Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 2., péntek

831 - Szilágyi Ákos: A New York-i Hungarian TV Magazine (www.HTVM.us) karöltve az 56Lángja Alapítvánnyal (www.56Langja.com ) nyílt fotópályázatot hirdet ...

Pályázati felhívás 2009

A New York-i Hungarian TV Magazine (www.HTVM.us) karöltve az 56Lángja Alapítvánnyal (www.56Langja.com ) nyílt fotópályázatot hirdet ,,A magyar trikolór tizenkét hónapja” címmel. A pályázat célja: egy 2009. évi falinaptár összeállítása.

A díjkiosztásra Budapesten, 2008. őszén kerül sor. A pályázatra nemzeti színeinket legkülönbözőbb, legmeghökkentőbb összefüggésekben ábrázoló fotókat, műveket várunk. A fotókon a négy évszakban megjelenő nemzeti zászlónk témakörén túl, a trikolór egyéb előfordulási formái is szerepelhetnek. Egy nemzetközi sporteseményen arcra festett piros-fehér zöldtől, a pályázók látóterében megjelenő nemzeti színeink bármilyen formában fellelhető módozata alkalmas a nevezésre. Beküldési határidő: 2008. május 1. A határidő után érkező fotókat automatikusan a következő évi pályázat nevezőiként iktatjuk. A pályaműveket digitális formában a MagyarTrikolor@yahoo.com címre kérjük beküldeni, *.jpg formátumban, A/4-es nagyításra alkalmas felbontásban. A nem digitális alapú munkákat digitális másolat formában várjuk a zsűrizésre. A pályamunkákat rangos zsűri bírálja el, amelynek elnöke Zsigmond Vilmos, Oscar-díjas operatőr. Az első három helyezett értékes díjakban részesül.

A pályaművekhez kérjük, csatolja az alkotó nevét, születési dátumát és elérhetőségi adatait, valamint a fotó készítéséhez használt fényképezőgép márkáját és típusát. A beküldött pályaművek tartalmi és szerzői jogi felelőssége a szerzőt terheli. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező alkotásokat a kiadandó naptárban, valamint egyéb kiadványokban - a szerzői jogok tiszteletben tartásával (az alkotó nevének feltüntetésével) - térítés nélkül használhassa.

További információért keressék fel a www.MagyarTrikolor.com weboldalt.

Szilágyi Ákos (Hungarian TV Magazine of New York, 56Lángja Alapítvány)

Szilágyi Ákos
2357 31 st Drive # 6H
ASTORIA New York 11106
USA

Mobil:1-917-597-1765
Lakás:1-718-626-7469
Magyar mobil : +36-30-323-7338
Skype név: AkosNewYork  iwiw: Iwiw Polgári Körök  E-mail: MagyarTrikolor@yahoo.com

Társoldalak:
www.szilagyiakos.com
www.vilagmagyarsag.com
www.NewYorkPolgariKor.com
www.MagyarTrikolor.com
www.HTVM.us

www.56Langja.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------