Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 2., péntek

1.505 - Magyar Gárda (videóval): S ne feledjük, jelen pillanatban hazánk teljes területe idegen megszállás alatt sínylődik...

Von: tor-bounces@uvmeparos.com [mailto:tor-bounces@uvmeparos.com]

Im Auftrag von Tornádó Hírküldo
Gesendet: péntek, 2009. január 2. 17:32
An: Kutasi József
Betreff:
Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval)

 

 

Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval)
2009-01-02. 11:20

Megtartotta első éleslövészetét a Gárda Wass Albert zászlóalja, bebizonyítva, hogy méltó a nagy erdélyi írónk nevének viselésére, hiszen a gróf nemcsak tollával küzdött a magyar ébredésért és feltámadásért, hanem fegyverrel is, amikor úgy kívánta a haza érdeke. Ugyanúgy megvan a maga helye és szerepe pl. a masírozásnak és az ételosztásnak a Gárda életében, mint a könyvkiadásnak és publicisztikai munkásságnak a Wasséban, de tudni kell: a hazát csak fegyverrel lehet megvédeni, ha arra kerül a sor.

S ne feledjük, jelen pillanatban hazánk teljes területe idegen megszállás alatt sínylődik: 2/3-án egykori befogadott kisebbségeink uralkodnak, a csonkán maradt országrészben pedig Simon Peresz csapatai diktálják a ritmust. A tét a magyar nemzeti megmaradás, ezért nagyon reméljük, hogy a győriek példáját (akik rendszeresíteni kívánják a lövészetet, valamint küzdősportokat fognak oktatni) követik az ország többi részében élő gárdisták, s minél nagyobb számban megtanulnak fegyverrel bánni, ajánljuk figyelmükbe a Kárpátia elhíresült idézetét: "Addig van országod, lágy kenyered, ameddig van fegyvered!"

Alább tekinthető meg a lövészetről készített videó, alatta pedig Müller Mihály Hannibal, a Wass Albert zászlóalj sajtó és informatikai tisztjének szerkesztőségünkhöz eljuttatott levele.

Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------