Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 5., péntek

2.693 -DRÁGA MAGYARORSZÁG, HOVÁ JUTOTTÁL? > Érdekes elektronikus levelek! 2009. június 5. 12:10

DRÁGA MAGYARORSZÁG, HOVÁ JUTOTTÁL?

 

Érdekes elektronikus levelek! 2009. június 5. 12:10

 

Nem tudom, hogy hogyan kerültem erre a levélözönre és általában nem reagálok rájuk, de az Ön levelére engedje meg, hogy reagáljak. Nem a Jobbik és Morvai Krisztina védelmében írom, eszem ágában sincs, de Ön olyan butaságokat hisz el és állít tényként, amiket leírva látni azért szomorít el, mert ma a bulvárpolitikai szemétje határozza meg a közbeszédet.

 

Arra kérem Önt is és másokat is, hogy ne ismételjék automatikusan azokat a dolgokat, amiket itt-ott igaznak mondanak, hanem használja a józan eszét és gondolja át előtte. A józanész szűrőjénél még nem találtak fel jobb, gyorsabb és intelligensebb szűrőt a világon és mi megengedjük magunknak a luxust, hogy nem használjunk. Csak arra gondoljon, hogy hogyan vált az Őszödi Beszéd is igazságbeszéddé…

__________________________________

NEM szavazok a jobbikra és senkit NEM buzdítok erre, ellenkezőleg, akit tudok lebeszélek róla!!! Baló Györgyné Morvai Krisztina egy hiteltelen és rendkívül ellenszenves személy, aki a homoszexuálisokat támogatta, és majdnem SZDSZ-es miniszter lett!!!

 

 Most meg nem szégyelli magát kereszténynek feltüntetni. Szégyellje magát! Köpönyegforgató gerinctelen, aki most éppen a nemzeti bajok meglovagolásával próbál karriert csinálni. A férjén kellene kezdenie az elszámoltatást, aki évtizedeken keresztül kiszolgálta a kommunista rendszert, hazudott és jól élt belőle. Akinek van egy kis józan esze nem szavaz rá!

 ----------------------------------------------------------------------------------------