Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 16., szerda

723 - Amennyiben úgy gondolja, szívesen vállalom az érvütköztető vitát akár Önnel, akár a Hírtv-hez közelálló vagy bármelyik párthoz tartozó politikusokkal.

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: szerda, 2008. április 16. 12:59
An: Kutasi József

Betreff: „Veled Európa, de nélküled EU!”

 

Tisztelt Csintalan úr!

Ön a Hírtv „Vonalban” c. műsorában azt állította, hogy a Fixtv „Veled Európa, de nélküled EU!” c. sorozatában tett állításom nem felel meg a valóságnak, mi szerint évente legalább 4500 milliárd forint veszteséget jelent nekünk az EU-tagság úgy, hogy ezért semmi ellentételezést nem kapunk.

Szíves figyelmébe ajánlom a tv műsorral azonos című könyvem második részét (http://eunyet.hu/hirlevel/lisszgm20072rA5.doc), amelyben a Külügyminisztérium, az MNB és a KSH adataival, valamint elemzésekkel támasztom alá állításomat.

Kiegészítésként hozzáteszem, hogy az idézett műsorban Lóránt Károly az EU Parlament szakértője elmondta, hogy az EU 6000 milliárd euróz vesz el a tagállamoktól és csak 1000 milliárdot ad vissza. Ezek az adatok nagyságrendben azonosak azzal a megállapítással, amit Ön valótlanságnak tart.

 

Tisztelt Csintalan úr!

Kérem, hogy a fentieknek megfelelően helyesbítsen műsorában.

Amennyiben úgy gondolja, szívesen vállalom az érvütköztető vitát akár Önnel, akár a Hírtv-hez közelálló vagy bármelyik párthoz tartozó politikusokkal.

 

Kelt Szegeden, 2008. április 16-án.

 

Tisztelettel:

Dr. Halász József

30/6163894, info@szksz.hu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------