Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 1., szerda

6.200 - 2010. szeptember 1-től új honlap jelentkezik az interneten: http://eu-no-ek-yes.com, a gazdasági terrorizmust megtörő nemzetközi összefogás honlapja.

From: Halász József
Date: 2010.szeptember 1.
Subject: Felkérés
To: jozsef@kutasi.eu

Kedves Jóska!

 

Személyes levéllel kereslek meg, éppúgy, mint címlistám 1100 tagját, és szeretettel kérlek, tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz.

Két jó hírrel kezdem: szeptember 18-án létrejön az alkotmányozási vita a hivatalosan felkért személyekkel, és 2010. szeptember 1-től új honlap jelentkezik az interneten:

 

http://eu-no-ek-yes.com,

 

a gazdasági terrorizmust megtörő nemzetközi összefogás honlapja.

 

Kérésem a szeptember 29-i brüsszeli tüntetéssel kapcsolatos[1], amivel elindítjuk a Szent Korona Országának megteremtését, amely mintát ad az emberiségnek az emberi életre. BRÜSSZELI részvételünket „Feladatunk Magyarország EU elnökségének ideje alatt” c. levelemben indokoltam.

(nyomtatható változat: http://szkszhu.szksz.com/ISz100829.pdf, http://szkszhu.szksz.com/ISz100829.doc, hangfelvétel: http://szkszhu.szksz.com/FeladatunkazEUelnoksegidejealatt.mp3).

 

(19,5x9,2 cm http://szkszhu.szksz.com/20100929logo.jpg,

63x30 cm - http://szkszhu.szksz.com/20100929logonagy.jpg)

 

Rövid kérdésem: részt akarsz-e venni a tüntetésen, illetve közre akarsz-e működni abban, hogy elősegítsük a föderatív EU szabad államok konföderatív szövetségévé alakulását?

 

Azokkal, akik vállalják a részvételt, illetve a közreműködést, 2010. szeptember 18-án szeretnék találkozni a budapesti Szent Imre gimnáziumban, ahol nem előadás lesz, hanem vita a hivatalos alkotmányozókkal, mivel már van, aki elfogadta a felkérést.

 

A tüntetésen való részvételünk szervezése már elkezdődött. Akaratnyilvánításod jelzése után a szervezők felveszik Veled a kapcsolatot.

 

A közreműködés a rendezvényen való aktív részvételünk elősegítését jelenti:

 

1. Mindenekelőtt fordításra van szükség, az EU tagállamainak hivatalos nyelveire, de legalább angolra, németre és franciára).

 

a./ Jelmondatok táblákon:

 

(150x100 cm http://szkszhu.szksz.com/20100929tabla1.jpg)

 

(150x100 cm http://szkszhu.szksz.com/20100929tabla2.jpg)

 

Az egységes akarat kifejezésére az egyes tagországok képviselőinek átadjuk az ő nyelvük (a magyarral együtt legalább négy nyelv) szerinti táblákat. 

(A jelmondatokat elég a halasz.jozsef@szksz.com címre elküldeni. A megkapott fordítások alapján a táblákat én kinyomtatom, műanyag alapra. 150x100 cm méretű táblákra van szükség, amire rárögzítjük.)

 

b./ 12 stáció: A Lisszaboni Szerződés cikkeit szó szerint idézve bizonyítja, hogy tagországok jogi, gazdasági, pénzügyi, igazságszolgáltatási, társadalomszervezési függetlenségének elvételét. (A Lisszaboni Szerződés letölthető a legördülő sávban kiválasztott nyelven: http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ:C:2007:306:SOM:HU:HTML)

A tüntetésen ezt a résztvevőknek – azok nyelvismerete szerint - szórólap formában átadjuk.

Szövegformátum: http://szkszhu.szksz.com/12stacio.doc , http://szkszhu.szksz.com/12stacio.pdf

Röplapforma: http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplap.doc, http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplap.pdf  

(A német nyelvű változat már elkészült: http://szkszhu.szksz.com/12stacionemet.doc, http://szkszhu.szksz.com/12stacionemet.pdf, http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplapnemet.doc, http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplapnemet.pdf )

 

c./ Az EU EK-vá történő átalakulásának lehetőségét bizonyító szórólap – a tüntetésen ezt is „szórjuk” a nyelvismeret szerint.

http://szkszhu.szksz.com/20100929Indokszoro.doc, http://szkszhu.szksz.com/20100929Indokszoro.pdf

 

d./ Az EU EK-vá átalakulásról szóló népszavazást indító aláírásgyűjtő ív – ezt elsősorban azért visszük magunkkal, hogy azt átadjuk a tagországok jelenlevő képviselőinek, másolásra és saját országukban történő aláírásgyűjtésre.

http://szkszhu.szksz.com/EUalairasgyujtoiv2010.pdf

 

e./ Az Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet rövid indoklása – ez a paradigmaváltás „Magyar Modellként” javasolt jogi alapja, legalább angol, német és francia fordítása szükséges. Ezt az Európai Konföderáció megalapozása, minden jelen lévő tagország résztvevőinek adunk néhány darabot, a példányszámtól függően.

http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.doc, http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.pdf

 

d./ Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet – angol és német nyelvű változata elkészült, legalább a francia fordítás még hiányzik. Ezt minden jelen levő tagország képviseletének átadjuk, legalább egy példányban.

http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacio.doc, http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacio.pdf,

Vertragsentwurf des Europäischen Staatenbundes - http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacionemet.doc,

http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacionemet.pdf

TREATY PROJECT OF THE EUROPEAN CONFEDERATION - http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderacioangol.doc, 

http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderacioangol.pdf

 

e./ Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell – az Európai Konföderáció általános összehasonlítása az Európai Unióval. Legalább angol, német és francia fordítás szükséges. Minden jelen lévő tagország képviseletének legalább egy példányt átadunk.

http://szkszhu.szksz.com/azonigazgataspajzsa.doc, http://szkszhu.szksz.com/azonigazgataspajzsa.pdf

 

2. Sokszorosító, nyomdai munka

 

A magyar nyelvű, valamint a már lefordított anyagoknak a nyomtatását már el lehet kezdeni. A fordításokat 2010. szeptember 18-ig be kell fejezni, annak érdekében, hogy ezek sokszorosítására is időben elkészüljön.

 

3. Anyagi támogatás

 

Nagyon sok múlik azon, hogy mekkora összeg áll rendelkezésünkre.

Ezért szeretettel kérlek, lehetőségeidhez mérten támogasd a gazdasági terrorizmus megállításának indulását, az

 

ERSTE Bank -11600006-00000000-26911429

 bankszámlaszámra küldött támogatással.

 

Kelt Szegeden, 2010. Új Kenyér havának 31. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája



[1] Nemzetközi óriástüntetést szerveznek Brüsszelben a pénzügyi megszorítások ellen

2010. augusztus 24. 13:00

Nemzetközi óriástüntetést szerveznek a belga szakszervezetek szeptember végére az Európai Unió székhelyén a pénzügyi megszorítások ellen - jelentette a belga sajtó. A szervezők 60 ezer résztvevővel számolnak, terveik szerint ennek egyharmada külföldi lesz. Azt remélik, hogy valamennyi európai uniós tagországból érkeznek majd delegációk. Az uniós intézmények brüsszeli épületeinek körzetét is érintő tüntetésen arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy a különböző tagországokban bevezetett megszorító programokat megfelelő szociális intézkedésekkel kell kísérni, illetve a pénzügyi pluszterhek viselésének arányosnak kell lennie minden társadalmi réteg esetében.

A megmozdulásra szeptember 29-én, az EU-tagországok pénzügyminisztereinek kötetlen napirendű találkozójához időzítve kerül sor.

(MTI)

http://mti.hu/cikk/2010/08/24/nemzetkozi_oriastuntetest_szerveznek_brusszelben_a_penzugyi_megszoritasok_ellen-496431

 

Az uniós átlag a "teljesen jó" válaszok tekintetében 22 százalék, 77 százalék pedig úgy véli, hogy teljesen rossz a gazdaság helyzete.
az európaiak 75 százaléka úgy gondolja, hogy az Európai Unió tagállamai között erősebbnek kell lennie a gazdasági és pénzügyi szakpolitikák koordinálásának ahhoz, hogy hatékonyabban lehessen felvenni a harcot a gazdasági válsággal szemben.

Eurobarometer: a magyarok szerint a munkanélküliség a legfontosabb kérdés

2010. augusztus 26. 16:30

http://eu.mti.hu/Pages/News.aspx?id=496790

 

A megkérdezettek 49 százaléka ítéli meg pozitívan az uniós tagságot, 47 százalék pedig azt állítja, hogy nem bízik az EU-ban.

a megkérdezettek 55 százaléka szerint a válság legrosszabb része még hátravan, és 36 százalék számára nehézséget jelent a számlák kifizetése.

Borzalmas hírek az Európai Unióból

http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/borzalmas-hirek-az-europai-uniobol-325807