Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 17., csütörtök

724 - Házik Zoltán - Polgár Infó felvidéki, kárpátaljai, délvidéki főszerkesztője

Von: Heike Krutak [mailto:hela.krutak@t-online.de]
Gesendet: csütörtök, 2008. április 17. 00:24
An: Kutasi József
Betreff:
Re: 698 – Házik Zoltán: Ön már nagyon messze el ment s ezért kérem Önt, hogy azonnali hatállyal az alábbi címeimet törölje az adatbázisából!

 

Írta: Kruták Lajos:

 

Kedves Kutasi úr,

 

az észrevételemet a vitájukhoz, kérem jutassa el az érintettekhez Köszönöm szépen és további jó munkát kívánok

 

Szívélyes üdvözlettel

 

Kruták Lajos

 

Kedves Honfitársak,

Kedves Barátaim,

 

Ép ma olvastam a levél vitásotokat, most nem tudom hogy sírjak vagy nevessek avagy közönyösen hagyjam szó nélkül. Úgy döntöttem hogy egy pár szóban érdemes a párbeszédetekhez bekapcsolódni. De még mielőtt ez teszem  engedjetek meg egy gondolatot:

 

Az hogy összejöttünk ez egy eredmény, a közös munka, az siker!

 

Minden információ érték még akkor is ha ez nem fedi a valóságot. Valótlan és szándékosan sértő és félrevezető irományok terjesztése pedig felelőtlenség. Èn úgy érzem hogy mindünk felelősége hogy megfelelően  ellenőrzött információs anyagot juttasson el a másik rendelkezésére. Tudom hogy ez nem mindig sikerül, mert számtalanszor az indulatok az érzelmek  erősebbek. Esetenként megbocsátandó de nem követelendő dolog.

 

Kedves Honfitársak,

Kedves Barátaim,

 

Mindannyian a szívünkön viseljük a magyarságunk, múlti a jeleni és a jövőbeni sorsát, és tesz ezen alakulásában, ki ki a maga ismeretei (tudása) szintjén. Ezért kérek mindenkit hogy ne a rosszindulat, a , civódás a kárörvendés esetleg irigység vezérelje munkásságotokat, próbáljuk mindig a jót keresni a másikban és nem a rosszat, a testvéri szeretet, az amely,  összetart, összehoz bennünket, mert csak egy egységes viszályoktól mentes, józanul gondolkodó, igazságot kereső és szerető magyar nemzet képes a jelenlegi helyzetet túlélni.

 

Ha valami megmentheti még a romlásnak indult, hazugság fojtogatta emberiséget, úgy az az igazság kimondása és érvényesítése. Fel kell tárni és érvényesíteni az igazságot, mert e nélkül nincs emberi és nemzeti megújulás. Érvényesíteni kell a jogot és az igazságot, fel kell tárni a múlt bűneit, felelőségre vonni bűnöseit, jóvátenni a népek, országok ellen elkövetett iszonyatos  bűncselekményeket, elsöpörni az emberiség éltető szellemét mérgező, az igazságot évszázadok óta pusztító kártevőket, hogy megmenthessük a világot, mert egyébként elpusztul a világ.

 

Ehhez a felelőség teljes munkához, kívánok mindenkinek sok erőt, egészséget és kitartást!!!

 

Szívélyes üdvözlettel

Kruták Lajos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----- Original Message -----

Sent: Tuesday, April 15, 2008 5:47 PM

Subject: 698 - Ön már nagyon messze el ment s ezért kérem Önt, hogy azonnali hatályal az alábbi címjeimet törölje az adatbázisából!

 

Tisztelt Cím!

Kedves Barátaim!

Tisztelt Honfitársaim!

 

Tájékoztató!

 

Von: Kutasi József [mailto:antal@jozsef-kutasi.de]
Gesendet: Dienstag, 15. April 2008 17:32
An: 'q - Kutasi József Politikai Hírfutár'
Betreff: 698 - Ön már nagyon messze el ment s ezért kérem Önt, hogy azonnali hatályal az alábbi címjeimet törölje az adatbázisából!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Von: delfelvidek@polgarinfo.hu

Gesendet: kedd, 2008. április 15. 16:51

An: Kutasi József

Cc: 'Házik Zoltán'; 'Ágoston Zoltán'; 'Házik Zoltán'; daniel@kutasi.eu; donkonesimonjudit@t-online.hu; SeeFeeGmbH@aol.com; 'Johannes Roeczey'; 'J. J. Roeczey'; 'joe pungur'; attila@bodo-de-karatna.de; 'Ágoston T Debrecen'; 'LÁSZLÓ MIHÁLYI MOLNÁR'; 'MVSZ Patrubányi MIklós'; 'Bene Gábor'; 'Dr Bokor Imre'; 'Dr. Szitányi György'; 'Kovács Kálmánné - Nóri'; 'alpar alpar'; 'Ivan Vajda'; 'Ivan Vajda'; 'Emma Laszlo'; 'Geza Jeszenszky'; cdhecb@gmail.com; 'Attila Petheő'; 'Honti Attila'

Betreff: EZT ÉN GARANTÁLOM ÖNNEK!

 

 

Tisztelt Kutasi József!

 

Ön már nagyon messze el ment s ezért kérem Önt, hogy azonnali hatályal az alábbi címjeimet törölje az adatbázisából:

 

delfelvidek@polgarinfo.hu

ptszszt@gmail.com

prezident.hz@gmail.com

zoznus@gmail.com

 

Ugyanis, ettől a perctől fogva az Ön tevékenysége és stílusa nem egyeztethető össze a Polgár Info felvidéki, kárpátaljai és délvidéki szerkesztőségével!

 

Mink is meg tesszük ezt a lépést, mostantól fogva Ön sem fog kapni egy levelet sem a központukból!

 

EZT ÉN GARANTÁLOM ÖNNEK!

 

Tisztelettel

 

Házik Zoltán

Polgár Info felvidéki, kárpátaljai, délvidéki főszerkesztője

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------