Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 16., szerda

711 - A jövő évi Európai Parlamenti választásokra - és egyben egy hazai országgyűlési választásokra - fel kell készülnünk.

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: szerda, 2008. április 16. 11:23
An: Kutasi József
Betreff:
Kérem szíves együttműködésedet és megértésedet.

Kedves Honfitársam!

A Szent Korona éltető ereje megérintette Európát. Az Európai Parlament Függetlenség/Demokrácia képviselőcsoportja „Magyar Modellként” hirdeti a Szent Korona értékrendre épülő Gondoskodó Magyarországot, „Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell” c., felkérésükre írt tanulmány után (http://eunyet.hu/hirlevel/azonigazgataspajzsa.doc).

A tanulmány – amely angol fordítása már elért Nagy Britannia parlamentjéig - alapján az a megtiszteltetés ért, hogy felkértek egy szerződéstervezet készítésére, ami a Lisszaboni Szerződésben megfogalmazott, Európai Unió nevű föderáció helyébe lépő, konföderatív államszövetség megalakulásához vezet.

A világgazdasági válság gyilkos hatásának ellensúlyozására egész Európa keresi a megoldást, amit a független államok szerves együttéléseként működő, Szent Korona eszmében megfogalmazódott természetes értékrend jelent. Ennek a felismerésnek köszönhető az az érdeklődés, amivel minket - mint a megoldás őrzőit - kitűntettek.

A globalizmus válságba került liberális-kapitalista rendszerének világot (ezen belül kontinensünket) pusztító hatása eredményezte azt a politikai, társadalmi és gazdasági válságot, amely Magyarországon kormányválságot, ezzel egy előrehozott országgyűlési választás lehetőségét eredményezte.

Ebben a helyzetben minden magyar ember kötelessége, hogy a Minőség Forradalmának résztvevőjeként, önmaga Szent Korona Szolgálatával tegyen Kertmagyarország felépüléséért, hogy teljesítsük küldetésünket, vagyis mintát adjunk az emberiségnek az emberi életre. (Németh László)

A jövő évi Európai Parlamenti választásokra – és egyben egy hazai országgyűlési választásokra - fel kell készülnünk. Mindkét esetben a Szent Korona értékrendjén alapuló Európai Konföderáció eszmeiségét kell képviselnünk.

Kedves Honfitársam!

Szeretettel kérlek, gondold és érezd át a Te lehetőségedet a Szent Korona eszme által összehangolt Szolgálatban. Ne feledd: az a porszem, ami legkisebbnek érzi magát, éppúgy nélkülözhetetlen, mint az, amelyik mellé áll.

Egyben szíves megértésedet kérem azért, mert a közeljövőben kevesebbet fogok írni, és a személyes kapcsolattartásra dr. Feledi Istvánt, Fetzer Jánost, v. Gálfalvy Gallik Bélát és Perjés Andreát kértem meg. Most minden erőmmel azon kell lennem, hogy az erkölcsileg és anyagilag megbukott, liberális-kapitalista, föderatív Európai Unió helyébe lépő Európai Konföderáció létrejöttét előkészítő szerződés tervezetét elkészítsem.

Természetesen, a Fixtv-ben megindított sorozatot befejezem. Június elejéig minden hétfőn este élőben (ismétlés kedd 12 óra és vasárnap 21,15) kerül adásba a „Veled Európa, de nélküled EU!” c. sorozat egy-egy része. A következő rész (április 21) a gazdaság általános kérdéseiről szól. Vendégem dr. Drábik János lesz.

Kérem szíves együttműködésedet és megértésedet.

Kelt Szegeden, 2008. április 16-án.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------