Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 13., szerda

20.872 - ​Fidesz: minden évben egyre több pénz marad a családoknál > 2016. 01. 13.

Feladó: Propeller
Dátum: 2016. január 13. 19:44
Tárgy: Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 13.



Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 13.
A Fidesz és a KDNP felszólította a kormányt, hogy ne engedjen a nyomásnak
A kereszténydemokrata Hollik István szerint Brüsszel újra be akarja engedni a bevándorlókat Magyarországra, és az Európa Tanács most Magyarországon akarja számon kérni a bukott európai bevándorlás-politikát. A Fidesz és a KDNP felszólítja a kormányt, hogy ne engedjen a brüsszeli nyomásnak – jelentette ki a kormánypárti országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
Tarlós keményen odaszólt Orbán Viktornak
Interjút adott az Indexnek Tarlós István . Budapest főpolgármestere nem fogta vissza magát, többek között elmondta azt is, hogy csalódott a miniszterelnökben. Emberileg.
Felmondtak a győri kórház sebészei?

A Népszava  úgy tudja, hogy szerda délelőtt – egy kivételével – felmondtak a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sebészei. Információik szerint a kórház vezetése délután tárgyal a 12 orvossal.
Szimbóleum? Prefixa? Kínos mondatok a tv-ben az egyetemi docenstől

Állami szimbóleumokról beszélt Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense annak kapcsán, hogy új útvonalakat keresnek a migránsok. Utána még előkerülnek téves prefixák, amikkel érkeznek.
Gyárfás a Hosszú Katinka ügyről: Nem érzem úgy, hogy vereséget szenvedtünk

Nincs presztízsharc a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) és Hosszú Katinka között – mondta Gyárfás Tamás, az MÚSZ elnöke az M4 Sport szerda délutáni műsorában.
Trump szerint a pokolba tartanak
Az amerikai külügyi szóvivő délelőtt megerősítette azt, amit reggel az amerikai alelnök a CBS televízióban mondott: az Egyesült Államok nem kér bocsánatot Irántól a hajó-incidens miatt.
Megadja a MÚSZ Hosszú Katinka versenyengedélyét
      
A Magyar Úszó Szövetség megadja Hosszú Katinkának a versenyengedélyt a hétvégi austini Arena Pro Gálára – tudatta szerdán a MÚSZ az MTI-vel.
Látta már Pataky Attilát, ahogy kézrátétellel gyógyítja Demcsák Zsuzsa lábát?
      
Igazán bizarr kép látott napvilágot: Pataky Attila "besugárzással" próbált segíteni Demcsák Zsuzsa fájós lábán a Tv2 Mokkájában. A találat a Comment blog érdeme.
​​
Fidesz: minden évben egyre több pénz marad a családoknál
A szocialisták elvették, a Fidesz visszaadta és emeli a kétgyermekesek családi adókedvezményét – reagált a nagyobbik kormánypárt a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdai szavaira.
Király Gábor nyerte a Magyar Aranylabdát
Király Gábor, a Haladás és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa nyerte a hazai sportújságírók által megszavazott Magyar Aranylabdát.
Kisiklott az új CAF villamos a XIV. kerületben
Kisiklott az új CAF villamos a XIV. kerületben
Kisiklott egy új CAF típusú villamos a XIV. kerületben, a Nagy Lajos Király úton szerdán. A Szugló utcai megállónál fordult le a sínről az új CAF villamos kereke.
Gyurcsány elmondta, mikor lehet áruló az MSZP-ből
Kétmilliárd megy focira
Orbánt nem érdekli Tarlós fenyegetőzése
Combosodik a Felcsút
100 milliós tartozása volt az eltűnt MSZP-s cégének