Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 30., szerda

813 - Péteri Attila Árpád: A lagymatag, tehetetlen, gyáva, megalkuvó, bűnös értelmiség tagjaihoz! - Frigyesy Ágnes: Biblia-kiállítással zárult a Varadinum-hét

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: kedd, 2008. április 29. 12:55
An: Kutasi József
Betreff:
Gyurcsány: az válthat le, akinek többsége van

 

A lagymatag, tehetetlen, gyáva, megalkuvó, bűnös értelmiség tagjaihoz!
/Akinek nem inge, ne vegye magára!/

Szerencsétlen Nevezettek!

("Napraforgó" 90 előttiek és a társutasaitok, akik már akkor is éltetek és romboltatok, vagy csak közömbösen néztétek tettestársaitokat! "Mert bűnösök közt CINKOS, aki néma!")

Hogy szolgál a kedves egészségtek? Szoktatok é beretválkozni s alkalmanként a TÜKÖRBE nézni? Mennyi az annyi? Amit tönkretettetek. Egy országot, egy HAZÁT! Ismeritek é ezen fogalmakat, mint: lelkiismeret, bátorság, igazmondás, nemzet iránti elkötelezettség, hagyománytisztelet, IGAZSÁGOSSÁG, elesettek melletti kiállás, szolidaritás, távlatokban való gondolkodás? Csak e néhány alapvető, ember- és jellemformálót.

Mit gondoltok, ki a fő bűnös a nálunk történtekért? Aki tudomásul veszi azt, ami történik körülötte, vagy az, aki felszólal ellene?

Hol voltatok, amikor "zengett az ÉG"! 90-94 között, majd a soron következő kurzusok idején? Hová lett a rendszerváltozás kori idillinek tűnő állapot? Kik voltak azok, akik ügyesen elaltatták a jóhiszemű állampolgárok éberségét? No, mit gondoltok, lapuló, netán pöffeszkedő, sunyi alamuszik, a tűz közeli nagymellényűek, a magukat átmentők, a tűzön vízen át csaló, hazudozók? Ármánykodó lebzselők, ingyenélő brigantik, maffiózókká züllött hullarablók, istentelen ál keresztény, műpolitizáló szégyenfoltjai, 1112 éves államiságunk jelenének és közelmúltjának.

Jól elvagytok magatokkal ugye? Hát, mit ne mondjak, tapasztaljuk. Mit szóltok az ország közállapotaihoz? Jól látjátok, úgy bizony, fokozódik, mint Virág elvtárs idején a nagy büdös HELYZET. S ti hallgattok, mint a szfinx, hogy finoman szólítsalak meg benneteket mimózalelkű pajtások. Egykori május elsejei népbutító dalnokok, levitézlett szószólók, zászlólengető, integető, szalagsorban lófráló, történelmünk elkorcsosodott torzói.

MINTHA ország egykori rémurai és azok követői, parancskiadóitok útmutatásaik tudattalan, közönybe fulladt végrehajtói, átvedlett uniformisba borítva magatokat, de a lelketek mélyén ugyanolyan hitvánnyá avanzsált mű magyarokként telítve áporodott szagú napjaitok.

Nem akar megszólalni bennetek a vészcsengő hangja? Hogy tenni is kék mán valamit, úgy ISTENIGAZÁBÓL?! Megálljt parancsolni a mélygyökerű hazugságáradatnak, ami rendületlen újrázással elborítja az országot s lassan a fél világot, az idegen érdekeket kiszolgáló közvélemény formáló médiák többsége közvetítésével. Hová dugtátok azt a bizonyos TANTUSZT, hogy leejtve a fületek megmozduljon s felfogjátok végre annak csengő-bongó hangú rejtjeles üzenetét. ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ! IGAZSÁGOT! IGAZSÁGOT! IGAZSÁGOT!

Hát erre buzdítalak benneteket jómagam is, úgy bizony: ÉBRESZTŐ!

IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!

VÁLASSZÁTOK a megtisztulás útját! Valljátok be bűneiteket! Vezekeljetek önként. Saját akaratotokból! Mutassatok példát, van mód a MEGÚJULÁSRA, a FELEMELKEDÉSRE! Alkalmazzátok bátran az ÖSSZEFOGÁS erejét! Szervezkedjetek, szólaljatok meg, a valóságnak megfelelően. Hisz nektek is vannak gyermekeitek, unokáitok, nem hagyhattok rájuk csupán erkölcsi szennyhalmazt, anyagi csődöt, elszegényedést, nyomort. Hisz lassan nyakig állunk benne, akárhová nézünk. Ne csak a mának ÉLJETEK, hanem a jövőnek is. Építkezzetek hát a vétlen utódainkért!

Elhatározás kérdése minden. Semmi nem tarthat örökké, a gazság rémuralma sem, ami körülvesz Titeket. Mindennek okozói részben Ti magatok vagytok, ne mutogassatok senki másra. Nézetek magatokba s megtaláljátok a fő hibaforrást. Miért? Mert EGO-k voltatok, vagytok, maradtatok. S ha nem változtattok e haszontalan, öncélú élet szemléleteteken, akkor elveszejtitek önmagatokat s nem lesz kilábalás, menekülési útvonal a számotokra.

Ismétlem ÉBREDJETEK önszántatokból, saját jól felfogott érdeketekből is.

Az idő sürget! Mégpedig nagyon! Előzzétek meg a rettenetet, ami rátok vár, ha késlekedtek!

Nem mondhatok mást, csak mi LÉNYEGEM!

/Péteri Attila Árpád/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Biblia-kiállítással zárult a Varadinum-hét
Tőkés László átvette a Szent Korona Szövetség érdemrend keresztjét



A Szent Korona Szövetség magyarországi képviselői, Kiss Imre elnök vezetésével átadták Tőkés László református püspöknek, Európai Parlamenti képviselőnek érdemrendjük keresztjét 2008. április 27-én, a Varadinum-hét záró istentiszteletén. A Nagyvárad-Olaszi református templomban tartott ünnepi eseményen Kiss Imre a "Krisztus útját követő püspöknek, Temesvár hősének" nyújtotta át az elismerést. Mint mondta: mindenki, aki a Kárpát-medencében él, a Szent Korona tagja. Őseink, apáink szokásai szerint azt kívánta az ünnepeltnek, legyen továbbra is őszinte, hűséges küldötte hazájának, népének!

   Az ünnepi istentiszteleten Tőkés László hirdette Isten igéjét. Prédikációjában rámutatott: - Nem attól jó hazafi valaki, hogy veri a mellét, hanem attól lesz jó magyar valaki, ha hívő, keresztény életet él. A református püspök felhívta hallgatósága figyelmét az 1568-as tordai vallásbéke kihirdetésének fontosságára. Erdélyben világ elsőként hangzott el a vallások békés egymás mellett élésének kívánalma - mondta.
   Dr. Horváth Erzsébet, a Budapesti Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kara Egyháztörténeti tanszékének vezetője ismertette a Váradi Biblia történetét. Előadásában kiemelte: - A magyar egyház- és művelődéstörténet egyik kiemelkedő kötete a Váradi Biblia. Hangsúlyozta: - Az első református zsinat arra kötelezte a lelkészeket, akinek van subája, de nincs Bibliája, adja el a Bibliáját, és annak árán vegyen Bibliát! Ha pedig a lelkésznek sem Bibliája, sem subája, hivatalától kell megfosztani!

   Tempfli József, római katolikus megyés püspök, az ünnepi esemény díszvendége hozzászólásában megköszönte Tőkés Lászlónak, hogy meghívására pap- és püspök-társai kíséretében hamarosan Brüsszelbe látogatnak, s ezáltal közösen képviselhetik keresztény értékeinket. Nagyvárad katolikus püspöke félti azt az Európát, melyet csak a gazdasági érdek vezet!

   A Varadinum-hét záró akkordjaként Hermán M. János, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Sajtó- és Kiadói osztályának előadó-tanácsosa nyitotta meg a Biblia-kiállítást a Lorántffy Zsuzsanna Református Egyházi Központban. Beszédében rámutatott a Biblia jelentőségére. Felidézte a 80-as évek Ceausescu-diktatúrájának időszakát, amikor a hatalom félt a Bibliától és wc-papírt gyártott belőle tömegesen. Fájdalomként említette, hogy a Lorántffy Zsuzsanna könyvtár gazdag hagyatéka mindmáig nem került vissza a református egyház gondozásába.

Hermán M. János beszámolt arról a tervről is, mely szerint hasonló Biblia-kiállítás bemutatását tervezik Brüsszelben, a Képviselők Házában, hogy ezáltal is felhívják az Európai Parlament figyelmet közös keresztyén értékeinkre. Megnyitó beszédének végefelé megható pillanatnak lehettek tanúi a jelenlévők: az előadó-tanácsos elővette zakójának belső zsebéből kisméretű Arany Bibliáját, melyet Hollandiából hozott magával, s évek óta védelmezi őt a nehéz időkben.
   A résztvevők a Biblia-kiállításon - számos kulturális kincs mellett - megtekinthették az 1661-ben kiadott eredeti Nagyváradi Bibliát.

Frigyesy Ágnes
tudósítása Nagyváradról


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hét új miniszter a kisebbségi kormányban (+videó)
2008-04-28 13:07 hírTV

Szakértők helyett, saját embereit, volt üzletfelét és a szocialista párt eddig mellőzött vezetőit ülteti a bársonyszékekbe a kormányfő. A kormányátalakítást rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Gyurcsány Ferenc.

Videók: Hét új miniszter a kisebbségi kormányban

Az önkormányzati és területfejlesztési illetve a gazdasági tárcából három minisztérium lesz - a közlekedési, hírközlési és energiaügyi élére az a Szabó Pál a Magyar Posta jelenlegi vezérigazgatója kerül majd, aki az infrastrukturális Gyurcsány-cégbirodalom, a Motim Rt. volt felügyelő bizottsági tagja.

A szociális és munkaügyi minisztériumban sajátos helyzet áll elő. Gyurcsány Ferenc felborította a párthierarchiát azzal, hogy az MSZP választmányi elnökhelyettesét, Szűcs Erikát tette meg tárcavezetőnek. Az államtitkár Simon Gábor marad, aki a pártban Szűcs felettese a választmány elnökeként. A fejlesztési és gazdasági csúcsminisztérium élére Bajnai Gordon kerül, az egészségügyi tárcát pedig Székely Tamásra, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár jelenlegi főigazgatójára bízzák.

A kormányátalakítást rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Gyurcsány Ferenc. Szerinte az átalakítással a kormány programja nem változik, csak a hangsúlyok és a szerkezet. A gyors egyensúlyteremtés után a munkahelyteremtés és a fejlesztés időszaka következik, a beruházás és az innovációs ügyek kerülnek majd az előtérbe - mondta el a miniszterelnök. "Erős és büszke Magyarországot akarok, ezért szükséges az átalakítás" - mondta el Gyurcsány.

Megbukott a "jolly joker"

Lamperth Mónikának nem jut bársonyszék a kisebbségi kormányban. A jelenlegi szociális miniszterre mindössze a párt elnöki kabinetjének vezetését bízza a jövőben Gyurcsány Ferenc. Az SZDSZ-es kormánytagok mellett az MSZP eddigi jolly jokerének számító politikus a legnagyobb vesztese a koalíciós szakításnak, pedig most jön létre egy önálló önkormányzati minisztérium, és Lamperth éppen a helyhatósági lobbit képviseli az MSZP elnökségében. A politikus hat év után mond búcsút a miniszteri bársonyszéknek. A 2002-es kormányváltás óta tagja a balliberális kabineteknek. Medgyessy Péter - nem kis meglepetésre - belügyminiszterré nevezte ki. Túlélte a 2004-es miniszterelnök-váltást, Gyurcsány Ferenc a posztján hagyta. 2006-ban is tárcát kínált neki, egy évig ő vezette az önkormányzati és területfejlesztési minisztériumot. Abból a székből Bajnai Gordon érkezése miatt kellett felállnia.

Az új szaktárca irányítója ugyan Somogy megyei politikus lesz, de nem a Szekeres Imréhez közelálló Lamperth, hanem a papíron független országgyűlési képviselő, Gyenesei István. Személyében a miniszterelnök egy állandó támogatót szerzett a kisebbségi kormányzáshoz. Gyenesei függetlenségét egyébként árnyalja, hogy 2006 nyarán megszavazta a kormányprogramot és azzal együtt Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké választását.

Kutatásfejlesztés tárca nélkül

Szilvásy György társat kap a kormányátalakítás után. Nem a titokminiszter lesz az egyetlen, aki tárca nélküli miniszterként irányít egy területet. A kutatásfejlesztést május 1-je után - szintén tárca nélküli miniszterként - felügyeli majd Molnár Károly, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora, egyben a Rektori Konferencia távozó elnöke. A gépészmérnök végzettségű egyetemi tanár támogatta a felsőoktatás fizetőssé tételét, a népszavazási kampányban a kormány propagandakiadványában érvelt a tandíj megtartása mellett. Vezetésével dolgozta ki a Rektori Konferencia azt a javaslatot, amely általános tandíj-kötelezettség nélkül ugyan, de átalakítaná a jelenlegi költségtérítéses képzést a felsőoktatásban.

Az SZDSZ támogatni fogja

Információink szerint az SZDSZ támogatni fogja a kormányátalakítást. A miniszterelnök valószínűleg külső támogatást remélve az új struktúráról is tájékoztatta délelőtt korábbi koalíciós partnerét. Gyurcsány Ferencet egy nappal a koalíciós szakításról szóló döntés után hívta meg a liberálisok frakcióülésére Kóka János. Állítása szerint azért, mert ő is tevékenyen dolgozik a stabil kormánytöbbség fenntartásán és mert békés válást szeretne. Az újságírókat csak a zárt ülés elejére engedték be, így egyelőre nem tudni, hogy kötött-e különalkut egymással a két párt.

Új fejek, új program nélkül

Új fejek vannak a kormányban, azonban nincs új program, illetve nincsen új többség sem - mondta el a Magyar Nemzet Online-nak Kiszelly Zoltán a kormányátalakítással kapcsolatban. A politológus úgy véli, hogy Gyurcsánynak reagálni kellett az SZDSZ koalícióból való kilépésére, "lépnie kellett, ezt pedig a legkisebb károkozással próbálta megtenni." Mint mondta, a független Gyenesei István miniszteri rangra emelése a parlamenti többség biztosításához szükséges. Hozzátette: Bajnai Gordon megerősödött, Lamperth Mónika pedig parkolópályára került.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tölgyessy: megoldás lehetne a bizalmi szavazás
Dátum: 2008-04-28 13:35:01 Magyar Rádió

Tölgyessy Péter politikai elemző, volt parlamenti képviselő az MR1-Kossuth Rádió Magánhangzó című műsorában értékelte Gyurcsány Ferenc bejelentését a kormányátalakításról. Az elemző kiemelte: merőben új helyzetet teremt, hogy nincs koalíciós partner.

Hallgassa meg!

MDF: kérjen bizalmi szavazást a kormányfő

Herényi Károly, a Magyar Demokrata Fórum alelnöke nem tartja megfelelőnek a kormány átalakítását, megfogalmazása szerint a miniszterelnök civilekkel "hazardírozik".

- Gyurcsány Ferenc nyilván így akarja biztosítani azt a támogatottságot, aminek jelen pillanatban híján van. Olyan nagy tekintélyű szakembereket von be a kormányába, akiknek a szakmai tekintélyét fogja veszélyeztetni, ha egy olyan kormány tagjai, amelyiknek nincs meg a parlamenti többsége, és nem képes a programját véghezvinni. Ezért a Magyar Demokrata Fórum ismételten arra szólítja fel a miniszterelnököt, hogy bizalmi szavazást kérjen a parlamentben. Derüljön ki, hogy van-e a kormányának támogatottsága, hogy mire számíthat a következő két esztendőben - mondta Herényi Károly.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gyurcsány: az válthat le, akinek többsége van
2008.04.28. 14:02 Csák Gergely - 168 Óra

Aktivizálta magát az MDF, szerintük bizalmi a miniszterelnöknek szavazást kellene kérnie maga ellen. Gyurcsány válasza: bárki leválthatja a kormányt, aki többségben van.

- Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek bizalmi szavazást kellene kezdeményeznie saját személyéről a parlamentben - mondta Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője az MTI-nek, azután, hogy a miniszterelnök ismertette az új kormányszerkezetet. Mivel az SZDSZ-küldöttgyűlés vasárnap arról döntött, hogy kilép a koalícióból, ezért javasolta az MDF azt, hogy a miniszterelnök kérjen bizalmi szavazást személyéről a parlamentben - fogalmazott az ellenzéki politikus.

A bizalmi szavazás alapján kiderülne, hogy van-e a kormánynak, illetve a kormányfő személyének többségi támogatása az Országgyűlésben. Amíg ez nem derül ki, az MDF felelőtlenségnek tartja olyan emberek bevonását a kormányba, akik a civil szférából jönnek.

Gyurcsány: ha a parlamenti többség úgy dönt, leválthatja a kormányt

- Ha ön és pártja úgy gondolja, hogy többségben van a parlamentben, ön bármelyik pillanatban leválthatja ezt a kormányt - riposztolt Gyurcsány Ferenc az MDF-es felszólalásra.

- Önnek nincsen szüksége az én jóindulatomra, az én belátó egyetértésemre, önnek tőlem nem kell kérnie semmit - fogalmazott a miniszterelnök.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.hu *************

http://www.fw.hu/nemzetihirhalo/htmlkeret/ikon-mti-k.gifSzili: nagy kérdés, hogy a kormányátalakítás hogyan szolgálja a reformokat
2008. április 28. 13:30 (MTI)

Nagy kérdés, hogy a szerkezeti átalakítás hogyan szolgálja azokat a programokat, amelyeket akár a fejlesztés, akár az egészségügyi reform területén végig kívánunk vinni - mondta Szili Katalin az MTI-nek, azt követően, hogy tárgyalt az új-zélandi házelnökkel. A házelnöki találkozón szó volt a kisebbségi kormányzásról is.

Margaret Wilson a távirati irodának kiemelte: Új-Zélandon immár három választáson keresztül volt kisebbségi kormányzás. Annak érdekében, hogy jól működjön az ilyen rendszer, megértésre és sok konzultációra van szükség a pártok között - tette hozzá.

Egy politikailag súlyosan megosztott országban akkor működhet hatékonyan a kisebbségi kormány, ha megvan a hajlandóság abban, hogy az ország érdekeit szolgálják a pártok. A politikai erőknek ki kell tartaniuk elveik mellett, ezeket azonban félre kell tenniük, ha fontos kérdésekről van szó - hangsúlyozta Margaret Wilson. Az új-zélandi házelnök európai útjának célja, hogy jobban megismerje a kontinens választási és politikai rendszereit.

Margaret Wilson rámutatott: Új-Zélandnak jelentős kapcsolatai vannak Európával. Habár Magyarország és Új-Zéland között nagy a földrajzi távolság, az elvekben azonban nagyon közel áll a két ország egymáshoz - tette hozzá. A tárgyalás után mind a két házelnök kiemelte: a világ országai előtt álló egyik legnagyobb kihívás a klímaváltozás, épp ezért nagyobb hangsúlyt kell helyezni a környezetvédelemre.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.fw.hu/nemzetihirhalo/htmlkeret/ikon-napionline-k.gifSzánalmas kormányfő, felelőtlen ellenzéki vezető
(NAPI Online) 2008. 04. 28. 12:04:08

Magyarország sírásói címmel jelent meg kommentár a Die Presse című konzervatív osztrák lap hétfői számában.

Az újság véleményoldalán "Szánalmas kormányfő, felelőtlen ellenzéki vezető - halálos kombináció" alcímmel közölt jegyzet szerint hogy Magyarország súlyos válságban van. Egy tehetetlen és/vagy felelőtlen elitnek sikerült a volt kommunista reformállamok mintadiákját úgy tönkretennie, hogy az hátul kullogó lett - idézi a cikket az MTI.

A magyar gazdaság növekedési üteme a legalacsonyabb volt tavaly az Európai Unióban, miközben a munkanélküliség, az infláció, az adók és az eladósodottság mértéke egyaránt magas, a politikusok tekintélye mindeközben föld alatti mélységbe süllyedt - sorolta érveit a szerző.

A koalíciószakadás, és az esetleges előrehozott választások nagy győztese Orbán Viktor, a Fidesz vezetője lenne - vélekedett a Die Presse kommentárjának szerzője. Az országon azonban ez nem segítene. Orbán ugyanis egy piactól messze álló populista, aki a nép szája íze szerint beszél, nem pedig reformer, akire az országnak most szüksége lenne. Ebből azt a következtetést vonta le, hogy a magyarországi válság még sokáig elhúzódik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gyurcsánynak távoznia kell a politikai életből
2008. április 28., 16:47 fidesz.hu

Nincs biztosíték arra, hogy az SZDSZ koalícióból történő kilépését követően cselekvőképes kormánya lesz az országnak, ezért Gyurcsány Ferencnek távoznia kell a politikai életből. Ezt Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője mondta hétfőn sajtótájékoztatón.

Amikor a köztársasági elnök megbízást adott Gyurcsány Ferencnek a kormányalakításra, akkor abban a hiszemben tette ezt, hogy Gyurcsány Ferenc többségi koalíciót fog működtetni. Ez a koalíció azonban április 30-ával megszűnik, a továbbiakban pedig nincsen biztosíték arra, hogy cselekvőképes kormánya lesz az országnak - mondta el Navracsics Tibor újságíróknak.

A Fidesz frakcióvezetője a parlamentben napirend előtt elhangzott szavait megismételve azt mondta, hogy ebben a helyzetben Gyurcsány Ferencnek csupán egyetlen lehetősége van, az, hogy bizalmi szavazást kér maga ellen.

Ha a parlamenten kívül akarja keresni ezt a lehetőséget, akkor pedig fel kell ajánlania lemondását, vagyis vissza kell adnia a köztársasági elnöknek azt jogot, hogy kijelölhesse azt a politikust, aki vélhetően többségi kormányt tud létrehozni - tette hozzá.

A fideszes politikus Gyurcsány Ferenc kisebbségi kormányáról szólva azt mondta, hogy az "egy kisebbségbe szorult, a nyugati sajtó által szánalmasnak nevezett miniszterelnök próbálkozása" arra, hogy egy "összetákolt" kormánnyal megmentse saját magát.

A kormány összetételét illetően azt hangsúlyozta, hogy Gyurcsány Ferenc üzleti köre "erősen reprezentálva van", hiszen helyet kapott benne Szűcs Erika, a miniszterelnök Perfekt Rt. nevű cégének területi igazgatója, illetve a szintén Gyurcsány érdekeltségi körébe tartozó Motim korábbi felügyelő bizottsági tagja, Szabó Pál.

Navracsics szerint "többről van itt szó, mint szocialista szolidaritásról", annak ugyanis, hogy "a hátralévő néhány hétben" Gyurcsány üzlettársai határozzák meg a kormány politikáját, egyetlen célja van: "valahogyan Gyurcsány Ferenc kifelé vezető útját a magyar politikából egyengessék és próbálják biztosítani".

"Nem lesz egyszerű, hiszen romokban hever a kormányzat" - jegyezte meg Navracsics Tibor, aki szerint ezt bizonyítja az is, hogy a minisztériumok felsorolásáról szóló előterjesztésből rövid időn belül két változatot is kapott az ellenzék.

"Úgy is mondhatjuk, rendkívüli innovatív kormányról van szó, még időt sem hagy arra, hogy a parlament legalább az egyik változattal megismerkedhessen, már jön a másik változat" - fogalmazott, hozzátéve, "Gyurcsány Ferencnek cselekednie kell, és távoznia kell a politikai életből".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Mindenkinek, aki magát hitében és tudatában magyarnak vallja, meg kell adni a lehetőséget ennek bizonyítására.
Ugyanakkor mindenkinek, aki magát hitében és tudatában magyarnak vallja, minden tettével bizonyítania kell ezt."


ITT A LEHETŐSÉG! BIZONYÍTS MAGYAR!

Az előttünk álló időszak 3 legfontosabb feladata:



Ad.1 Aláírásgyűjtés
Akaratnyilvánító aláírások gyűjtése, helyi népszavazás lebonyolítása településenként és kerületenként, a Lisszaboni Szerződés hatálybaléptetésének (ratifikációjának) megakadályozása céljából.

Ad.2. Korona-sejtek létrehozása.

Ad.3 Tizedesi rendszerek kialakítása.

Várható eredmények:

Nemzeti Adatbázis létrehozása. Támogatottság érzékelése. Ismeret közvetítés.
Elválik a konkoly a búzától. (Korona-sejtek)
Ősi intézmény rendszerünk életre keltése. (Tizedesi rendszer)
Egység és összefogás megteremtése.
    A nemzet sorsa iránt elkötelezett helyi erők (korona-sejtek - tizedesek - szomszédsági körök) összefogása révén.
Önigazgatási rendszer (helyi) fejlődése.
    A tizedesek által megvalósul a társadalmi kontroll az önkormányzat munkája felett.
Önigazgatási rendszer (országos) megújulása, elkezdődik a Szent Korona önigazgatási rendszere szerinti természetes képviseleti rendszer gyakorlati megvalósítása.
    Alkotmányozó Nemzetgyűlés személyi feltételeinek a megteremtése. Alsó ill. felsőházi képviselők kiválasztódása. Kiválasztás - megválasztás helyett.
    Felkészülés az időközi, vagy rendes választásra, személyi és szervezeti feltételek megteremtése.
    Szavazóköri és Megyei Biztosok, egyéni, megyei és országos listás országgyűlési képviselőjelöltek kiválasztódása.
Területi Önellátó Rendszerek kialakulása
    Termelő - feldolgozó - szállító - kereskedő - fogyasztó összefogásán alapuló Gazdasági Társulások alakulása, helyi pénz bevezetése.
Nemzettudat építése - Nemzeti Olvasó Egyletek, Rovásíró - Körök létrehozása.

Létrejönnek azok a Szent Korona szolgálatot teljesítő közösségek, szerveződések, amelyeknek a Szent Korona misztériumában való egyé válása eredményeként kialakul a pártoktól független új politikai erő



A Szent Korona szentségétől indítatva: 2008-04-29
Feledy István
a Szent Korona szolgája
Koronatagság, nem valakik ellen, hanem valakikért, együtt veletek.

Hasznos linkek:
www.szksz.hu
www.igazsag.net
www.naput.hu
www.cegexpo.hu/index.php?page=19&betu=V
http://groups.msn.com/20ArpadVezerCscs/bozseb.msnw
www.mkogy.hu/internet/plsql/internet_kepv
www.varak.hu
www.corvinuslibrary.com
www.arpad.org (Árpádtól-Árpádig)
www.magyarero.hu
www.fusz.hu
www.minden-ami-magyar.hu/szk/szk.php?Hirhalo=hirlevel (Egységben a Szent Koronával.)
www.nemzetihirhalo.hu (feliratkozas@nemzetihirhalo.hu)
www.abcug.hu
www.szkitia.hu

ADD tovább ezt az írást a kapcsolat rendszeredben! Terjeszd a gondolatot családi-rokoni-baráti-ismerős és idegen köreidben minden lehetséges módon (Internet(honlap, e-mail), telefon/fax, posta/levél, szórólap, riadólánc stb).
További hasznos hírek, információ: www.szksz.hu, www.eunyet.hu, vagy levélben: Szent Korona Szolgálat, 6701 Szeged, Pf, 2518. Leányvár Pf 5. címen, Telefonon: 06/30/616-3894, 70/2188993, 20/3921139, e-mailen: info@szksz.hu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------