Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 10., vasárnap

16.409 - Kutasi József Antal > Tejfalussy András: A MAZSIHISZ ORBÁN ÉS ADER GYERMEKEIT IS MÉRGEZTETI KÁLISÓVAL?

Feladó: András Tejfalussy
Dátum: 2013. február 10. 5:21
Tárgy: A MAZSIHISZ ORBÁN ÉS ADER GYERMEKEIT IS MÉRGEZTETI KÁLISÓVAL?
Címzett: "orban.viktor" <orban.viktor@parlament.hu>, ugyfelkapu@keh.hu, janos.ader@europarl.europa.eu
Másolatot kap: Kutasi József Antal


Iratjel: orban-ader-mazsihisz-kaliso-130210


ORBÁN ÉS ADER GYERMEKEIT IS MÉRGEZTETI KÁLISÓVAL A MAZSIHISZ?


Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, mint kárelhárító nyilvános közérdekű bejelentés és feljelentés, a magyar nemzetbiztonság javítására, a Ptk. 484-487. §-ra hivatkozva személyesen hozzá és Áder János köztársasági elnökhöz:


Kedves Orbán Viktor és Áder János!

Személyesen onnan ismerjük egymást, hogy 1990-92-ben én voltam Dr. Kovács Pál (MSZP) és Dr. Papp János (FIDESZ) felkért szakértője, aki összegyűjtöttem a kálisóval népirtás elleni interpellációjuk méréstani bizonyítékait.

Titeket, a Ti Családotokat, a Ti Gyerekeiteket is ivartalanítják, mérgezik Szócska Miklós államtitkár és kivégzőtársai STOP SÓ, Nemzeti Sócsökkentési Program, Chips adó stb. elnevezésű programja keretében, a Világfőrabbi és itteni helytartósága, a MAZSIHISZ parancsára (lásd: melléklet-1.) a konyhasó hiányos és kálisóval mérgezőre növelt káliumtartalmú élelmiszerekkel? Vagy a MAZSIHISZ-esek tájékoztattak Titeket, hogy nem kell félnetek, mert a zsidók csak minket, a szerintük „nem zsidó barmokat” irtanak a kálisóval mérgezett, konyhasó hiányos nem kóser ételekkel és szennyezett ivóvízzel, vagyis az élettér rablási hagyományos zsidó módszerrel, az érvényben lévő Talmud, Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap és Mózes II.23/20-33. és V.7/2,22. törvényeiknek megfelelően az ide telepedésük arányában? Emiatt kötelező fenntartanotok a magyarországi „11 eltitkolt csőd főokot”? (Lásd: melléklet-2.)

Azért írok személyesen Nektek, mert a NÉBIH és az ügyészség is fedezi őket. Meg azért, mert miután kifogásoltam a zsidó törvények rasszizmusát, a nem zsidó közösségek ellen idegengyűlöletre uszítását, a zsidókat ellenünk fajirtásra kötelezését, és javasoltam, hogy a rabbik és/vagy a Nemzetközi Emberi Jogi Bíróság helyezzék hatályon kívül ezeket az ENSZ Emberi Jogi nyilatkozatba ütköző zsidó törvényeket, ezt a Médiafelügyelet mélyen sérelmezte, és letiltotta az internetről a 12 éves www.aquanet.fw.hu tudományos honlapunkat. Ezzel eltüntették a kálisó mérgezőségét kimutató hatáskalibráló nemzetközi tudományos méréstani szabadalmaim és software-im ismertetéseit és a kálisó konyhasó helyett használata életveszélyes mérgezőségét az 1950 előtti egyértelmű hatáskalibrálási méréseikkel bizonyító Nobel-díjas kutatók mérési eredményeit is, de a hazai hatáskalibrálási mérések hasonló eredményeit is, és e létfontosságú mérési eredmények OÉTI és MTA által ellenkezőre hamisítása bizonyítékait is, amelyekkel eddig védtük a magyar lakosságot a tudományos csalásokkal a nemzetbiztonsági ellenőrzés kijátszó fajirtó akadémiai, minisztériumi, ügyészségi stb. bűnözőkkel szemben.

Tudom, hogy nem mertek intézkedni az igazság érvényesülése, a magyar lakosság életben maradása érdekében, eddig sem intézkedtetek. De legalább ne mondhassa senki, hogy a magyarok vezetői nem tudtak a zsidó fajirtásról.

Budapest, 2013. 02. 10.

Üdv, Tejfalussy András (www.aquanet1.net76.net,

tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, +36 20 2181408