Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 17., csütörtök

725 - Május 28-án (szerdán) csak a zéróval vagy a páros számmal végződő rendszámú járművekkel, május 29-én (csütörtökön) pedig csak a páratlan számmal végződő járművekkel közlekedjenek Budapest területén.

Von: Dr Bokor Imre [mailto:bokorimre@t-online.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. április 17. 11:47
An: Kutasi József

Betreff: FASISZTÁK ÉS ANTIFASISZTÁK

 

ÉSZREVÉTELEK ÷ MEGJEGYZÉSEK

 

FASISZTÁK ÉS ANTIFASISZTÁK

            „Előénekesként” Rákosi kezdte, Kádár, Grósz, Horn, Göncz folytatta, most pedig  Gyurcsány „kelleti” magát az ország lefasisztázásában, miközben azzal sem voltak tisztában, és sokan ma sincsenek, hogy  mi is az a fasizmus!    

            Az egykori „kórustagok” (Gerő, Apró, Marosán,  Keleti F., Aczél,  Biszku,  Tatai, Ormos, Fock, Kapolyi, Farkas, Óvári, Berecz, Fejti, Hámori,  Horn GY., Kárpáti, stb.)  mellé „felnőtt”  új generáció ( Gusztos, Ungár, Horn G.,  Lendvai,  Verebes, Gálvölgyi, Kern,  Hernádi, Demszky, stb.,) nyílt vagy  burkolt  formában (módszerrel) kürtöli világgá rossz hírünket.

            Az április 11.-i ún. antifasiszta tüntetésen, az antimagyarokhoz csatlakozott Gyurcsány  és vendége,- Gerhard Schröder, a teljesen szenilissé vált egykori német kancellár, aki  úgy tesz, mintha a magyarok lennének a felelősek az antiszemitizmusért, mintha nem tudná, hogy hazánk volt a második világháború alatt a zsidóság védőbástyája, és maradt volna, ha a német megszállás nem következik be.

Egy szó sem ejtett a nácik és a bolsevikok antiszemitizmusáról, valamint vendéglátójának (Gyurcsánynak) egy zsidó tulajdonostól „elrekvirált” rezidenciájáról, amely „átvészelte” a Horthy „fasizmust”, sőt Szálasi  „rémuralmát” is, de lecsaptak rá  Rákosi, Apró majd Gyurcsány–féle, habzó szájú antifasiszták.

 

JÁN SLOTA

            A szlovák  Nacionalista Párt vezetője nyilatkozta, hogy:   „A tankjainkba   ugrunk és   széttapossuk Budapestet! Egyetlenegy négyzetcentimétert sem engedünk át a rohadék magyaroknak”.

            Bár anyagilag nem állok valami jól, de keresztényi (felebaráti) szeretetből elvállalom Slota úr pszichiátriai gyógykezeltetését, és gyógyszerrel való ellátását.  Tisztelettel várom  jelentkezését, de  csak akkor,  ha beleegyezik egy  (kényelmes)  gumifalú szobai elhelyezésbe és lábbilincs  hordásába, mert  nem szeretném, ha itt is  autókat vagy  üzleteket fosztogatna, mint  egykoron, bohókás  ifjúsága idején, mivel  megítélésem szerint  „agyilag”  még mindig a serdülőkre jellemző stádiumban van.

            Apropó: nézze meg az „Interen”, hogyan lángoltak Budapest utcáin ’56-ban  a bevonult szovjet harckocsik, el fog menni a kedve  a harckocsikázás gondolatától  is!  

 

 HORVÁTH – KONTRA - GYURCSÁNY

           Horváth (Mengele) Ágnes úgy távozik posztjáról, mintha most jött volna, úgy intézkedik (szerepel és bájcseveg), mintha örökös miniszteri megbízás tulajdonosa lenne. A kapkodását és bődületesen otromba intézkedését még Gyurcsány is megsokallta, belátta, hogy egy „elefántszerű lény került az egészségügyi porcelánboltba”, és megnyirbálta a „lapátra” tett minisztere jogkörét.  

            Örvendetes tényként kell elkönyvelni Gyurcsány intézkedését, felcsillant a remény, hogy  saját  háztáján is szétnéz, és szamurájhoz méltó módon távozik a közéletből.

 

RENDŐRSÉGÜNK

            Bármennyire is kényes kérdés, de nem hagyható szó nélkül, hogy rendőrségünkkel csak Gyurcsány és közvetlen főnökeik elégedettek teljes mértékben. 

            A tömegoszlatásra 100%-osan fel vannak készülve (öltözettel, felszereléssel, technikai eszközökkel, létszámban, de a megoldást csak brutális módszerekkel képesek végrehajtani,  génjeikben hordozzák (egyesek) az ÁVO-s  -  ÁVH-s módszereket. Ideje lenne már szakítani  az egykori „haladó”-nak tartott hagyományokkal, és jobban koncentrálni a permanensen terjedő  bűnözés  visszaszorítására.

 

BABA-BÉRLET

            Örvendetes, hogy a főváros és a BKV illetékesei képesek újszerű módszerekkel bevételhez jutni.  Most az ún. baba-bérlet bevezetése pattant ki az agytekervényükből, bár meg kell jegyezni, hogy az ötletük meglehetősen foghíjas, hiszen nem vették figyelembe a kettős, a hármas vagy a  négyes ikerbaba bérlet  bevezetésének lehetőségét.

            Talán a várandós-kismama  bérlet  elterjesztésére is gondolhatnának, nem beszélve  az ultrahangos vizsgálati lelet  felmutatásának  kötelezővé tételéről, nehogy  rejtett  „potyautas” terhelje a BKV járatait,  és  csökkentse  a vezetőállományának  prémiumát, vagy  a többmilliós végkielégítését.

 

EMEREGY 

            Az MR1 betűszó kiejtése után mindig aggodva figyelem, hogy a Kossuth Rádióra történő utalás helyett nem következik-e valami más megnevezés, esetleg több név közlése? Ha ez a feltételezés nem helytálló, akkor mi a jelentősége az MR1 fonetikus kiejtésének?  Ez a  logikai eszmefuttás vonatkozik az emerkettő-re és az emerhárom-ra is!

            Úgy kellettek ezek az esetlen  előnevek,  mint a bantu négereknek a halinacsizma!

 

M1

            A közszolgálati TV „redundanciamentes” megnevezése a kiagyalók fantázia-szegénységét  jellemzi.  Az Interneten közétett TV csatornák közt is megtalálható ez  jelölés, de Nobel-díjat érdemel az a – külföldi -  tévés néző, aki ebből a jelből  kitalálja, hogy  magyar TV jelével (nevével) van dolga.

            Az M1 csapnivaló  műsorait  (állítólag) csak azok nézik, akik más csatorna vételére nem képesek.  A számos hitvány műsorból is „kimagaslik” Verebes István rendezésével fémjelzett  kabaré (sorozat) összeállítás, amely  annyira primitív, hogy  a rendező  fizet az M1-nek, a sugározás engedélyezéséért.  Elképzelhető, hogy a sok ripacskodó szereplő sem kap honoráriumot, beleértve Szilágyi Tibor is, aki mint konferanszié szánalmas teljesítményt  mutat, nem  beszélve a „szakállas” vicceiről, amelyeket már az amatőrök is  szégyellnének  előadni.

 DEMSZKY NÁCIZIK

            Hazug és tehetségtelen főpolgármesterünk bátor fellépést hirdetett a magyarországi nácizmus ellen. Demszky nem csak azt nem tudja, hogy mi a feladatköre, de azt sem, hogy Magyarországon soha nem volt, és jelenleg sincs nácizmus.

            Az ún. állami terrorra utaló jelek (jó ideje) fellelhetők a kormány és a rendőrség ügyködésében, de ha Demszky erre gondolt, akkor „nevén kell, hogy nevezze a gyermeket”, nem kihagyva a főváros vezetőségét  sem, amely  „csendestársként”  funkcionál  ebben a terrorban.

 

FELHÍVÁS – FELHÍVÁS – FELHÍVÁS

Budapest légszennyeződése és a közlekedési dugók csökkentése, valamint a közúti forgalom felgyorsítása érdekében felkérjük a személygépocsival rendelkezőket, hogy  (kísérlet képpen)  május 28-án (szerdán) csak a  zéróval  vagy a páros számmal végződő rendszámú járművekkel, május 29-én (csütörtökön) pedig csak a  páratlan számmal végződő járművekkel  közlekedjenek Budapest területén.

A kérés betartása minden közlekedő érdeke, a jármű-tulajdonosoknak   kell  tenni valamit a közlekedési káosz felszámolásáért (mérsékléséért), mert az ILLETÉKESEK-re hiába várunk! 

 

        

                                                                                 (Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                                                                                       a Justitia Bizottság elnöke

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------