Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 18., kedd

15.602 - TÁVMUNKA FELVÉTEL


Feladó: Távmunka felvétel
Dátum: 2012. szeptember 18. 13:21
Tárgy: Szóval...
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Távmunka Hírlevél

  

Tisztelt Jelentkező Munkatársunk!

 

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek cégünket és rendszerünket. Távmunka hálózatunk egy hatékony munkacsoportot foglalkoztat, melyen Ön is együtt dolgozhat a munkatársainkkal! Munkacsoportunk kiszolgálja az Európai Uniós Munkáltatói Hirdetések Adatbázissal és folyóiratainkkal kapcsolatos feladatok közvetlen ellátását, ügyfeleink telefonos tájékoztatását, de kapunk megbízásokat egyéb fordítási és grafikai munkákra is, valamint rendszertagjaink által az On-line Távmunka-Koordinációs Szoftware segítségével leadott munkák is egyre szélesebb körben adnak lehetőséget az Ön részére távmunkavégzésre.

Az Ön és a munkacsoportban dolgozók partner programainkban történő munkavégzését az On-line Távmunka Koordinációs Szoftware segíti és koordinálja. Az On-line Távmunka Koordinációs szoftware alkalmas cégek, vállalkozások és munkacsoportok által végzett munka koordinációjára és az Ön munkavégzésének hatékony elősegítésére is.

Tevékenységünk során elsősorban adatbázisaink, és az On-line Világinformációs Adatbank folyamatos feltöltésére és frissítésére keresünk adatrögzítőket, ezenkívül ezzel kapcsolatosan telefonos titkársági munkakörben ügyfél tájékoztató munkatársakat. Folyamatosan nagyon sokrétű munkafeladatokkal tudjuk megbízni Önt és rendszer tagjainkat.

Cégünk magánszemélyekkel hivatalosan bejelentett (TB, Adóhivatal felé) 4, 6 vagy 8 órás távmunkaszerződést köt - mely részmunkaidőben és mellékfoglalkoztatásként is lehetséges - a tananyag megismerése, a kezdeti megbízás teljesítése és a szoftware használatának elsajátítását követően!


Az Ön képességei szerint az alábbi munkafolyamatok közül bármelyikben vállalhat munkát:

  • Gépelés (kézzel írott vagy archivált anyagról)
  • Adatrögzítő (adatbázisaink feltöltése)
  • Adatfeldolgozás, adatgyûjtés, adatbázis kezelés
  • Információ kutatás az interneten, vagy más egyéb off-line helyeken
  • Információ rendszerezés, csoportosítás, adatok válogatása az általunk meghatározott  szempontok szerint
  • Fordítási feladatok idegen nyelvekrõl (németrõl, angolról és egyéb nyelvekrõl magyarra)
  • Adatfrissítés - a rendszerünk meghatározott területeinek frissítése idõközönként  vagy folyamatosan
  • Levélcímzés, borítékolás, postázás (terjesztési munkák)
  • Újságírás
  • Call-center hívásfogadás
  • Hirdetésfeladás On-line


Az alábbi munkafolyamatok közül legalább 1 munkacsoportban viszont kötelező dolgoznia a magasabb jövedelem elérése érdekében:

  • Titkársági ügyintéző

    • Telefonos titkársági munkatárs és hirdetésszervező (ügyfél tájékoztatás)
    • Kiadványterjesztés (hetilap, havilap, katalógusok, időszaki kiadványaink)
  • Fizetős SMS fogadása

    • A munkafolyamat során az SMS-ek díjainak 25%-a azonnal jóváíródik az Ön PayPal számláján!
  • Grafikai, nyomdaipari munkák
    • táv-fénymásolás, táv-nyomtatás, táv-fényképkidolgozás
    • Névjegykártya készítés, sokszorosítás
    • naptár, meghívók (esküvői, ballagási, stb) szerkesztése és nyomtatása
    • Egyedi naptárak, plakátok, bannerek nyomtatása
    • Egyedi fényképes ajándéktárgyak készítése
    • Fotókönyvek készítése
    • Fényképek nyomtatása különböző méretekben
    • Számítógépes nyomtatás (táv-nyomtatón vagy otthoni nyomtatón keresztül)
    • Szórólapterjesztés, szórólapkészítés  
    • Web lap üzemeltetés

A jövedelem teljesítmény arányosan Öntől függ, azaz a képzettségétől, gyorsaságától, precízségétől, szabadidejétől és a számítógépe, internet kapcsolata teljesítményétől, sebességétől. Természetesen a felsorolt lehetőségek közül nem kötelező mindegyikben munkát vállalnia egyszerre, csak azokban, melyekre a választott kötelező munkafolyamaton kívül képesnek érzi magát. Ön döntheti el a rendszer használata során - a választható és a kötelező munkafolyamatok közül - , hogy mely munkafolyamatokban érvényesíti képességeit. Az On-line munkakiosztási rendszer viszont lehetőséget ad arra, hogy olyan területen is felvállaljon munkát, amihez nem ért, vagy nincs benne gyakorlata. Ekkor a rendszerben dolgozó további szakavatott munkatársunk végzi el a feladatot, viszont Ön leadhatja a munkát, így az Ön munkavállalási palettája is bővül!

Jelentkezés:

Regisztráljon, mint felhasználó a http://www.tavmunka.net/user/register oldalon. Adjon meg egy tetszőleges felhasználó nevet és e-mail címére ezt követően megérkezik a jelszó. Ezután be tud jelentkezni a portál rendszerre. A bejelentkezés azért szükséges, mert vendég felhasználóként nem tudja a web oldal tartalmát olvasni.

Kérjük olvassa el a http://tavmunka.net web oldalunkon található információkat és töltse ki a jelentkezési regisztrációs űrlapot, majd hitelesítse regisztrációját az űrlap kitöltését követő leírás szerint. Amennyiben már regisztrált, és regisztrációs adatait frissíteni szeretné, az aktiválást később ezen a linken is elvégezheti:

http://www.tavmunka.net/node/165

Ezt  követően megküldjük címére a jelentkezési munkaanyagot postai úton, melynek segítségével a munkát azonnal elkezdheti.

Az anyag a következő dokumentumokat tartalmazza:

  • Szofware felhsználói szerződés
  • Távmunka NET Rendszertagsági szerzõdés
  • Az On-line Távmunka Koordinációs software aktiválás, munkakiosztási és távnyomtató berendezés és szerver használatához szükséges belépési PIN kódot tartalmazó kártya
  • Táv-nyomtató berendezés telepítési információk
  • Munkavégzéshez szükséges nyomtatott bemutató és tananyagok, prospektusok (elsõ tanfolyam anyaga)
  • Távolsági munkaeszközökhöz történõ internetes kapcsolódás
  • Indulókészlet a kiadványterjesztési munkához
  • Konkrét munkaköri leírások és tájékoztatók


Postacímére egyúttal megküldjük a regisztrációs adatai alapján elkészített névjegykártyákat és szórólapokat, valamint azonnal használhatja a táv-nyomtató berendezést.

A jelentkezési dokumentációt nagyméretű A4-es borítékban postázzuk ki az Ön címére, NEM UTÁNVÉTELESEN! Amennyiben postacíme időközben megváltozott, kérjük a regisztrációs adatlapon frissítse adatait, ugyanezt az e-mail címet használva.

A szerződéseket ezt követően kérjük aláírva küldje vissza címünkre, vagy nyomtassa ki a táv-nyomtató berendezés segítségével otthonából, mely itt nálunk az irodában nyomtatódik ki!  

Az On-line Távmunka Koordinációs rendszer és a munkaszerver használatára 2 hónapos próbaidőn keresztül lesz jogosult. A próbaidő alatt Ön eldöntheti, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásainkat, a szerződést meg kívánja-e hosszabbítani a regisztrációs adatlapon megadott időre.

Tájékoztatjuk  továbbá, hogy a megbízási szerződéses próbaidőt követően jól dolgozó munkatársainkkal határozatlan idejű, 4 vagy 8 órás bejelentett munkaszerződés megkötésére is lehetőséget látunk.


FRISS TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS ÚJDONSÁGOKRÓL, MUNKAFOLYAMATOKRÓL

>  >  2012.09.16-tól  a fordítási munkadíjak 15-20%-al emelkedtek. Megszűnt a minimális fordítási mennyiség, a 2012.09.16-tól elvégzett fordítási munkák az ellenőrzést követően 24 órán belül kifizetésre kerülnek a paypal rendszeren keresztül.

> > 2012.06.01-én megjelent a Külföldi Munka c. országos kiadványunk. Kiadványunk megvásárolható a kiadványterjesztõknél.

> > 2012.05.21. A mai napon bekötöttük a PayPal kifizetéses rendszerbe a 2900-001 munkakódon folytatható Adatmásolás fordítás nélkül munkafolyamatot, így a munkafolyamat munkadíja nemcsak a házipénztárból, hanem az On-line kifizetési rendszerben is átutalásra kerül.

> > 2012.02.23-án üzembe helyeztük új UTAX KD-60 tipusú sokszorosító gépünket. A sokszorosító géppel 100-20.000 db-os nyomatszám mellett vállalhatók munkák fekete, piros és zöld színû nyomtatással, rendkívül alacsony költséggel akár 3-4 Ft/A4 áron!

> > 2012.02.20-tól a 4800-002. munkakódon új munkafolyamat indult: Hirdetésfeladás On-line. Munkadíj 25-65 Ft között. A munkadíjak napi szinten a PayPal internetes fizetési rendszeren keresztül kerülnek kifizetésre. A munkavégzés feltétele: alapfokú internet és számítógép használat, valamint hirdetés feladási gyakorlat. A munka a regisztráció érvényesítését követõen azonnal végezhetõ.

> > 2012.02.16: Azonnali munkadíj kifizetés! A munkadíjak kifizetése naponta több alkalommal, akár hétvégén is megtörténik a PayPal és AlertPay rendszereken keresztül!

> > 2012.01.09-tõl az On-line Adatmásolási munkadíjak a PayPal rendszeren keresztül napi rendszerességgel átutalásra kerülnek.

> > A nyomtatott kiadványok iránt jelentôsen megnövekedett az érdeklodés és a kereslet, mivel magyarországról nagyon sokan kívánnak munkát vállalni külföldön. Ezért a Külföldi Munka c. kiadványok terjesztésében a vezetôség az elkövetkezendô idoben a Telefonos Titkársági hirdetésszervezô és újságterjesztô munkafolyamatokban jelentôs fejlesztést és létszámnövelést hajt végre.

> > 2012. január 1-tõl On-line ügyfélszolgálatunk elérhetõ minden nap 0-24 óráig a web oldalon!

> > Nagy hangsúlyt fektetünk a kiadványok nyomdai elôállításának minoségére és a kiadványok terjesztésének felgyorsítására. Mivel a nyomtatott kiadványok iránt az érdeklôdés 2012. januártól óriási (az Ausztriai és Német munkavállalási könnyítések miatt), az elvárt és elérhetô jövedelem 6 hónap alatt kb. 500-1.000.000,-Ft/fô.

> > 2011.10.17. Üzembe helyeztük új Canon iRC3200N távnyomtató berendezésünket.

> > 2011.06.23. 2011.07.01-tol kiadványterjeszési hálózati rendszerünk áttér a PayPal munkadíj kifizetési rendszerre. Ennek érdekében kérünk minden kiadványterjesztô munkatársunkat, hogy nyissa meg PayPal számláját annak érdekében, hogy a napi rendszerességü automatikus átutalásokat fogadni tudja.

> > 2011.06.01. A Call-center ügyfélszolgálati munkadíj kifizetének bekötése a PayPal rendszerbe. A munkavégzés során a Call-center beszélgetési idôk (fogadott hívások) munkadíjai automatikusan napi rendszerességgel átutalásra kerülnek a regisztált PayPal számlájára.

> > 2011.05.19. Cégünk új digitális telefonközpontot helyezett üzembe a 62/202-009-es telefonszámon, mely a központi telefonszámra érkezô hívásokat koordinálja és osztja szét az otthonokban telepített internetes mellékekre. A központi telefonszámra az interneten keresztül csatlakoznak call-centeres munkatársaink. Ennek megfelelôen új munkafolyamat indul a Call-center ügyfélszolgálati és telefonos tájékoztató munkakörben. A munka díjazása 25,-Ft/perc a fogadott hívások alapján. A munka telefon készülék nélkül is (fejhallgató, mikrofon) végezhetô számítógép segítségével.

> > 2011.04.01. A 4900-004-es munkakódon (E-mail cím rögzítés és kattintás munkafolyamat) felhalmozott munkadíjak csoportos PayPal átutalással kerültek kifizetésre az e-mail-ra kattintással egyidôben, azonnal. A munkafolyamat munkadíja 2011.április 1-tôl 10,-Ft/kattintás.

> > 2011.04.01. Jelentôs internet sávszélesség növelést hajtunk végre. Ennek megfelelôen a távmunka szerver és távnyomtató szolgáltatás, valamint a call-center telefonközpont szolgáltatás minôsége, az ügyfelek és munkatársak kiszolgálása - a távmunka koordinációja jelentôsen javul.

> > 2011.02.17. On-line ügyfélszolgálat. Web-lapunk kezdô oldalán az On-line ügyfélszolgálat készséggel áll a munkavállalók és ügyfelek rendelkezésére. Az azonnali üzenetváltás során táv-segítséget és eligazítást nyújtanak az ügyfélszolgálat munkatársai munkaidôben.

> > 2011.02.16. Rendszerünkben élesítettük a Paypal pénz átutalási rendszert. Amennyiben regisztrációját Paypal rendszeren keresztül érvényesíti, munkadíját a szerzôdés visszaküldésének igazolásltól számított 15 nap múlva napi rendszerességgel Paypal számlájára kapja.

> > 2011.02.01. Új munkacsoport indult a kiadványterjesztő hálózatban. A "Telework Team" munkacsoporban dolgozó munkatársakat a csoport koordinátor irányítja. (http://teleworkteam.neobase.hu)

> > 2011.01.19. Cégünk 2011.01.19-tôl bevezette a korábbi fizetési módszerek mellett a Paypal munkadíj fizetési rendszert. A Paypal számlák regisztrációja megkezdôdött.

> > 2011.01.03. A Távmunka.NET Hálózati Portál és Munkakiosztási Rendszert a Telecomex Internet és Információtechnológiai Kft. vásárolta meg és üzemelteti tovább. A 2011-es évben a munka a tavmunka.net rendszerben korábban regisztrált tagokkal együtt és új dolgozókkal, új vállalati struktúra és üzleti koncepció szerint folyik tovább.

> > A 4900-003 és 4900-004-es munkakódon új munkafolyamat jelent meg: fizetôs SMS-ek fogadása, mely munkafolyamat során az SMS-ek díjainak 25%-a azonnal jóváíródik az Ön PayPal számláján! Ön a szerzôdések beküldése elôtt az SMS fogadás munkafolyamatokra jogosult (4900-003 és 4900-004-es munkakód), mely munkafolyamatok szerzodés nélkül is végezhetôk.

> > Szórólap terjesztés. A munkafolyamatot minden munkatársunk végezheti. Díjazása: 3,-Ft/db! Heti leköthetô mennyiség 500-5000 db-ig.

> > Bélyegzô készítés, pólónyomás, fényképes óra, bögre nyomtatás, plakát nyomtatás és új grafikai munkálatok színesítik tevékenységeink palettáját, így a rendszerhez csatlakozott munkatársak által felvállalható munka mennyisége is folyamatosan növekszik.

> > A táv-nyomtatási munkafolyamatban bárki vállalhat munkát. A munka során az Ön számítógépe közvetlenül nyomtatóként csatlakozik a központi munkaszerverre és a Canon IRC3200  professzionális nyomtató és fénymásoló berendezésre, mely berendezés a Belvárosi Fénymásoló Szalonunkban található. A Hódmezôvásárhelyen és környékérôl bedolgozó távmunkásaink a az elkészült és leadott munkákat itt személyesen is átvehetik. A távnyomtató web-es felületét a http://tavmunka.net web címen érheti el.

> > Az On-line munkakiosztási rendszerben folyamatosan gépelési munka kerül kiosztásra. Ezen túlmenôen a központi archivált anyagok a munkakiosztási szerverre kerülnek szkennelve, és ezeket az anyagokat kell begépelni az On-line Távmunka koordinációs program segítségével. Az archivált adatok feltöltése folyamatos, és a gépelési munka is folyamatosan végezheto. A munkát azoknak ajánljuk, akik eddig csak adatmásolási munkát végeztek, és még nem dolgoznak a táv-nyomtatási munkafolyamatban.  

> > Az On-line távmunka koordinációs program segítségével az SQL munkaszerveren folyamatosan új adatrögzítési és fordítási munkafeladatok jelennek meg, az adatmásolási munkák folyamatosan végezhetôk, valamint a telefonügyeleti titkársági és postázási munkák betanítása tovább folytatódik. A tananyag lépésrôl lépésre végig viszi az On-line munkakiosztási szerveren végezhetô konkrét munkafolyamaton.

> > Digitlis kisnyomdánkban nagyon sokrétű grafikai és nyomtatási munka megbízás vállalható fel.

>> Az On-line Távmunka Koordinációs szoftware alkalmas külső cégek, vállalkozások és munkacsoportok által végzett munka koordinációjára a Telecomex Kft. belső munkafolyamatain kívüli munkavégzés hatékony elősegítésére is.


A további nyilatkozatokat, szerződéseket és dokumentumokat a szerződés  visszapostázása/ feltöltése után a regisztráció érvényesítését követõen internetes web oldalunkról töltheti le. Amennyiben van önéletrajzra, vagy esetleg referencia munkája, kérjük csatolja.

A Távmunka.NET Hálózat belsõ rendszerében szereplő munkakódok teljes részletes munkakód és munkadíj listáját a

http://tavmunka.net/?q=node/171

linken érheti el! (közvetlen munkakiosztás)

Kérjük, mikor papírjait a jelentkezéskor megküldi, jelezze vissza, maximálisan milyen   teherbírású adatrögzítési illetve telefonos munkát tud vállalni. A telefonos titkársági távmunka esetében meg kell jelölnie az idõpontot, amikor a munkát tudja vállalni.

Az adatrögzítés, On-line fordítás, telefonos titkársági távmunka és még sok munkafolyamat a nap bármely időszakában vállalható, viszont tudnunk kell hogy például mely délelőtti vagy a délutáni órákban tudja vállalni pl. a telefonos munkát.

A megküldött vagy letöltött jelentkezési anyagot megfelelően kitöltve kérjük minél hamarabb visszajuttatni címünkre, vagy nyomtassa ki a táv-nyomtató segítségével.

A kiértékelés kb. 1 hetet vesz igénybe, ezek után rendszerünkben a Távmunka Koordinációs Szoftware és a táv-nyomtató használatához belépési kódot és jelszót kap és a rendszerünkben belépési kódot és jelszót a munkakiosztási szerveren is aktiváljuk.

A belépési kód és jelszó használatával letöltheti a szükséges további munkaköri leírásokat,  valamint az On-line SQL munkakiosztási rendszerben belépési jogosultságot, státuszkódot kap, ami alapján a rendszer automatikusan osztja ki az egyes feladatokat a távmunkát végző személyek között.

A Rendszer Tagsági szerződés 3 éves időtartamra szól, de ennél Ön megjelölhet rövidebb szerződéses időszakot is. A megbízási próbaidő és felmondási idő 2 hónap, ez idő Ön és a rendszer el tudja dönteni, hogy képes-e teljesíteni a megbízást és azokat a minimális feltételeket, ami az induláshoz szükséges.

A 2 hónapos próbaidőt követően igény szerint lehetőseget látunk 4 vagy 8 órás határozatlan idejű munkaszerződes megkötésére is.

A munkaszerver használata mellett Ön kap tőlünk névjegykártyákat és szórólapokat, melyek segítségével a teljes rendszer szolgáltatásait népszerűsítheti. Amennyiben Ön nem csak munkát fogad és munkát küld a szerverre, hanem a rendszert is népszerűsíti, akkor az Önhöz újonnan csatlakozott munkatársak leadott és elvégzett munkái után 6 szint mélységig jutalékot kap, mely az aktív saját jövedelmén kívül jelentős passzív jövedelmet eredményez! Az MLM rendszerben történő részvétel nem kötelező, csupán egy lehetőség, Ön természetesen önállóan is dolgozhat.

A Távmunka NET Hálózati Rendszer csapattagjaként Ön egy dinamikusan fejlődő rendszerben on-line munkakiosztási rendszerben dolgozhat, bővülő munkafolyamatokban, munkáját és képességeit szélesebb körben ismerhetik meg ügyfeleink és megbízóink is, ezzel erősítve a csapatmunka színvonalát, minõségét, gyorsaságát és megbízhatóságát.

Tekintse meg megújult web oldalunkat, és reméljük, hogy hamarosan munkatársaink között üdvözölhetjük!

A portál rendszer tartalma és menü rendszere a portál jobb felső sarkában található regisztráció és bejelentkezést követően használható. Amennyiben az Ön által megadott felhasználónévvel és jelszóval nem sikerül a belépés, kérjük hozzon létre egy új felhasználónevet és jelszót egy új e-mail címmel.


Referencia:

Az On-line Távmunka Koordinációs Szoftware segítségével az elmúlt évek folyamán több milliós nagyságrendű távmunka-díj került kifizetésre csekken, banki átutalással és a távmunkáshoz érkező közvetlen bevétel formájában, mely kifizetések a tavmunka.net-hez csatlakozott cégek által igazolhatók.

On-line ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában nyújt segítséget Önnek, ezenkívül telefonos szponzori támogatást kap (4-5 éve a rendszerben dolgozó munkatársaktól)

A kiadványterjesztő munkahálózat 9-ik éve sikeresen forgalmazza országosan a Külföldi Munka c. havi magazint és negyed éves valamint speciális munkakatalógusokat, állásajánlatokat tartalmazó kiadványokat, valamint cégünk üzemelteti a http://kulfoldimunka.tavmunka.net Világinformációs Adatbázist. Rendszerünkben és munkamódszerünk alkalmazásával és elsajátításával több munkacsoport és vállalkozás dolgozik (pl. http://teleworkteam.hu) A Külföldi Munkalehetőségek iránt az érdeklődés és a kereslet óriási, és az egyedülálló piaci részesedés biztosítja a megélhetést a terjesztők részére közvetlenül beérkező munkadíjak formájában amely akár minden nap 10-20 ezer forintos bevételt is kitesz.

Reméljük, hogy sokáig együtt fogunk dolgozni, és hamarosan rendszertagjaink, munkatársaink között üdvözölhetjük Önt!

Ez a tájékoztató e-mail nem teljeskörű. A teljeskörû információk a http://tavmunka.net web oldalon és a nyomtatott tananyagokban találhatók meg.

Telecomex Internet és Információtechnológiai Kft.
Székhely: 6800 Hódmezővásárhely, Csík u. 18.
Cégjegyzékszám: 06-09-016505. Adószám: 23091962-2-06.
Bankszámlaszám: 10300002-05107714-44443288 (MKB Bank)
Telefon: +3620/4645272; +3670/298-9063; 62/202-009