket.” Többször is elmondta: „Mindennek két célja van. Egyik az állítólagos cél, amely elfogadhatóvá teszi a változást az emberek számára és van egy másik, az igazi cél, amely valójában az új rendszer létrehozását segíti elő.” Hozzáfűzte azt is, hogy „nincs más lehetőség az emberiség számára.”

Dr. Day ezután rátért a táplálkozás, az egészséges életmód és a megfelelő testmozgás összefüggéseire. Részletesen ecsetelte, hogy mit kellene enniük az embereknek, és hogyan kellene megtartaniuk megfelelő testgyakorlással fizikai erőnlétüket. Ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy az iparilag gyártott élelmiszerek nem felelnek meg az egészséges táplálkozás követelményeinek, mert a túlságosan sós és zsíros ételek magas vérnyomáshoz és korai szívbetegségekhez vezetnek. Azok az emberek, akik azonban nem elég képzettek ahhoz, hogy ezt megértsék, vagy túlságosan lusták ahhoz, hogy megfelelő testgyakorlást végezzenek, fokozottan kiteszik magukat ezeknek a kockázatoknak. A megfelelő táplálkozási ismeretek rendelkezésre fognak állni, de a korlátolt emberek ezt nem veszik figyelembe, és ezért tulajdonképpen helyes, ha rövidebb ideig élnek

(Tejfalussy András szakértői észrevétele: a népirtók orvosok ide is becsempészték a legfőbb, legaljasabb mai életrövidítő táplálkozási előírási csalást, azt, hogy a normális, fiziológiás mértékű, egészségvédő hagyományos NaCl konyhasó használatot "magas vérnyomást" és egyéb halálos betegségeket okozónak hazudják, és hogy a sóhiányos étkezés egészségi kárait az izzadással NaCl sóvesztéssel járó testgyakorlásra ösztönzéssel is fokozzák!!)

Bizonyos kulcsszavakat ki kell cserélni, amelyeknek az árnyalati értelme már más. Az új szó rokon-értelmű a régivel és ezért eleinte nem okoz nagy ellenállást. Az idő múlásával azonban az eredeti szó valódi jelentése elhalványul, és az új szó csak kisárnyalattal eltérő jelentése pedig

hangsúlyozásra kerül.”

Verőce, 2012. 09. 01. Tejfalussy András, Tudományos Rendőrség PJT, 2621 Verőce. Lugosi u. 71.