Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 5., kedd

16.368 - A rendőrség lefoglalta Dr Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármesterének számítógépét


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A rendőrség lefoglalta Dr Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármesterének számítógépét 
 
A rendőrség lefoglalta Dr Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármesterének számítógépét Miskolc Jegyzője Dr csiszár Miklós feljelentése alapján indult eljárás kapcsán. 
  Előzmény: 
  2012.11.10.-én az Encsi Rendőrkapitányság (valószínűsíthetően ügyészi utasításra, teljesen törvényesen) lefoglalta Egyesületünk számítógépét, 
  https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=pscAgnSQyMhZFA9YT9-IeQ 

  Tekintettel arra, hogy a számítógépen nem találtak semmilyen terhelő bizonyítékot, (amit dr Steiner István kirendelt informatikai szakértő is megerősített) ezért 
  2013.01. 30.-án újra házkutatást tartott a rendőrség és a lefoglalt számítógép helyett vásárolt másik számítógépet lefoglalták. A korábban lefoglalt számítógépet nem szolgáltatta vissza a rendőrség és az sem érdekelte Jámbor Mária r.ftzls.-t, - a házkutatás vezetőjét - hogy számlával tudjuk igazolni, azt, hogy 2012. 11. 10.-ét követően vásároltuk az újabb számítógépet. 
  A helyszínen volt Dr orosz Mihály Zoltán Érpatak Polgármesterének számítógépe is, melyet annak ellenére foglaltak le, hogy ellene semmilyen feljelentés vagy eljárás nincs folyamatban dr Csiszár Miklós Miskolc Jegyzője részéről. (A házkutatás és lefoglalás csak és kizárólag Szemes István ellen lett elrendelve a 05030-1472-2012. ikt. sz. házkutatás határozata szerint) 
  Az eljárás célja (mivel a korábban lefoglalt számítógépet nem adták vissza) egyértelműen az volt, hogy az Egyesületünk és az Érpataki Modell Országos Hálózat munkavégzését megakadályozzák és ellehetetlenítsék. 
  Megjegyzés: Egyesületünket (elnökét) az ügyészség (most) sem vádolta meg. 
  Továbbra is az a meglátásunk, hogy az igazságszolgáltatásban ezzel egy új irány vette kezdetét, melyben egy házkutatásra, vagy egy mindennapi munkaeszköz lefoglalásához semmilyen bizonyíték nem szükséges, csupán egy Jegyző részéről meglévő olyan igény, ami abból fakad, hogy őt ne kötelezhesse senki arra, hogy törvényeknek, rendeleteknek megfelelően végezze a munkáját a fizetéséért. 

  Egyesületünk ismételten megpróbálja pótolni a lefoglalt számítógépet és reménykedik abban, hogy azt nem viszi el a rendőrség. 
  Miskolc 2013-02.03.. 

  Szemes István Elnök 
  Települések Megmaradásáért Egyesület 
  Miskolc 
  Érpataki Modell Országos Hálózat: 
  Miskolci Bázis. 

  bővebben: 
  http://www.miskolcmegmaradasaert.eoldal.hu/