Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 1., péntek

16.330 - Tejfalussy András: Mivel Orbán Viktor miniszterelnök és Ángyán József államtitkár urak és társaik .


Feladó: András Tejfalussy
Dátum: 2013. február 1. 13:29
Tárgy: Hazánk területeit izraeliek tulajdonába átjátszó hazaárulókat feljelentés
Címzett: Elnok@kuria.birosag.hu
Másolatot kap: kuria@kuria.birosag.hu, New Main President In Hungary <orbanviktor@orbanviktor.hu>, "jozsef.angyan" <jozsef.angyan@parlament.hu> Kutasi József Antal



Email: Elnok@kuria.birosag.hu Jel: kuriahoz-hazaarulokat-feljelentes-130201
T. KÚRIA, DR. DARÁK PÉTER ELNÖK ÚR! (Csatolt előzmény: B.V.8/2013/2.)
Mivel Orbán Viktor miniszterelnök és Ángyán József államtitkár urak és társaik máig sem intézkedtek az alábbi tudatos hazaárulás ellen, HAZAÁRULÁS VÁDJÁVAL FELJELENTEM A NEMMAGYAR-KÜLFÖLDIEK CÉGEI MAGYARORSZÁGI TERÜLETVÁSÁRLÁSAIT LIBERALIZÁLÓ ÉS A MEGVÁSÁROLT INGATLANOKNAK A CÉGTULAJDONOSOK ITT SZÜLETETT GYERMEKEI MAGÁN-TULAJDONÁBA ÁTÍRÁSÁT MEGENGEDŐ JOGALKOTÓKAT ÉS ÜGYINTÉZŐKET:
A külföldiek magyarországi befektetéseiről” szóló 1988. évi XXIV. törvény lehetővé tette a külföldiek cégei részére a magyarországi területek, ingatlanok, utak, termőföldek, erdők felvásárlását. A külföldi tulajdonosok átírathatják az itt született gyerekeik tulajdonába a cég által vett területeket. Országgyűlési képviselőink többsége 2010. dec. 8-án megszavazta, hogy Izraelből a tóra-talmud törvényeknek ma is alávetett zsidók (lásd: Mózes II. 23/20-33, V.7/2,22 és Talmud, Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap, mely a kálisóval mérgezett étellel és szennyezett ivóvízzel a magyarokat irtásra is kötelezi őket) cégei is liberalizáltan idetelepülhetnek. (Miután a www.aquanet.fw.hu honlapunkon közzétettem a bizonyítékait, megrágalmaztak miatta a Médiafelügyelettől, és az egész honlapot „eltüntették” az internetről.)
"KEDVES OLVASÓ, HA ÖN HATÓSÁG TAGJAKÉNT, VAGY HIVATALOS SZEMÉLYKÉNT OLVASSA HONLAPUNKAT HIVATALI ELJÁRÁSA SORÁN, AKKOR FELHÍVJUK A FIGYELMÉT, HOGY AZ OLDALON OLYAN KÖZHITELES NYILVÁNTARTÁSI ADATOKON NYUGVÓ BIZONYÍTÉKOK VANNAK, AMELYEK TUDOMÁSRA JUTÁSA FOLYTÁN a Be. 171. §-ának (2) bekezdése alapján kell eljárjon a Büntetőtörvénykönyv 137. §-a szerinti hivatalos személyként ! A Be. 171. §-ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a hivatalos személy köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni. E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés... Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata ...KÜLÖN HÍVJUK FEL A FIGYELMET a Tisztességes eljárás védelméről szóló 2009. CLXIII. törvényre ( Link), amely a korrupciót feltáró hivatali alkalmazottak védelméről és díjazásáról is rendelkezik."
Budapest, 2013. 02. 01. 
Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc
(személyi szám: 1-420415-0215, an.: Bartha Edit)
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk v.a.
Fővárosi Törvényszék által kijelölt végelszámoló
1036 Budapest, Lajos u. 115.