Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 1., péntek

16.332 - Péteri Attila Árpád: Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Feladó: Péteri Attila Árpád
Dátum: 2013. február 1. 0:43
Tárgy: Takaró Mihály e.a. Horthy életútjáról!
Címzett: Kutasi József Antal



FÖLTÉVE ORBÁN VIKTOR FACEBOOK OLDALÁRA IS!!!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Óriási élményben lehetett része annak a közel 200 kerületi lakótársamnak -ma este- akikkel együtt hallgathattuk meg, Takaró Mihály irodalomtörténész, Horthy Miklós kormányzó úr életútjáról szóló előadását.

Javasolom, hívják meg -még a tavaszi ülésszak megnyitása előtt- az előadót, az ország legnagyobb befogadóképességű helyszínére,  pl., a Papp László Sport Arénába s invitálják meg /kötelező részvétellel terhelve/, a magyar kormány tagjai mellett, az országgyűlési képviselőket, az államapparátust igazgató valamennyi vezetőt, az Alkotmánybíróság tagjait, az ügyészségek, bíróságok vezetőit és tagjait, a honvédség csúcsvezetőit és azok helyetteseit, tisztjeit, tiszthelyetteseit, az ország minden településének önkormányzati képviselőjét, stb., gyakorlatilag mindenkit, aki részt vesz az ország irányításában, bárminő kiemelt címmel, ranggal felruházva.(???!!!)

Hadd lássák végre, hogyan kellett és lehetett egy országot -a teljes ellehetetlenítés állapotából- talpra állítani, a kormányzó úr esetében Trianon után s 23 év alatt elérni a felsorolt, igazolt  eredményeket. Államférfiúi erényekkel felruházva, a HAZA iránti tántoríthatatlan hűségtől vezérelve, jól megválogatott munkatársi gárdával összefogva!

Nagyon lényeges értéke e széles körben történő, terjesztésre megérett előadásnak, az, melynek keretében Takaró Mihály, kendőzetlenül feltárja a történelmi valóságot és érvekkel, tényekkel alátámasztva, határozottan és kérlelhetetlenül mossa le azt a sok rágalmat és gyalázatos megítélést eredményező hazugságáradatot, amelyet a kormányzó úr személyével és tevékenységével kapcsolatban, igaztalanul s méltatlanul -szomorúan írom le, máig tartóan- évtizedeken át, ellene elkövettek. Különösen az 1948 után hatalomra került diktatúra irányítói és államapparátusának tagjai, majd azok utódai. (Tisztelet a ritka kivételeknek!).

ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA!

Bátorítom továbbá, hogy kötelezzék a Magyar Közszolgálati televíziókat, /valamint a kereskedelmieket is/, hogy rögzítsék ezen -ma már tovább nem halogatható- előadást és többször is adják le, fő műsoridőben. Majd a későbbiekben minden napszakban, arányosan elosztva s rázzuk le végre magunkról -felvilágosítva a hosszú időszakon át megtévesztettségben tartott,  tájékozatlan embertársainkat- a ránk szórt érdemtelen, mérhetetlen mennyiségű, átkot, rágalmat, a minden alapot nélkülöző vádaskodásokat. Igazságot szolgáltatva NEMZETÜNKNEK, egyben a HAZA egyik legnagyobb fiának, az utóbbi évszázadok teljesítményei tükrében.

Miden további kommentár nélkül, előzetesként, ide másolom Takaró Mihály ugyanezen témáról szóló egri előadását.


Honfitársi köszöntéssel:

/Péteri Attila Árpád/
nyugdíjas népművelő
     ált. koordinátor
MJB elnökségi tag
A csömöri Gloria Victis
Alapítvány t. kurátora


MJB = Magyar Justitia Bizottság

RAJTUNK CSAK A LEGSZÉLESEBB NYILVÁNOSSÁG SEGÍT, A TÖRTÉNELMI MÚLTUNK FELTÁRÁSA TEKINTETÉBEN EGYARÁNT! MINDEN TOVÁBBI NEMZETI SORSKÉRDÉS MEGVÁLASZOLÁSÁVAL, HALADÉKTALANUL LÉPNÜNK KELL! KINEK, KINEK A MAGA HELYÉN! CSAK ÍGY SZÜNTETHETŐ MEG A KETTŐS MÉRCE URALMA ÉS A SZEMFORGATÁSOK BERÖGZÜLT VOLTA MIATTI HAZARDÍROZÁS, IGAZSÁGTALANSÁGOK SOROZATA, AZ ÖNSORSRONTÓ MAGATARTÁS! AMELYNEK FELSZÁMOLÁSA ALÓL NEM LEHET KIVÉTELT TENNI SENKI SZÁMÁRA! AKI EZEN ORSZÁGÉPÍTÉS ELLENES ÁLLAPOTOKAT TOVÁBBRA IS RÁNK AKARJA KÉNYSZERÍTENI, NEM ALKALMAS HAZÁNK MEGÚJULÁSÁT ELŐSEGÍTENDŐN, FELELŐS TISZTSÉGEK BETÖLTÉSÉRE!!!
-PAÁ-