Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 1., péntek

2.434 - Szegedi Csanád: Az MDF bűnlajstroma olyan hosszú, hogy az már a közlemény kategóriáján kívül esik.

Von: habedank2

Gesendet: péntek, 2009. május 1. 18:00
An: Kutasi József
Betreff: Az MDF a rasszista SZDSZ testvérpártja lett

 

Az MDF is csatlakozott a Jobbik ellen zajló, kétségbeesett rágalomhadjárathoz, amikor a nemzeti erő megkerülhetetlenné válásának okait elemezve a többi párt felelősségét hangsúlyozta. A Jobbik szerint ugyanakkor a magyar Országgyűlésben nem politikai pártok, hanem egy összehangolt politikai maffia tevékenykedik, amelynek fundamentuma a 19 éve, 1990. április 29-én köttetett, gyalázatos MDF-SZDSZ paktum.

Az MDF vezetősége jelenleg már arra sem méltó, hogy a Jobbik nevét a szájára vegye, miután ellopták a valódi rendszerváltás lehetőségét, aláírták az ukrán-magyar alapszerződést szabadjára engedték a hazánkat kiárusító privatizáció gőzhengerét. Azt sem felejtjük el az MDF-nek, hogy 2008 végén ők tartották hatalmon Gyurcsány Ferencet, és átolvasás nélkül ők is aláírták a Lisszaboni Szerződést. Mindezek után óriási szellemi gyötrődések után kitalálták, hogy a magyar embereket a népnyúzó Bokros Lajos és a Magyarországot romokba döntő, tömeggyilkos család sarja, Habsburg György tudná legjobban képviselni. Az MDF bűnlajstroma olyan hosszú, hogy az már a közlemény kategóriáján kívül esik.

Ki kell mondanunk, hogy az MDF a rasszista SZDSZ testvérpártja lett! A Jobbik Magyarországért Mozgalom mindent meg fog tenni, hogy Herényi nyugodt körülmények között évtizedekig tudjon majd elmélkedni a Jobbik erősödésén minden rács mögött csücsülő SZDSZ-es haverjával.

Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------