Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 30., csütörtök

6.586 - Jobbik Magyarországért Mozgalom Sajtóosztály > Cenzúra a köbön: letiltották a kampányfilmet - kisípolva

From: András Tőtős
Date: 2010. szeptember 29.
Subject: Fwd: ez most fontos
To: jozsef@kutasi.eu


Cenzúra a köbön: letiltották a kampányfilmet - kisípolva

Szálljunk szembe az állami cenzúrával - terjesszük a videót!
  
Adjon az Isten!

Kedves magyar testvéreink!

Sajtóosztályunk új barátra tett szert. Egy nagyon szimpatikus fiatalember robbant be az életünkbe, akikre mindnyájan büszkék vagyunk állhatatossága, legjobb értelemben vett nyakassága miatt. Ő szembeszáll a mindenkori kormányzati önkénnyel. Nem számít Neki esztelen ruharendelet, idióta rendőrségi állásfoglalás, bizonyíték-hamisító vagy éppen nyakig "olajos" belügyér, Ő rendíthetetlenül teszi a dolgát, nemzetét szolgálja. Ő Gárda Baba.

Gárda Baba nem egyszerű textilbe burkolt tárgy! Gárda Baba valódi személyiség, aki hozzánk hasonló életet él. Megtalálható közösségi oldalon (Facebook), de mindennapjait saját blogján is nyomon k övethetjük! Ebből kiderül, hogy az elmúlt héten egy magyar tanyát látogatott meg, megtekintette az ország első (és eddig egyetlen) Gárda Múzeumát, "sajtájt" tartott (de az ATV letiltotta), majd megpróbálta felcsípni Barbie-t, azonban hamar rájött, hogy az csak egy üresfejű, műanyag csaj... Az a tyúk maradjon csak a... hmmm... kétes nemi identitású Kennel!

Gárda Baba barátunk természetesen a Sajtóosztály életében is aktív szerepet játszik. Ezért ettől a héttől - kimondottan az ő kérésére - kedvenc magazinjának, a Bar!kád hetilapnak az ajánlóját is olvashatják, olvashatjátok a Jobbik Hírlevélben.


Kiemelt hírünk

Az MSZP és a Fidesz is tele van korrupciógyanús ügyekkel önkormányzati szinten

"Az MSZP és a Fidesz is tele van korrupciógyanús ügyekkel önkormányzati szinten" címmel sajtótájékoztatót tartott szeptember 17-én Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.

Tovább...


Kiemelt program

Staudt Gábor élő videófóruma

Különleges, élő videófórumot tart dr. Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje szeptember 22-én, szerda este 18-20 óráig.

Ha bármilyen kérdése, aggálya, észrevétele van a Jobbik a budapesti programjával kapcsolatban, írja meg a fovaros@jobbik.hu levélcímre! A levél tárgyába kérjük, írja be: VIDEÓFÓRUM.

A föltett kérdésekre dr. Staudt Gábor személyesen, élő adásban válaszol, melyet szerda este hat órától nézhet a staudtgabor.jobbik.hu, a www.jobbik.hu és a www.barikad .hu oldalakon.

Várjuk kérdéseit!

A Jobbik teljes, csodaszép fényképekkel illusztrált fővárosi programját IDE kattintva olvashatja el.

Budapest a magyarok fővárosa! Célok és tervek a valódi változásra.

További hírek

Superman-díj: A legnagyobb álláshalmozót keresi a Jobbik

Három-három szocialista és kereszténydemokrata, valamint négy fideszes országgyűlési képviselőt jelöl a Jobbik a párt által alapított Superman-díjra, amelyet "a legnagyobb politikai álláshalmozónak" . Novák Előd alelnök hétfői sajtótájékoztatóján ismertette a tíz megnevezett politikus tisztségeit és havi juttatásait.

A Superman-díj jelöltjeire a bar!kad.hu oldalon szavazhattok.

Tovább...

Tarlóssal tovább él az SZDSZ Budapesten

Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatóján bírálta Tarlós azon szándékát, hogy bukott SZDSZ-tagokat kíván bevonni a főváros vezetésébe.

Tovább...

Staudt Gábor: Önfenntartó börtönökre van szükség

Ha a Jobbik elképzelései megvalósulnak, akkor a fővárosban fogva tartott rabok a jövőben a nagyszámú segédmunkát igénylő budapesti építkezéseken kapnának munkalehetőséget a közmunka mellett - mondta csütörtöki, a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézet előtt tartott sajtótájékoztatóján a párt főpolgármester-jelöltje.

Tovább...

Vona Gábor: A konc

Bayer Zsolt egy vidéki fellépésén Csongrád megyében állítólag – nincs rá bizonyíték, csupán egy barátom beszámolója – arról beszélt, mennyire jó a Fidesz önkormányzatokkal kapcsolatos törvényi átalakítása, amely révén csökkentek a településeken és a megyékben a képviselői helyek, mert így az MSZP és a Jobbik tagjai számára kevesebb lehetőség kínálkozik majd, mint amire számítanak, így azok szépen összevesznek a koncon.

Tovább...

Bertha Szilvia: Megfékezzük a rabszolgatartást!

Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Magyarországot a multinacionális vállalatok jó része gyarmatként kezeli.  A munkanélküliségtől sújtott területeken a munkavállalók kénytelenek munkát vállalni, sokszor megalázó és embertelen körülmények között, ha nem akarnak családjukkal éhen halni és az utcára kerülni. Ez a rabszolgatartás modern formája, amely a munkavállalót tönkreteszi fizikailag és mentálisan.

Tovább...

Volner János: a Fidesz csak abban vizsgálódik, amiből kimaradt

A jobbikos parlamenti képviselő szerint egy csöpögő vízcsapra emlékeztet az elszámoltatási bizottság működése. A legnagyobb beruházásokat véletlenül sem vizsgálják. Papcsák Ferenc a parlamenti elszámoltatási bizottság vezetője több visszaélés gyanús esetről számolt be. Ilyen volt az úgynevezett tanácsadói szerződéseknél felfedezett polipszerű összefonódás.

Tovább...

A Jobbik tiltakozik az óbudai kaszinóprojekt ellen

A Jobbik szerint nem szolgálja a főváros és Óbuda érdekeit a Hajógyári-sziget déli részére tervezett kaszinóváros megépítése, a párt ezért tiltakozik az Álomsziget elnevezésű projekt ellen, valamint felülvizsgálná a már kiadott engedélyeket.

Tovább...

2006-os rendőri brutalitás: Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a szeptember 17-i bizottsági meghallgatásról

Szeptember 17-én Bene László volt országos rendőr-főkapitány meghallgatása után sajtótájékoztatót tartott Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina. A Jobbik országgyűlési képviselője az elején leszögezte, hogy kellő idő hiányában számos, 2006 előtti jogsértéssel kapcsolatban szerette volna kérdezni Bene Lászlót.

Tovább...

Az Új Széchenyi Terv továbbfejlesztését javasolja a Jobbik

A Jobbik az Új Széchenyi Terv továbbfejlesztését javasolja a kormánynak, annak érdekében, hogy a dokumentum valóban alkalmas legyen gazdasági növekedési pályára állítani Magyarországot.

A Jobbik szakpolitikusainak javaslatait bemutató file letölthető ide kattintva.

Tovább...

Változtatna a Büntető Törvénykönyvön a Jobbik

Változtatna a Büntető Törvénykönyvön (Btk.) a Jobbik. A Nemzeti párt rendvédelmi kabinetének vezetője, Volner János sajtótájékoztatóján elmondta: a politikusok az Országgyűlésben is korlátozni próbálják a véleménynyilvánítást, saját érdekeiknek megfelelően.

Tovább...

Szegedi Csanád: Rend helyett pintéri káosz, 4 hónap alatt 6 rendőrhalál

Már most megállapítható, hogy Pintér "két hét alatt rendet csinálok" Sándor ígéretei finoman szólva nem állják ki a valóság próbáját. Feltűnő, hogy a hatósági fellépés híján még arcátlanabb cigánybűnözők egyre gyakrabban támadnak rendőrökre. A Fidesz-Lungodrom kormány 4 hónapos országlása alatt két rendőrgyilkosság történt, négy egyenruhás pedig önkezével vetett véget életének. Legújabban a diósgyőri őrsparancsnok.

Tovább...

Morvai Krisztina felhívása a gazdákhoz

Az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési (AGRI) Bizottságának tagjaként mostantól – hírlevél formájában – rendszeresen szeretném tájékoztatni a magyar gazdákat a bizottságunk napirendjén szereplő témákról, kérdésekről, döntésekről. Legalább ilyen fontosnak tartom, hogy rendszeresen érdeklődhessek Önöktől a napirenden szereplő kérdésekkel kapcsolatos álláspontjukról, tapasztalataikról. Úgy gondolom, hogy képviselőként – ahogy a kifejezés is sugallja – fő feladatom, hogy az AGRI Bizottságban és a plenáris parlamenti munkában is a magyar gazdák véleményét és kéréseit, követeléseit közvetítsem és képviseljem, különös tekintettel a családi gazdálkodókra, kisgazdákra, közepes üzemméretű gazdaságok gazdáira.

Tovább...

Belgrádban tárgyalt Gyöngyösi Márton, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának jobbikos alelnöke

Az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarokkal foglalkozó bizottságának négyfős küldöttségével Belgrádban tárgyalt Gyöngyösi Márton, a testület jobbikos alelnöke. A delegáció kétnapos szerbiai látogatásának első napján többek között Draguljub Micunoviccsal, a szerb parlament külügyi bizottságának elnökével, Gordana Comiccsal, az európai integrációs bizottság elnökével, Svetozar Cipliccsel, a szerb kormány emberi jogi és kisebbségügyi miniszterével és Mirko Stefanovic külügyi államtitkárral tárgyalt.

Tovább...

Vona Gábor: ősszel már a parlament előtt lehet a közrendvédelmi telepekről szóló javaslat

A Jobbik elnöke azt mondta, amíg a "közrendvédelmi telepek" létrehozását tüneti kezelésének tartja, a cigány tanulók számára létrehozandó bentlakásos iskolákra hosszú távú megoldásként tekint. A Jobbik várhatóan még ősszel beterjeszti a párt által cigánykérdésként azonosított probléma orvoslására az elmúlt hetekben megfogalmazott javaslatait.

Tovább...

Letette esküjét az OVB jobbikos tagja

Tíztagúra bővült az Országos Választási Bizottság (OVB), mivel a Jobbik delegáltja, Borbély Andrea pénteken a Parlamentben esküt tett, majd délután már be is ült a testület ülésére.

Tovább...


Ajánló a Bar!kád magazin következő számából

A tartalomból:

  • Pörzse Sándor: Címlapbotrány...
  • Egyik kopó, másik eb? - Helyi mutyik árnyéka vetül a Fideszre és az MSZP-re
  • Vona Gábor: Öt ember
  • Kisebbségi kiskapuk - Interjú Szávay István országgyűlési képviselővel, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének vezetőjével
  • Cinkelt lapok - Az eddigi kormányok az ellenzék visszaszorítására használták a terrorkártyát
  • Supermanek kíméljenek! - A Fidesz támogatja a politikai álláshalmozást
  • Minden kormány úgy számol el, ahogy akar - Interjú Nyikos László országgyűlési képviselővel, az ÁSZ egykori alelnökével
  • Pár(t)kapcsolati válság - Egymásnak feszült a Fidesz és a KDNP
  • A tüzet őrzik, nem a hamut - Ami a huszonéveseknek már történelem, vagy éppen jelen… - Interjú Németh Alajossal, a Bikini frontemberével
  • Oligarchák és régi motorosok a magyar futballban: Mezey, Leisztinger, Orbán
  • A törvényen kívüli élet teleph elye: LYUKÓVÖLGY
  • Narancsköztársaság - Egy igazi Tasó
  • A forradalom embere: Noszlopy Gáspár
  • Füvesember a 21. században
  • Megszállták a kunok a falut - Kunszállási hagyományőrzés
  • Szabad a gazda - Kossuthka és a többiek
  • Törökország quo vadis? - A török alkotmánymódosítás margójára
  • Orbán Viktor azt üzente - Levélben keresi fel a Fidesz a kampányidőszakban a „nyuggereket”
  • „A szabadság az, ha majd hazatérhetünk mindannyian!” - 70 éves a Hazatérés Temploma
  • Jó palócok - Szklabonyától Alsósztregováig
  • Vivát, Benyovszky!
  • Nőiesség és radikalizmus - Beszélgetés Újbuda polgármesterjelöltjével, Kerékgyártó Krisztinával

Eseménynaptár (2010. szeptember 23-29.)

A Jobbik helyi és országos vezetői lakossági fórumokat, családi napokat, találkozókat tartanak a következő településeken:

szeptember 23.: Császártöltés, Porcsalma, Székesfehérvár, Döbrönte, Hajdúnánás, Szolnok, Dunakeszi, Peremartongyártelep, Budaörs, Hajós, Biatorbágy;

szeptember 24.: Edelény, Polgár, Oroszlány, Nádasd, Miskolc, Csenger, Vonyarcvashegy, Gyöngyössolymos, Bőcs, Isaszeg, Gyód, Abasár, Tatabánya, Mezőkövesd;

szeptember 25.: Komló, Veresegyház, Garé, Sopron, Mezőkeresztes, Nyíregyháza, Győr, Kazincbarcika, Pécsvárad, Jánd, Izsófalva, Karcag, Sajóvelezd, Dunaújváros, Cegléd,  Tenk, Nagykőrös, Ópályi, Szentgotthárd, Fót;

szeptember 26.: Pálosvörösmart, Bölcske, Aggtelek, Tyukod, Pápa, Jászapáti, Kiskunlacháza, Kesznyéten, Újkígyós, Szolnok, Fülöpszállás;

szeptember 27.: Budapest (XIX. kerület, Kispest), Keszthely, Celldömölk, Szigethalom, Kulcs;

szeptember 28.: Doboz, Szerencs, Békéscsaba;

szeptember 29.: Jászberény, Hajdúnánás, Göd, Tiszaújváros.

Részletekért látogassátok meg honla punkat. Helyi és országos vezetők fogadóóráiról pedig ide kattintva tájékozódhattok. (Az eseménynaptárban a kedd éjfélig meghirdetett eseményeket tüntettük fel.)


Jobbik a médiában

Staudt Gábor: A gazt ki kell gyomlálni - A FigyelőNet interjúja a Jobbik főpolgármester-jelöltjével - tovább

Jobbik TV: Hetven éves a Hazatérés Temploma - ünnepi istentisztelet - videó

Jobbik TV: A Jobbik küzd a Vértesi Erőmű megmenéséért - videó

Vona Gábor az MTV Ma reggel c. műsorában - videó (szeptember 15.)

Volner János Csík Tamással, a C-Press főszerkesztőjével és Száva Vincével, az MKP-ÉKE elnökével vitázik az Éjjeli menedék c. műsorban - videó (szep tember 17.)

Volner János az MTV Közép-magyarországi Regionális Magazinjának választási vitaműsorában - videó (szeptember 17.)

Jobbik TV: A Jobbik a Hajógyári-szigeten sem akar izraeli kaszinóvárost - videó

Pörzse Sándort bizottsági munkájáról kérdezte a HírExtra - tovább

Staudt Gábor a TV2 Mokka c. műsorában - videó (szeptember 21.)

További videóinkat itt találjátok.


Egyéb

Kedves magyar testvéreink!

Kérjük, támogassátok a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak a magyar nemzet érdekében végzett munkáját. Adományaitokat a honlapunkon feltüntetett módon juttathatjátok el hozzánk.

Látogassátok velünk szövetséges közösségek honlapjait is:

Magyar Nemzeti Gárda
Nemzeti Egyletek
Atilla Király Népfőiskola
Narancsköztársaság
Barikád
Gárda Baba blogja

Szebb jövőt!

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sajtóosztály