Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 4., péntek

4.059 - Független Újságirok Szövetsége - Magyarország > http://www.fusz.hu > Ez történt a héten! > 2009. december 04. > Ez történik a héten!

Ez történt a héten! > 2009. december 04. > Ez történik a héten!
!!!TOP SZÉKLET!!!NEMZET DISZNÓSÁGI ÜGY!!!TOP SZÉKLET!!!
2009-12-02

FIGYELMEZ-ETETÉS!
Ha ragaszkodsz a hízó léthez, és a kakában hemperegve is kielégítőnek érzed a helyzetedet, ne olvasd el!! Mert ez az anyag nem csak a látásodat, de jó eséllyel az ólodat is tiszticccsa!!

Teljes cikk




Decemberi hagyományaink
2009-12-02
Teljes cikk




Hiteles történetek: A Karácsony eredete
2009-12-02
Teljes cikk




A magyarság ereje a családban van – Beszélgetés Böjte Csabával
2009-12-02
Elanyagiasodott világunkban ünnepeinket is egyre inkább a fogyasztás jellemzi, a csendes várakozást elnyomja a reklámok hangereje, a bevásárlóközpontok zaja, az ünnepi pillanatokat mérgezi a ránk zúduló információáradat a világválságról, az influenzajárvány aktuális adatairól, sokunkat pedig szorongással tölt el az ünnep utáni jövő bizonytalanság
Teljes cikk




A pécsi lövöldözés áldozataiért tart imaestet a Szent Egyed Közösség Budapesten
2009-12-02
Egy héttel a pécsi egyetemi gyilkosság után, az áldozatokra és a sebesültekre emlékezve, s minden fiatalért imádkozva, hogy életüket ne tegye tönkre az erőszak és a kilátástalanság,
Teljes cikk




Minden vasárnap tüntetnek a St. Louis-i érsek ellen, a homoszexuálisok „házasságáért"
2009-12-02
A Saint Louis-i katedrális előtt tüntet minden vasárnap az érsek, Robert J. Carlson ellen a homoszexuálisok „jogaiért" küzdő Show Me No Hate („Ne gyűlölj engem") nevű szervezet Az érsek azért lett a célpontja támadásuknak, mert az érsekség tízezer dollárral támogatta a portlandi Maine „Yes on 1" kampányát a hagyományos házasság mellett – írja a CNA.
Teljes cikk




Gyógyszagok - Terápia aromákkal
2009-12-03
Teljes cikk




Olcsón akarta megúszni a kormányzat a H1N1-et
2009-12-03
Már júliusban eldöntötte a kormány, hogy a lehető legkevesebbet szánja majd az ingyenesen kiutalt, H1N1-influenzavírus elleni oltóanyagra.
Teljes cikk




Nyilatkozat – A Magyar Televízió vallási műsorait érintő változásokkal kapcsolatban
2009-12-03
A Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház, a Magyarországi Evangélikus Egyház, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, a Magyarországi Unitárius Egyház, a Magyarországi Baptista Egyház, a Magyarországi Metodista Egyház és a Magyar Ortodox Egyház vezetősége megdöbbenéssel értesült a Magyar Televízió Zrt. (MTV) 2010-es évi műsorrendjének tervezett változásairól.
Teljes cikk




Böjte Csaba adventi imája
2009-12-03
A gonosz szeretne lelkünkbe furakodni és elvenni tőlünk a reményt. Szeretné elhitetni velünk, hogy nincs jövő, hogy létünk elérte a korlátokat, a plafont, és most már innen a civilizációnk hullámcsúcsáról csak a mélybe zuhanhatunk. Hihetetlen komor színekkel, sok logikával dolgozik: Ember, az ami rád vár, csak vergődés és szenvedés!
Teljes cikk




Öt évvel ezelőtt történt
2009-12-04
Tizenhat szervezet, a Magyarok Világszövetsége, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az Új Magyar Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Történelmi Vitézi Rend, a Trianon Társaság, a Kárpát-Haza Nemzetőrség, a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, a Gój motorosok valamint a csatlakozott szervezetek:  a Magyar Nemzeti Bizottság 2006, a Torgyán–Kisgazda–Koalíció, az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom, a Magyarországi Rendszerváltók Országos Szövetsége, a Hegyvidéki Trianon Társaság, A Nemzet Emlékezés Harangja Alapítvány és a délvidéki Magyar Polgári Szövetség
Teljes cikk




Meghívó
2009-12-04
Posta Imre és dr. Halász József előadás december 6-án 15.00 órától Nyíregyházán a volt Kölyökvárban!
Teljes cikk




Mai demokráciánk legalja - és a sötétség
2009-12-04
„A népszavazósdi lett a demokráciánk legalja" – mondotta volt az Alkotmánybíróság elnöke. Ma, a „kettős állampolgárság" elnevezésű népszavazás ötödik évfordulóján az ember ezt megérti és átérzi. Az egész népszavazósdiból ez tűnik a legsötétebbnek.
Teljes cikk




MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG POSTALÁDÁJA
2009-12-04
Ingyenes segédanyag - választási kampányra
Teljes cikk




Levél az MTV-től
2009-12-04
Független Újságírók Szövetsége Tisztelt L. Gyöngyösi Zsuzsanna Elnök Asszony!
Teljes cikk




Brutálisan fokozódik a félrevezetés a terhesség és az influenzaoltás kapcsán!
2009-12-04
A talán leginkább kegyetlen félrevezető üzenet a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium elnöke, Tóth Zoltán felhasználásával valósult meg, a feladata szerint közszolgálati módon működni köteles Magyar Rádió által, 2009. december 2.-án reggel, előbb élő beszélgetésben, majd a nagyobb hatékonyság jegyében, hírműsori sűrített hanganyagban megismételve a következőképpen
Teljes cikk




Családok veszélyben nap, mint nap!
2009-12-04
Felhívjuk azonban a közélet szereplõinek figyelmét, hogy a lassú és gyenge érdekvédelmi erejû törvényhozás miatt több tízezer család gyermekei pszichésen és idegrendszeri egészségükben károsodnak folyamatosan.
Teljes cikk




Dezse Tibor: Egy fényes gomb
2009-12-04
Van Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok Magyarországnak, a Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák természete. Hazánk történetét nézve, bo›ven jutott szarka, aki ránk fente a cso›rét. Némelyiket lenyilaztuk, egynehányat elzavartunk, volt, amelyiket hazaküldtük.
Teljes cikk




Ki mint költségvet, úgy …
2009-12-04
Az ülésterem a szokásos képét mutatta. Ki-bejáró-, újságot böngésző-, lap-topot nyomkodó-, egymással beszélgető-, röhögcsélő képviselőket, nyugodtnak tűnő kormánytagokat, no meg a derűsen kvaterkáló Gyurcsányt.
Teljes cikk




Életképek a reneszánsz korból a Vármegye Galériában
2009-12-04
Különleges kiállítás nyílt 2009. december 1-én Budapesten, az Erdély Művészetéért Alapítvány által működtetett Vármegye Galériában. Csathó Pál grafikusművész „Életképek a történelmi Magyarországról" című kiállítása visszavezet bennünket a reneszánsz korba, s ha „Déjá vu (dézsá vü) érzésünk van, a művész elérte célját. Csathó Pál maga nyitotta meg a tárlatot.
Teljes cikk

Szabolcs Takarékszövetkezet    68800099-11046099
Kérjük külföldön élő támogatóinkat, hogy ezt a számlaszámot és kódot használják:
HU81 6880 0099 1104 6099 0000 0000

BIC kód: TAKBHUHBXXX
Köszönettel: A Független Újságírók Szövetségének elnöksége
-----------------------------------------------------------