Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 1., csütörtök

1.499 - Sólyom László Elnök: Nemcsak az a kérdés, hogy vészeljük át, hanem az is, hogy mi lesz utána, milyen állapotban fogunk megérkezni a válság utáni napokba."

Von: Lévay Atilla [mailto:levaya@enternet.hu]
Gesendet: csütörtök, 2009. január 1. 20:19
An: Kutasi József
Betreff: Dr.
Sólyom László

Egy valódi rendszerváltás, és alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívása 

legyen az azonnal megtartandó választások egyetlen kérdése!

 

Tisztelt Elnök úr!

Alábbi, 2008. október 13-án és 2007. április 27-én írt levelem, ma aktuálisabb, mint akkor volt.

 

 

Tisztelt Honfitársaim! Magyarok a Kárpát-medencében és az egész világon! – így szólította meg televíziós, újévi köszöntőjében a határon innen és túl élő magyarokat Sólyom László. Így folytatta: „Bizonytalan és válságos év előtt állunk. Nemcsak az a kérdés, hogy vészeljük át, hanem az is, hogy mi lesz utána, milyen állapotban fogunk megérkezni a válság utáni napokba.”

Egyáltalán felfogjuk-e a helyzetet, és azt, milyen sok múlik rajtunk? – tette föl a kérdést az államfő, figyelmeztetve: kár lenne, ha csak azzal törődnénk, ami közvetlenül minket érint. „Amíg nem az én munkahelyem szűnik meg, nem az én vállalkozásom omlik össze, nem az én családom nélkülöz, addig a válság a mások dolga? A bankok baja, ha nincs pénzük?” – folytatta.

Bizony mindnyájunkat érintő, fontos kérdés, hogy 75.000 vagy 200.000 ember kerül-e utcára, hogy mi lesz a családjukkal. Senkinek sem mindegy, -1, vagy -3 százalék lesz-e a gazdasági növekedés, vagyis magyarán a zsugorodás – adta meg a választ.

Vajon felrázta-e az egész társadalmat, hogy néhány év alatt mintaországból sereghajtók lettünk? – szólította meg a hallgatókat, azt is megkérdezve: „Csak ha az általános rossz hangulat, a városok, falvak, és a szolgáltatások leromlása, az erőszak terjedése, a mindennapi kapcsolatokat elöntő türelmetlenség és kíméletlenség, majd az elszegényedés átcsap egy határon, csak akkor fogunk majd arra gondolni, hogy ezek bizony nem véletlenek, hanem következményei valaminek? És akkor majd bűnbakot keresünk-e, vagy belátjuk a magunk mulasztásait is?”

A válság ugyanis már súlyosan legyengült állapotban találta az országot.  A kiút világos meghatározása és az alapvető változások sürgős bevezetése a kormány felelőssége – figyelmeztetett.

 

Magyarországnak 2006 áprilisa óta nincs törvényes kormánya!

Lévay Atilla

A Justitia Bizottság tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

 

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Egy valódi rendszerváltás, és alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívása 

legyen az azonnal megtartandó választások tétje!

 

Tisztelt Elnök úr!

Ma már nyilvánvaló, hogy Magyarországon 1989-ben nem történt rendszerváltás! Lényegében azok az emberek és elvbarát utódaik bitorolják ma is a hatalmat, akik 1945 és 1989 között a Szovjeteket szervilisen kiszolgálva tönkretették az országot. Ma ugyanavval a lakájmentalitással a korábban főellenségnek kikiáltott Amerikát szolgálják ki. Amerika pedig, (Similis simili gaudet) cinikusan rájuk kacsint, szemet huny a múlt felett, mindent megbocsátó kézcsókra nyújtja kezét és elfogadja szolgálataikat.)

Miután a "Rendszerváltás" és az ezt követő "Privatizáció" leple alatt a magyar nemzeti vagyont, mindannyiunk közös vagyonát ezek a (mindig) "jókor voltak jó helyen" emberek saját maguknak és megbízóiknak

(törvénybe nem ütköző (?) eszközök segítségével) 

szétlopták és a tömegtájékoztatás eszközeinek döntő többsége továbbra is az ő kezükben maradt, evvel kapcsolatban történelmünk hamisítása napjainkban is folyik. Az évtizedekig agymosott, ma is "Stockholm szindrómában" szenvedő nép egy része még mindig szalmaszálként kapaszkodik az MSZ(M)P/SZDSZ hazug szirén ígéreteibe és sajnos, hisz nekik. Ez nagyon hasonlít ahhoz, ahogy Joseph Goebbels német propaganda miniszter 1945 januárjában, amikor a szovjet ágyúkat már Berlinben is lehetett hallani Németország győzelméről szónokolt egy nagy tömeg előtt és a sok akkori agymosott, "Stockholm szindrómában" szenvedő szerencsétlen ember még ott, a végső bukás pillanatában is hitt neki.

 

 

Magyarország külföldi adóssága 1989 végén nagyjából nettó US $ 16 milliárd volt.

Mára ez az akkorinak több mint a tízennégyszerese kb. US $ 230 milliárd lett. Közben nemzeti vagyonunk 90%-a "jókor voltak jó helyen" emberek és külföldi "Multik" tulajdonába került. Azok, akik "nem voltak jókor, jó helyen", a "magunkfajták", kisemmizett, kiszipolyozott földönfutó bérrabszolgákká degradálódtak. A még megmaradt magyar tulajdonban lévő ipari és mezőgazdasági cégek és gazdák egyre nehezebb, szándékosan, mesterségesen ellehetettlenitett körülmények között kűzdenek a túlélésért. 

(Lásd első osztályú hazai terményeink: földieper, dinnye, alma, káposzta, stb.. sorsát.)

18 évvel az áhított "rendszerváltás" után oda süllyedtünk, hogy Gyurcsány Ferencek, Bajnai Gordonok, Kóka Jánosok és társaikhoz hasonló, milliárdos vagyonokat rövid néhány év alatt összeharácsoló "újgazdag" senkik, cinikusan mosolyogva,  társadalmi igazságosságot szocialista értékeket és esélyegyenlőséget hangoztatva hoznak döntéseket a kilátástalan, reménytelen szegénységbe taszított milliók életével, sorsával, kapcsolatban. Gyurcsány Ferenc, aki többek között, a száz leggazdagabb magyar egyikének számító milliárdos, 2008 május elsejei felszólalásában arról beszélt: ő érti a leginkább milyen 60-70 ezer forintért dolgozni havonta.
"Mi vagyunk azok, akik leginkább értjük, hogy mit jelent felkelni kora reggel 5 vagy hat órakor, és elindulni dolgozni akár 60-70 ezer forintért, s milyen az, amikor az embernek félnie kell attól, hogy még ez a munkahelye sem a legbiztosabb".
 

(Ez az összeg Gyurcsány Ferenc kb. 4, azaz négy órányi jövedelme.)

És vannak agymosott, Stockholm szindrómában szenvedő emberek, akik

még ma 2008 októberében is hisznek neki(k). 

23 óra 59 perc!

Ha egy azonnali előrehozott választás és alkotmányozó Nemzetgyűlés keretein belül nem zavarjuk el ezt a brutális eszközökkel törvénytelenül hatalmat bitorló hazaáruló (Igen! Hazaáruló!) tolvajbandát, akkor megérdemeljük további sorsunkat, ami végkifejletében katasztrofálisabb lesz, mint eddigi történelmünk összes veresége és vesztessége együttvéve. A jelenlegi világméretű pénzügyi válság, amely a különböző magyar és külföldi "pénzügyi szakemberek" bugyuta kijelentései és ígéretei ellenére Magyarországon is egyre jobban elhatalmasodik, még égetőbbé teszi ezt a kérdést.

 

Lévay Atilla

A Justitia Bizottság tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------