Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 3., szombat

1.511- A kisebbséget képező Magyarvédők alapvető emberi jogait tudatosan sértő magyarországi bírósági diszkriminációt folytatók és bűnpátolók elleni nyilvános feljelentés

Von: András Tejfalussy [mailto:tejfalussy.andras@gmail.com]
Gesendet: péntek, 2009. január 2. 20:17
An: Kutasi József
Betreff: A kisebbséget képező Magyarvédők alapvető emberi jogait tudatosan sértő magyarországi bírósági diszkriminációt folytatók és bűnpátolók
elleni nyilvános feljelentés

 

 

T. Fejér Megyei Bíróság!

Email: birosag@fejer.hu

 

Kérem a perújítás elrendelését a 3.P.20.689/2007/30. végzéssel szemben, költségmentességem helyreállításával, az alábbi feljelentésben rögzített tények alapján!

 

Kapják: köztársasági elnök, alkotmánybírósági elnök, legfelsõbb bírósági elnök, legfõbb ügyész.

 

Verőce, 2009. 01. 02.


Tejfalussy András dipl. mérnök, feltaláló

I. r. felperes, és II. és II. r. felperesek megbízottja

 

 

Kód: BirosagiDiszkriminalas090102a

 

 

A KISEBBSÉGET KÉPEZŐ MAGYARVÉDŐK ALAPVETŐ EMBERI JOGAIT TUDATOSAN SÉRTÕ MAGYARORSZÁGI BÍRÓSÁGI DISZKRIMINÁCIÓT FOLYTATÓK ÉS BŰNPÁRTOLÓK ELLENI NYILVÁNOS FELJELENTÉS (a Ptk. 484-487. §. szerint közérdekből végzett kárelhárító ügyvitel keretében):

 

 

A legtöbb magyarországi bíróságon vannak olyan bírák, bírói tanácsok, amelyek a bûnelkövetõk, károkozók hovatartozásától függõen hoznak (vagy nem hoznak) elmarasztaló ítéleteket. Az Állampolgári Jogok Országgyûlési Biztosai, az Alkotmánybíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács is tudatosan bûnsegédkeznek az ilyen ítélkezési diszkriminációk áldozataival szemben folytatott jogsértésekben. Példaként három konkrét ügyet ismertetek. Az ismertetett ügyekbeli bizonyítékokat közzétettük a www.aquanet.fw.hu tudományos honlapon.

 

            Az 1989-ben végzett Antirandom méréseink kiderítették, hogy az OTP és mások által folyósított hitelbõl több tízezer személlyel humusztermelési célra felvásároltatott „humusztermelõ giliszta" (Eisenia Foetida) valójában nem humuszt termel, tehát a hitelt felvetetõk becsapták a hitelfelvevõket. E csalásnál a nem humusz szervesanyag gilisztaürüléket a talajhumusszal összetévesztõ hamis szabvány szerinti hibás mérésre is alapoztak. Sõt elõkerült egy nívódíjas korábbi gödöllõi agrártudományi egyetemi talajtani tankönyv is, amelyben fehéren feketével le van írva, hogy nincs, soha sem volt olyan állat, amelynek az emésztõrendszere humuszt termel.

Kód: BirosagiDiszkriminalas090102b

 

            Miután felhívtam erre az OTP akkori vezérigazgatójának (Tisza Lászónak) a figyelmét, s kérésére megmutattam neki a méréseink eredményét és az egyéb bizonyítékokat, ezek alapján õ azonnal leállította a további hitelezést, majd az OTP 100.000.000-Ft-tal kárpótolta a humusztermelõnek hazudott gilisztákat szaporító és értékesítõ parnereit. Késõbb a közszolgálati Kossuth Rádióban a szervestrágyákból a gilisztákkal folytatott humusztermeltetési csalás egyik fõszervezõjének, a Mezõgazdasági és Élelmezésügyi Minisztériumnak a képviselõje is beismerte, hogy lehetetlenség gilisztákkal humuszt termeltetni.

 

            Ebben az országos csalási ügyben a legtöbb bíróság a mai napig is igyekszik visszafizettetni a becsapott emberekkel és a kezeseikkel a humusztermelõ giliszták vásárlására felvett hiteleket. Ehhez a Legfelsõbb Bíróság a „humusztermelõ gilisztákkal" kapcsolatos hamis iránymutatást adott, s emiatt a mai napig sem büntették meg sem a csalás szervezõit, sem a kiderült csaláson tudatosan tovább gazdagodókat, sem ezek bíró stb. hivatali bűnsegédeit..

 

Miután az általam szabadalmaztatott Antirandom méréseink sorra kiderítették a Mezõgazdasági és Élelmezésügyi Minisztériumból szervezett országosan kárt okozó, pl. a kálisóval mûtrágyázási stb. csalásokat is, a mezõgazdasági miniszterek a belügyminiszterek és fõügyészek segítségével koncepciós pert szerveztek ellenem, azzal a céllal, hogy elmebetegnek feltüntetéssel rontsák a leleplezõ méréseink eredményei hihetõségét. Ezen koncepciós per (8.P.20.367/1992, Váci Városi Bíróság) egyik tárgyalása elõtti hajnalban (1997. szept. 10.), fegyveres rendõrök törtek be az irodámba és ott, majd a III. ker. rendõrkapitányságon agyrázkódásosra rugdostak, vertek, s ezután a mindezt hamis iratokra alapozva megszervezõ bíró elmeorvosi vizsgálatra próbált rendőrökkel elhurcoltatni. Az ügyészek hamis jegyzõkönyvezése elhárította a rendõrök elleni feljelentést, a köztársasági elnök pedig kinevezte a Váci Városi Bíróság elnökévé a megveretõ és elmeorvosi visszaélést szervezõ bírót (Kautzné dr. Schneider Margit Erikát).

 

A köztársasági elnök X-39861998. iktatószámú hamis válasza szembehazudja a koncepciós pert és az azon belül elkövetett bûncselekményeket, s engem a „rendszerváltás elõtti jogerõs ítélet által gondnokság alá helyezett elmebetegnek" hazudik a nagy nyilvánosság elõtt. E köztársasági elnöki hamis válasz szembehazudja a Dr. Lenkei János Pál, Magyar Egység Párt elnök által a védelmemre, az ellenem elkövetett fenti miniszteri, bírói, ügyészi és rendõri  bûncselekmények elítéltetésére benyújtott közérdekû bejelentést. A Magyar Egység Párt emiatt nem tudott képviselõnek jelölni, bár én voltam ezen párt megbízott gazdasági elnökhelyettese Késõbb a Fõvárosi Bíróság megszüntette a Magyar Egység Pártot azzal az ürüggyel, hogy csak túl kevés ajánlást tudtunk összeszedni.

 

            Ezután egy fõvárosi bírósági bíró, dr. Pataki Árpád hozott egy hamis ítéletet (19.P.27.069/2003/15.), amely szerint az X-398/1998. ikt. sz. hamis irattal felõlem elterjesztett, az országgyûlési képviselõ választáson ezen párt jelöltjeként való részvételemet ellehetetlenítõ valótlanságok (és az azt megelõzõ miniszteri, ügyészi, jegyzõi, bírói, rendõri stb. csalások, okirathamisítások, bántalmazások, választói jog érvényesítési akadályozások!) a legkisebb mértékben sem sértik a személyiségi jogaimat. Ugyan õ többszázezer forint jogdíjat ítélt meg az ellenem hazudozó állami ügyvédeknek, s másodfokon megvonták a költségmentességemet,  és ezzel, mivel ügyvéd nélkül maradtam, megakadályozták a hamis elsõfokú ítélet ellen általam benyújtott fellebbezés és felülvizsgálat lefolytatását, ugyanis ezekhez újabban kötelezõ lett az ügyvédi képviselet.

Kód: BirosagiDiszkriminalas090102c

 

            Ez a bíró, dr. Pataki Árpád (29.P.85.585/2002. PKKB) azt is megengedhetõnek ítélte, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) a nem zsidók kiirtására és annak módszereire kitanító Talmudot taníttassa a magyarországi zsidó iskolákba járóknak. A Fejér Megyei Bíróság pedig, ill. a Fõvárosi Itélõtábla, amelyekhez elkerült az ügy, mint a fenti és azokhoz kapcsolódó ügyekben e bíróságok és ügyészségek és társaik elleni keresetem, azt azzal utasította el (3.P.20.689/2007/30.), az általam benyújtott bizonyítékok semmibevételével, s az alperesek teljesen hamis állításait tőlük bizonyítékok megkövetelése nélkül elfogadva, hogy „vagy már elévültek a fenti károkozások, vagy azok megítélésével még más (a Fejér Megyei Bíróságon alperesként perelt) bíróságok foglalkoznak, és tilos párhuzamos pereket folytatnom".

 

            2./ Ez a bíró (dr. Pataki Árpád) a MAZSIHISZ zsidói személyiségi jogai súlyos megsértésének ítélte (a fõvárosi bírósági 19.P.26.453/2007. perben, nem jogerõsen), hogy nem csak a zsidó hadseregnek számító kommandósok hordanak magyarországon fekete egyenruhát, hanem a Magyar Gárda tagjai is.

 

            3./ További ilyen ügy, hogy a bíróság nem ítéli el a Btk. 211. §. szerint 3 évig terjedõ börtönnel büntetendõ választási csalást, eltûri az MSZP és SZDSZ-nek, hogy ezek kormánya pontosan ismerte az ország romló gazdasági helyzetét, de a következõ országgyûlési választás elõtti kampányban maguknak több ajánlás szerzése céljából, a „dübörög a gazdaság" stb. hivatali hazugságok elhíresztelésével, a valós adatok eltitkolásával tudatosan meghamisították a lakosság elõtt. Most egy országgyûlési képviselõségérõl lemondott SZDSZ-es helyére pályázók ellen amiatt is fellépnek, a 3 éves börtönbüntetést emlegetve, mert fénymásolták az ajánlási ûrlapokat, kitöltése elõtt. A bírák csak a törvényeknek vannak alávetve, amelyeket ezek a csalók hozhatnak.

 

 

Mindezeket az Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosai, az elõzõ és a jelenlegi köztársasági elnökök, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács, az Alkotmánybíróság korábbi és jelenlegi elnökei is mind tudják és folytatni engedik.

 

Kialakítottak és fenntartanak egy olyan rendszert, amelyben a diszkriminációkat elkövetõ hatósági személyek elleni okirati bizonyítékok a bírósági regisztrálási, postázási, irathitelesítési stb. hivatali ügykezelési véletlennek feltüntethetõ ügyintézõi csalások segítségével utólag is lenullázhatók, ellenkezõ értelmûre hamisíthatók, átírhatók, eltüntethetõk úgy, hogy a jogsértetteknél ne maradjon hitelesen hitelesített bizonyíték.

 

 Verõce, 2009. 01. 02.

Tejfalussy András (1-420415-0215) dipl. mérnök

méréstani szakértõ, Agroanalízis Tudományos Társaság gmk végelszámoló

TUDOMYÁNYOS RENDÕRSÉG PJT, 2621 Verõce, Lugosi u. 71.

Telefon/fax: +36-1/250-6064, email: tejfalussy.andras@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------