Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 2., kedd

2.655 - Cserhátiné Horn Ilona csillag41813: Már egy ideje nem adtam hírt Bagóné Zsigai Klára ügyének állásáról, szeretném pótolni., csak a tényeket közölve.

Von: csillag
Gesendet: hóetf, 2009. június 1. 10:46
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: A nagy Magyar valóság.

 

Kedves Kutasi Úr!!

 

Már  egy ideje nem adtam hírt Bagóné Zsigai Klára ügyének állásáról, szeretném pótolni.,  csak a tényeket közölve.

 

Zsigai Klárát végül erőszakkal kilakoltatták, annak ellenére, hogy joggal lakott a lakásában, annak ellenére, hogy jelen voltak a VÉSZ (Vállalkozók Érdekvédelmi Szervezete) tagjai közül kb. 15 fő és mások, köztük én is,  akik védelmezni szerették volna Klárát. Ennek ellenére  rendőri bántalmazások miatt még aznap a helyi kórházban kezelték, a látlelet szerint 7 féle diagnózist állítottak fel orvosai. Ezek között, nyaki csigolyasérülést, mely miatt nyakmerevítőt kellett használnia, agyrázkódást..stb szenvedett el. A rendőrök feljelentést tettek ellene hivatalos személy ellen elkövetett erőszak alkalmazása miatt:

 

"A kilakoltatáson megjelentek a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetségének tagjai is, akik az asszony védelmére keltek. *Éliás Ádám*, a szövetség elnöke elmondta, hogy a kilakoltatáskor intézkedő /rendőrök/ bántalmazták az asszonyt. A /rendőrök/ viszont azt állítják: a nő nem engedte be őket a lakásba, és ellenállt, az egyik /rendőrt/ meg is rúgta, ezért előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

 

Mint azt *Kocsis Tünde*, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta, határozottan

visszautasítják azokat a vádakat, miszerint az intézkedő /rendőr/ erőszakot alkalmazott volna. Ugyanakkor feljelentést tettek az asszony ellen hivatalos személy elleni /erőszak/ miatt."

 

Mint szemtanú állítom, hogy nem igaz Kocsis Tünde és a Klárát bántalmazó rendőrök állítása. Nem így történt. Klára nem rúgott meg semmilyen rendőrt.

 

Sok sajtóoldal foglalkozott a hírrel 1-2 napig. Mostanra túl nagy lett a csend.

 

Még akkor amikor az eset megtörtént, a helyi MÓVÁR TV csatorna jelentkezett, kerekasztal megbeszélést akartak szervezni  a peres felek közt, azért, hogy olyan megegyezés jöjjön köztük létre, mely utólagosan végre megoldaná Klára lakás problémáját. Ami soha nem volt problémás, (hiszen érvényes bérleti szerződéssel a

birtokában, 1 fillér adósság nélkül, joga van, lenne ott lakni még jelenleg is), mindaddig, amíg valaki nem vetett szemet arra a lakásra. Nem tudok másra gondolni, sajnos. Minden jel erre mutat és csak találgatok, de nem gondolom, hogy távol járok az igazságtól

 

Szóval a TV csatorna azóta letett erről az üdvözlendő tervéről. Valószínűleg az INSZOL Zrt. jogászai közreműködésével félreinformálták a tervezett műsor szerkesztőit, ezért ott is leállt az igyekezet a megoldásra.

 

Attól tartok, hogy ez az ügy is elsikkad, -ha nem figyelünk rá,-  mint a többi hasonló eset. Nálunk itthon, minden "csoda" 3 napig tart, akár mekkora disznóságról van szó.

 

Ha így lesz, akkor megint csak nő azoknak a jogfosztott, kisemmizett kisembereknek a száma Magyarországon, akiknek saját hazájában lábbal tiporják jogait az állami vezetők..

 

A tömeges kilakoltatásokkal kapcsolatban írtam 1 felszólító és követelő levelet Bajnai Gordon miniszterelnök részére. Tisztelettel várom az ő válaszát, ha nem válaszol levelemre IDŐBEN, akkor a neki írt levelet bemásolva elküldöm Önnek, hogy oldalán megjelenjen. Azt a hírt hallottam ugyanis Bajnai úr és az állampolgárok által az ő részére küldött levelek kapcsolatáról, hogy ezek a levelek abszolúte nem érdeklik a miniszterelnököt, szinte "lesöpri" az asztaláról az  "alattvalók" panaszos írásait. Teszi ezt leginkább azért, mert túlságosan leköti idejét az, hogy saját magát védelmezze, a neki  feltett  -vállalkozói  időszakában elkövetett "csínyeiről, botlásairól"-  kérdésekkel és számonkérésekkel szemben.

 

Ez jellemzi pillanatnyilag a mai Magyarországot.

 

Kérem, ha lehetséges, ezt a levelemet is szíveskedjék közszemlére kitenni:))

 

Tisztelettel,

 

Cserhátiné Horn Ilona csillag41813

-----------------------------------------------------------------------------------------------