Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 5., péntek

2.696 - Dr. Halász József: Nemcsak az EU vezetése, hanem a magyar hatalom is a "legveszélyesebb szélsőségnek" minősítette a Szent Korona Értékrendet

Közlemény


Nemcsak az EU vezetése, hanem a magyar hatalom is a "legveszélyesebb szélsőségnek" minősítette a Szent Korona Értékrendet azzal, hogy az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot üzemeltető Kkt. ügyvezetője, Horváth Gábor úr a Magyarok Szövetsége Hódmezővásárhelyi Csoportja által szervezett Szent László Napi Szer megtartását az Emlékpark területén nem teszi lehetővé.

Mindaddig, amíg az ellenállás csak útlezárást, tüntetést jelentett, amíg a sebfeltépés, a múltba révedés volt az ellenállók rendezvényeinek tartalma, a hatalom a "tűrt" kategóriába sorolta a rendszerváltók tevékenységét, sőt néhány provokátorral még támogatta is azt. Ezek a megmozdulások ugyanis semmi veszélyt nem jelentettek a hatalom számára (amit az elmúlt két és fél év eseményei egyértelműen tanúsítanak), sőt azt bizonyították, hogy itt demokrácia van.

Akkor válik az ellenállás a hatalomra veszélyessé és ezért tiltottá, amikor a rendszerváltók az anyag uralására és alakítására megvalósítható tervvel rendelkeznek, vagyis amikor megjelenik a megbukott neoliberalizmus helyére lépő gondolkodási mód (paradigma). Ezt a gondolkodási módot határozza meg a Szent Korona Értékrend.

A Szent László Napi Teljes Szeren előkészítjük a békés hatalomátvétel Nemzetgyűlését, aminek szándékától sem a horváthgáborok, sem mások nem téríthetnek el bennünket.

Szeretettel kérem azokat, akik Ispilángkor meghívást kaptak a Teremtő Ikerlángjával, a Szent Lélekkel, és Kiválasztottá emelték magukat azt elfogadva, készüljenek a Szent László Napi Teljes Szerre, aminek végleges helyét a szervezők rövidesen megadják.

Kelt Szegeden, 2009. június 4-én.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------