Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 2., kedd

2.657 - C.Tóth Zoltán > A segítségeteket szeretnénk kérni, egy "Magyar találkozó" összehozásában. 2009. július 18 -19 a Gyilkos tói sokadalom időpo...

Téma: Meghívó egy nagyszabású rendezvényre!  

Feladás dátuma: május 31., 06:54

Üzenet szövege

A segítségeteket szeretnénk kérni, egy "Magyar találkozó" összehozásában. 2009. július 18 -19 a Gyilkos tói sokadalom időpontja. A sokadalom népművészeti találkozó, bemutató és sorolhatnám tovább ami a Magyarságunkkal kapcsolatos. Nos idén, egy rendkívüli dolog lesz a Gyilkos tónál. Előadjuk a Gyilkos tó legendáját. A legenda szereplői, határon innen és határon túli magyarok a különlegessége pedig az, hogy ebben a produkcióban, szinte mindenki önzetlenül vállalta a szereplét, utazást próbák s sorolhatnám.

A Legendának közel 200 szereplője lesz, kezdve a kicsiktől a 80 évesekig. Rendkívüli összefogásról van szó. A Zenekar és a kórus egyik része Keszthelyről megy, a kórus másik része Balatonedericsről, azon kívül az ország minden tájáról érkeznek zenészek Gyergyóba, hogy segítsék a produkciót. A táncot a Gyergyószentmiklósi Hóvirág Néptáncegyüttes táncosai (kicsik és nagyok) táncolják. Valamint, a gyergyócsomafalvi Bel Canto kórus is részt vesz az éneklésben.

A közel 200 szereplős ősbemutatóra szeretettel várunk minden jó érzésű embert, amely 2009. július 18-án, szombaton lesz a Gyilkos tó partján. Rossz idő esetén az előadást 2009.július 19-én vasárnap tartjuk meg.

Megfelelő számú jelentkező esetén utazást, szállást, étkezést megpróbálunk szervezni. Jelentkezni, érdeklődni a gyilkostolegenda@gmail.com emil címen lehet.

A kérésem pedig az lenne, hogy segítsetek nekünk reklámozni, hogy minél többen eljöjjenek, tudjanak róla. Hisz a legenda, az összefogásról, a Magyarság feltámasztásáról is szól.



Baráti üdvözlettel:

C.Tóth Zoltán

------------------------------------------------------------