Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 25., kedd

15.650 - Horváth Aladár: Nyilt levél Vitéz tiszabői Mága Zoltánhoz

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

"Horthy Miklós katonája vagyok..." 
Nyilt levél Vitéz tiszabői Mága Zoltánhoz 

Zoli, 
vagy szólítsalak mától "Nemzetes úr" -nak? 

Teljesen elborult az agyad? Mi szükség volt arra, hogy elfogadd a "vitézi " címet a nyilasoktól? Vagy előrelátóan, már a következő kormánynak gazsulálsz? És, mire számítasz? 

Az elmúlt közel két évtizedben, karriered fölfelé szárnyalásában komoly szerep jutott - a hegedűsi tehetséged mellett - alkalmazkodási képességednek is: az uralkodó elitel mindig jó viszonyt ápoltál, kedvesen, mondhatni alázatosan "húztad a fülükbe". 

Tény, hogy a mai újhorthysta -"király nélküli királyság"- rezsim kedvez a leginkább "a grófok, királyok muzsikusának", de Zoli, egy rendes arisztokrata cigány adjon a stílusra, ne viselkedjen úgy, mint egy harmadosztályú dzsentri! 

Már az megrökönyödést keltett sokunkban, hogy néhány éve civil "rendőrőrmesteri" címet vettél át a BM-től, s ilyen minőségedben szóltál a karácsonyi vásáron a nagyáruházak vevőihez a hangosbemondón, hogy "vigyázzanak az értékeikre". Innen egy lépés volt a CBA-ban árult Mága-boros biznic, de úgy látszik ahogy az ország, te sem tudsz megállni a lejtőn: vitézzé égeted magad..., mondd, szívesen húznád már a magyar gárdás nyilasoknak is? 

Mondjuk, Bencsik Andrásnak, akivel együtt tüntettek ki a vitézi címmel, akiről talán te is tudod, hogy a kommunizmusban a pártlap Pártélet-rovatának szerkesztője volt, most a Fidesz jobbszélének a lapját főszerkeszti, és egyben a jobbik párthadseregének, a magyar gárdának egyik alapítója. Tőle származik a bölcselet: "A cigánybűnözés fogalom használata azt jelenti: van kollektív bűnösség". És ha ez így van, hiába leszel "vitéz", Zoltán, bűnös vagy, és leszel is mindig, mert cigány vagy. "Elvisszük a srácokat lőterekre, kispuskával lehasal, lő ötöt, ennyi." -ez is a parlagfűírtásra szakosodott gárdista vitéz-társad gondolata. Ismered, gondolom. 

Azzal is tisztában vagy, ugyebár, hogy a Vitézi Rendet Horthy Miklós kormányzó alapította 1920-ban , ahol olyan személyek kaphattak kinevezést, akiknek a "turáni faj" védelme elsőrendű szerepet játszott. Olyanok, akik a cigányokat alacsonyabbrendű fajként zárták ki a "nemzet"-ből, hiába -vagy pont ezért?- haltak ezerszám a Don-kanyarban, majd gyalogoltak a komáromi erődbe, hogy onnan Dachauban, Ravensbrükben, vagy más haláltáborban végezzék. Sokaknak nem kellett ilyen hosszú utat megtenni, mert a falu határában belelőtték őket a saját maguk ásta sírba, így nyugszik, sokak mellett százegynehány testvérünk a Fehérvár melleti Gábler tónál, jeltelen tömegsírban. Ők is cigányok voltak, Zoltán, ők is "cigánybűnözők" voltak, akiknek szenvedniük kellett "kollektíve", népük bűne miatt. 

Szülőfaludban, Tiszabőn, a legszegényebb magyar faluban ma közel olyan lelki-és fizikai állapotban vannak a testvéreid, mint a harmincas évek Magyarországán élt testvéreink. Nyomor és kilátástalanság. Félelem a népirtástól. 

Mit mondasz majd nekik, Zoltán? 
Térj észhez, és add vissza a "címet". Ne légy Horthy-katona! 

Egykori tisztelőd: Horváth Aladár