Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 5., péntek

2.688 - Fetzer János: A Nemzeti Erők Szövetségét (NESZ) még tavaly tavasszal alakítottuk meg és zászlóbontás is volt, ahol TE is részt vettél, ezért is köszönet.

NYILT LEVÉL!

 

Von: János Fetzer
Gesendet: péntek,2009. június 5. 07:44
An: Kutasi József
Betreff: Ez így jó, mert senki felé sem, kötöm le magamat, és még mindig igazságos és becsületes vagyok!

 

Kedves Jóska Bátyám!

 

Köszönöm válaszodat és tudomásul vettem, hogy te mire vállalkozol (és ez nem is kevés!), még sok erőt és egészséget kívánok feladataid elvégzéséhez.

Megjegyzés:

A háttérhatalom két dologtól fél, az egyik az hogy ha egy ország kezébe veszi a pénzkibocsátás jogát (ez ügyben folyamatosan bonbázzuk törvény javaslatokkal a Magyar Parlamentet), a másik pedig az, hogy egy nép nemzetté szervezi önmagát (ezt segíti elő a www.nesz.net honlap).

 

Baráti öleléssel: Fetzer János

Kutasi József írja:

Kedves János!

„Kedves Jóska Bátyám amivel TE hozzá tudsz járulni (szerintem): népszerűsíted (a negatív - közénk éket verő “nemzeti oldali” - megnyilvánulásokat nem küldöd tovább) interneten és más módokon is az MSZ-t és ezen belül a WWW.NESZ.NET honlap fontosságát is.”

Ezt nem tudom megtenni: „Mi háttérben, családon belül dolgozunk  és a világon élő, magyarul tudó testvéreinknek, meg más nemzetiségűeknek, továbbítjuk az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik!”

„Külföldi kapcsolataidon keresztül segíted kiépíteni a helyi képviseleti rendszert (mármint azt, hogy akik eljönnek a nyári országos gyűlésre, azok több ember írásos meghatalmazásával bírva tudjanak ott szavazni).”

Ezt sem vállalom: „A Jó Isten nekem ezt a feladatot adta, és én elfogadtam. Senki nem kért meg, hogy csináljam, de csinálom a Magyarországon élő testvéreim javára, hogy legalább legyen egy remény, hogy érezzék a változás jövetelét. Annak a két milliónak nem kell,  - azt tudom, - de hol marad a többi nyolc millió?

Minket senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Abból a kevés nyugdíjból, vesszem el azt a kis pénzt, ami erre a feladatra szükséges.

Ez így jó, mert senki felé sem, kötöm le magamat, és még mindig igazságos és becsületes vagyok! Független, semleges és önálló az életem.

Kormányi, állami, önkormányzati, politikai, egyház, alapítványi, társulati és civil szervezeteknek tagjai nem vagyunk és nem is szimpatizálunk velük.

Az egész világon, nem tartozunk az internet figyelőkhöz, ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez,  besúgókhoz és fizetett spiclikhez. 

A Kutasi József – Politikai Hírfutárt és a Hírlevelet, azonnal beszüntetem, ha a Magyar Hazámban, változást látok.”

Kérek engedélyt – akármilyen formában – a Kutasi József – Politikai Hírfutár-ban való bejegyzéshez!

Ha nálatok regisztráltam magamat, az nem jelenti, hogy csak a Ti elveiteket adom tovább!

„Svájci tekintetből nézve, itt Németországban egyedül, képtelen vagyok egy ilyen esemény megszervezésére, - a felkérést ezért nem fogadtam el! Itt egy esemény megszervezéséről van szó!

Igaz szeretettel,

Jóska

Von: János Fetzer

Gesendet: Donnerstag, 4. Juni 2009 09:05
An: Kutasi József
Betreff:  6. Nemzeti Erők Szövetsége > Fetzer János > A munkavégzést megkönnyíteni, mellékelek néhány anyagot > WWW.NESZ.NET >

Kedves Jóska Bátyám!

Köszönöm, hogy népszerűsíted a NESZ.NET honlapot.

Egy kis történeti összefoglalás:

A Nemzeti Erők Szövetségét (NESZ) még tavaly tavasszal alakítottuk meg és zászlóbontás is volt, ahol TE is részt vettél, ezért is köszönet.

A zászlóbontás után - a sajnos szokásos dolog történt - egyes magukat nemzetinek mondók rögtön szétverték ezt az összefogási kísérletet. A weblap címet még akkor vásároltuk meg (a MAREVOSZ finanszírozásával) és elkezdtük kifejleszteni - több tucat munkatársunk áldásos munkájával - ezt az alulról történő szerveződést segítő programozott felületet. Ez egy olyan honlap, mely a jelenlegi választási rendszert figyelembe véve osztja föl az országot részekre szavazóköri szinti mélységben. Egy szavazókörhöz kb. 1000 fő tartozik. Összesen jelenleg Magyarországon 10911 szavazókör van, melyek 176 egyéni választókörbe (evk) vannak egyesítve (jelenleg a 386 parlamenti képviselő a 176 evk nyertesből és a 210 fős listásból tevődik össze).

A Nemzeti Erők Szövetségére nem is hivatkozunk már a honlapon mivel csak történetileg lett ez a neve.

A nemzeti oldalon az elmúlt években rengeteg szervezet jött létre és tevékenykedik kik kisebb kik nagyobb létszámmal. Sajnos tavaly nyárra egy fásultsági- belefáradási - állapot állt elő a nemzeti oldalon. Ekkor került megrendezésre tavaly nyáron a Bösztörpusztai Kurultaj rendezvény, melyen én is jelen voltam mind a 3 nap és ott olyan plusz feltöltődést kaptam, hogy van még remény Nemzetünk megmentésére! Ott kb. 70 ezer igaz magyar vett részt fegyelmezetten és kulturáltan és nem csak azok, akikkel eddigi küzdelmeink során találkozhattam a sok-sok nemzeti szervezet részéről. Ekkor döntöttem el, hogy folytatjuk a honlap fejlesztését azért hogy az idén nyáron a Magyarok Országos Gyűlésén és Vásárán már olyan emberek sokasága tudjon részt venni, akik valóban az egész magyar nemzetet fogják képviselni. Ez azt jelenti, hogy az ott megjelenő várhatóan 100 ezer fő több millió ember meghatalmazásával bírva tudjon egy esetleges szavazáson részt venni. A honlap a “Tizedes rendszer” elve alapján segíti, hogy az ezen gyűlésen résztvevők minimum 10-10 fő írásos meghatalmazásával bírva tudjon képviseletet gyakorolni.

Folytatva a történetet: Vukics Ferencék létrehozták a Magyarok Szövetségét az addig hagyományőrzéssel foglalkozó Barantásokra támaszkodva elsősorban. Az mindenkit (még a hatalmat is) meglepett, hogy a hagyományőrzők hirtelen politikai színtérre léptek.

A MAREVOSZ e kezdeményezés mellé állt , mivel ebben egy a nemzeti oldal agóniáját megszüntető dinamikus (ugyan még sok tekintetben nem túl gyakorlott és tapasztalt) csapatot látott színre lépni, mely frissítőként hathat a nemzeti oldalon.

A Magyarok Szövetsége (MSZ) eddigi érdemei: céljai megegyeznek a radikális (gyökeres) változást akaró nemzeti szervezetek és emberek törekvéseivel, a szerveződésben a munkára helyezte a hangsúly (szerintem is elég már a sok észosztásból, tenni kell mindenkinek nap mint nap valamit /feladat, határidő, beszámoltatás / a célunk elérése érdekében), lakossági fórumok tartása (ez önmagában csak “felülről” történő szerveződés, melyet jól kiegészít a nesz.net “alulról” történő szervezése), az ország irányítását a gyakorlatban is megvalósítható szakmai háttér (ld. tagozati munkák) kidolgozása.

A cél az legyen, hogy az augusztus 21-22-23 – i összejövetel ne csak “gőzleeresztő” (jól megmondtuk a véleményünket és jót buliztunk) legyen, hanem egy megvalósítható valós határozatot hozó gyűlés!

A MAREVOSZ több száz tapasztalt munkatársa nap mint nap ezen cél elérésén dolgozik segítve a MSZ munkáját.

Kedves Jóska Bátyám amivel TE hozzá tudsz járulni (szerintem): népszerűsíted (a negatív - közénk éket verő “nemzeti oldali” - megnyilvánulásokat nem küldöd tovább) interneten és más módokon is az MSZ-t és ezen belül a WWW.NESZ.NET honlap fontosságát is. Külföldi kapcsolataidon keresztül segíted kiépíteni a helyi képviseleti rendszert (mármint azt, hogy akik eljönnek a nyári országos gyűlésre, azok több ember írásos meghatalmazásával bírva tudjanak ott szavazni).

A magam részéről azt tudom vállalni, hogy pl. Németországból akik regisztrálják magukat a nesz.net - re ,azok elérhetőségét továbbítom neked, hogy tudjad őket összefogni és folyamatosan informálni illetve feladattal ellátni.

Barátsággal és szeretettel: Fetzer János

-----------------------------------------------------------------------