Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 23., vasárnap

15.630 - Jobbik Magyarországért Mozgalom > Vonulásos tüntetés az elszámoltatásért és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáért!

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sent: Friday, September 21, 2012 12:28 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: Vonulásos tüntetés az elszámoltatásért és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáért
!

 

 

 

 

Hírek

 

 

 

Jobbik a médiában

 

 

 

Bal vagy jobb? - Exkluzív Frei Tamás-interjúval

 

 

 

Boldogan élnek, míg meg nem halnak

 

A Jobbik vonulásos tüntetéssel demonstrál az elszámoltatásért és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáért Biszku Béla és Mátsik György háza előtt jövő hét pénteken. Az ellenzéki párt azért szánta el magát a tüntetésre, mert az 1956 utáni megtorlásokat irányító Biszku Béla volt belügyminiszter és a Mansfeld Péterre is halálos ítéletet kérő Mátsik György ügyész – a Jobbik feljelentése ellenére – „boldogan élnek, míg meg nem halnak": rózsadombi villájukban nem kell félniük a jogerős ítélettől. Olvass tovább!

 

Mit hozott a kétharmados forradalom?

 

Volner János elmondja, aggodalommal szemlélik a magyar gazdaság állapotát, hiszen romló tendenciákkal szembesülünk. Magyarország Európa sereghajtó államai közé keveredett. Kitervelte a kormány, hogy a gazdagok számára még többet adhasson. A kormány megtömi egy jól kivehető réteg zsebét, az ország többi lakosának pedig még a sárga csekkek befizetése is gondot okoz. Olvass tovább!

Létezik-e jó IMF-megállapodás?

 

Gyöngyösi Márton szerint az elmúlt hetekben a kormány elhibázott gazdasági politikája és a IMF-tárgyalások miatt kommunikációs trükközésbe kezdett. Sokan azt hitték, a kormány is rájött, hogy az IMF-fel nem lehet szerződést kötni semmilyen körülmények között. Nehéz sikerként és szabadságharcként kommunikálni az IMF hitelt.   Olvass tovább!

Újabb adóemelések jöhetnek?

 

Az egészségügyi bizottság kormánypárti tagjai a jövedéki adó emeléséből fedeznék az egészségügyi kiadásokat. Az ellenzék szerint ez nem vezet máshoz, mint a feketegazdaság erősödéséhez, a bizottság jobbikos alelnöke szerint túlságosan bizonytalan a várt bevételmennyiség nagysága.Gyenes Géza az Echo TV Napi aktuális c. műsorában elmondta, a jövedéki adó emelése miatt erősödhet a feketegazdaság, de nyilvánvaló, hogy az egészségügybe források kellenek, már csak a bérfejlesztés miatt is. Kifejtette, az államosítás előtt 30-50 milliárddal támogatták az önkormányzatok az egészségügyet az állam mellett, duális rendszerben. Olvass tovább!

 

A nyíltan vállalt cél: az Európai Egyesült Államok megteremtése

 

Balczó Zoltán jobbikos képviselő nehezményezi Barosso kijelentését, mely szerint föderációra van szükség. Balczó szerint ez egy új szakasz a lopakodó európai diktatúra kialakításában. A Magyar Nemzeti Bank az Európai Központi Bank leányvállalatává vált. Merkel is elmondta: körülbelül még húsz évet kell válnia, hogy létre jöjjön az Európai Egyesült Államok.  Olvass tovább!

 

Gondolt már azokra akik nem tudnak internetezni?

 

Nyomtassa és terjessze legújabb hírlevelünket!