Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 24., hétfő

15.645 - Avosok I-III. cim"u dokumentumfilm!

Facebook 2012. szeptember 24. 22:20 

Szeretnem tajekoztatni arrol, hogy az Avosok I-III. cim"u dokumentumfilm ismetleset, amely a Magyar felmult - a torvenytelen szocializmus cim"u tortenelmi sorozat reszekent kerult sugarzasra a Magyar Televizioban, dr. Nahlik Gabor alelnok ur utasitasara vettuk ki a m"usorbol. Tajekozodasom szerint erre valoban az izraelita hitkozseg, illetve kulonboz"o zsido szervezetek tiltakozasara kerult sor.


Az emlitett szervezetek es nev szerint dr. Schweitzer Jozsef f"orabbi kifogasoltak az avos tisztek eletrajzaban a zsido szarmazas tulhangsulyozasat, amelyre most, a Holocaust 50. evfordulojan kulonosen erzekenyek zsido, illetve zsido szarmazasu polgartarsaink. Az Alelnok ur a F"orabbi urral folytatott beszelgetesen vegul is akceptalta ezt az eszrevetelt, s ezert hozta meg a fenti intezkedeset. A rrol pillanatnyilag nem tudom tajekoztatni, hogy vajon sor kerulhet-e a sorozatnak egy kes"obbi, kevesbe erzekeny id"o pontban torten"o megismétlésére.

Kerem, fogadja el tajekoztatasom, egyben szeretnem felhivni a figyelmet arra, hogy levelemnek publikalasahoz semmilyen formaban nem jarulok hozza. A fentieket Onnek valaszolva, szemelyes tajekoztatasul adtam.

Megértését koszonve, szivelyes üdvözlettel
(s.k.)
Kocsis L. Mihaly

Megvan az 1 éve betiltottott Ávósok 1-2-3 című film! Hátha ismerős lesz 1-2 név!
Kanadábóll jött !

KAPTAM ÉS KÜLDÖM...
Az alábbi linken lehet megnézni a filmet.1994-ben a sok ismerős név miatt be lett tiltva,ahogy az interneten lévő levélből is olvasható.Túl sok mai bankigazgató, újságíró, tv-s megmondó ember apukája található a filmben.Igaz "magyar" arcok es nevek

http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_1.htm

http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_2.htm

http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_3.htm

(Magyar Vilag 2006. februar 2., VIII. evf. 5. szam)
Teddy webfilmek Tdy webdesign
tdyweb2.wbteam.com