Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 2., szombat

2.439 - Czeglédi N. József: De, ami fontos lenne, hogy a v a l ó s, az i g a z birtokában, azok miként tudnák szolgálni a magyar jelent?!!

Von: Czeglédi N. József
Gesendet: szombat,  2009. május 2. 08:55
An: Kutasi József

Betreff: Nagyon kérem Önöket!

 

Tisztelt Uraim….

 

Bocsánatért esedezem, mert akaratlanul, sőt tudatlanságommal egy oly vitát kezdeményeztem, ami, immár sértően személyeskedő hangnemet ütött. Az ilyen megnyilvánulások, hiszem, hogy nem méltók egyik személyre sem! Lehetnek, mindig is lesznek, eltérő vélemények. S ez így helyes. A hiba ott kezdődik amikor nem akarjuk tisztelni a nekünk nem tetszőeket….

 

Nagyon kérem Önöket, s mint írtam, bocsánatért esedezem, de ne vigyenek személyeskedő, sőt sértő, vélemény nyilvánítást egy oly vitába, ami, már most, nem igazán lényeges magyarságunk sorsára. Hisz, ahány ember kutatja, keresi, próbálja feltárni az ú.n.  v a l ó s á g o t  , mindenki más és mást talál. De, ami fontos lenne, hogy a  v a l ó s,  az  i g a z  birtokában, azok miként tudnák szolgálni a magyar jelent?!!

 

Erre kellene mindenkinek gondolni, szerény véleményem szerint.

 

Üdv…l,  Czeglédi N. József

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------