Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 26., vasárnap

6.533 - Prof. Dr. Bokor Imre > BOMBAHÍR: ELŐKERÜLTEK KÁDÁR UNOKÁI + EGYEBEK!



A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(LEVELESLÁDÁJÁBÓL)

(Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                                         az MJB elnöke

BOMBAHÍR + EGYEBEK

1/  FELBUKKANTAK KÁDÁR UNOKÁI!

            Thürmer Gyula, a MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRT elnöke, szenzációs nyilatkozatot tett kicsiny, lelkes és a meglepetéstől „elalélt” elvtársai körében. Jobb kezével a hallgatóságra és önmagára mutatott, miközben  bejelentette, hogy: „MI VAGYUNK KÁDÁR JÁNOS UNOKÁI!”.

           Az apjukról nem esett szó, az örökséget sem részletezte, hiszen az elvtársakból testvérek lettek, akik könnyes szemmel ölelkeztek össze és örömmel szólítgatták egymást: „Te is elvtárs vagy,- testvér? Vlagyimir Iljics Lenin hozott közénk!”. Boldogan tapsikoltak és nagyapjuk feledhetetlen tetteire emlékeztek.

           Elnökük bárgyú mosollyal nézte testvéreit, megemlítvén, hogy mindnyájan bátrak, elszántak és készek a szocializmus felépítésére.

            A bátorságot nagyapjuktól örökölték, aki ’56-ban (igazi hőshöz méltóan) a gyűlölt ellenség tanyájára (a szovjet nagykövetségre) merészkedett be, majd Moszkvát érintve, szovjet harckocsival, valamint szovjet katonák szuronyhegyen lépkedve, visszatért Budapestre és fellendítette a kötélfonók régi mesterségét, emberek százait akasztatta fel vagy lövette agyon, a félelem legcsekélyebb jele nélkül.

             Bevezette az egyszerűsített temetkezési módot: koporsó nélkül,  hátradrótozott kezekkel, jeltelen gödrökbe "kaparták" el az embereket, ismeretlen helyekre, a hozzátartozók értesítését mellőzve.  Büszke lehet  minden  Kádár unoka a nagyapjára.  

             Nem kizárt, hogy  a génjükben hordozzák nagyapójuk bátorságát: alig várják, hogy akaszthassanak, lövethessenek, munkatáborokat létesíthessenek és a veres csillaggal ékesíthessék magukat.

2/  SZANYI TIBOR „NYÜZSGÉSE”

             Alig telik el egy nap, hogy Szanyi Tibor ne tenne  kritikai észrevételeket az új kormány irányába vagy ne lepné meg ötleteivel a közvéleményt. Elképzelhető, hogy szorgos handa-bandázásával feledtetni akarja, hogy csalással került a parlamentbe, és a „gyurcsányizmus” alatt egyetlenegy épkézláb javaslat nem jutott eszébe.

3/ HORVÁTH CSABA ÍGÉRETEI

            Horváth Csaba megbukott a II. kerületben, majd a semmi hasznosat nem tevő Demszky mitfárere volt, most pedig óriásplakátokon vigyorog az arra haladókra, és olyan csodálatos  dolgokat ígér a budapestieknek, hogy még a hazugságban megedzett MSZP-sek sem hisznek neki.

            Ami viszont a legcsodálatosabb (egyben a legundorítóbb) benne, hogy nem is szégyelli magát!

4/ GYURCSÁNY „HÚZZA AZ IDŐT”

Bizonyítást nyert, hogy Gyurcsány (mint miniszterelnök) közvetlenül vagy közvetve irányította a rendőrség tevékenységét 2006-ban.  A túlkapásokért, valamint a  felelősségre vonások elmaradásáért  akkor is felel, ha  a szóban adott instrukcióit tagadja, mert  még most is a  rendőrség  pártján áll (a vizsgáló bizottsághoz küldött levelének tartalma szerint), tehát megbilincselve a Bíróság elé kell állítani, hogy feleljen azért, amit tett, illetve  azért, amit  nem tett meg, holott meg kellett volna tennie.

Az akkori rendőrség vezetőit is minden vizsgálat nélkül felelősségre kell vonni, mert ha másért nem, de azért is megérdemlik az elmarasztalást, mert hibásak abban, hogy a rendőrök drasztikus módon léptek fel a tüntetőkkel szemben, és  megtorlás nélkül maradt az is, hogy a nemzeti zászlókat  kitépték az emberek kezéből és  nem egy esetben meg is taposták azokat. Esetenként nem is a tüntetőkre, hanem a jelvényekre, zászlókra vagy feliratokra vadásztak az emberi mivoltukból kivetkőzött brigantik!

 Milyenek lehettek a rendőrség vezetői, ha a súlyos atrocitásokat elkövető rendőröket kitüntették, megdicsérték és luxus vacsorával traktálták azokat, akik „túlórában” verték és/vagy szadista módon megalázták a „begyűjtött” polgárokat?

Vajon Pintér Sándor  miért védelmezi Gergényit vagy a példátlanul durván fellépő rendőröket?  Ne csodálkozzon, ha sokaknak megrendült a bizalma vele szemben,   mert nem azt kell ígérgetni, hogy  hány ezer rendőrrel  bővül jövőre az állomány, hanem  azt kell érzékeltetni, hogy a  bűnözőkkel és a rendbontókkal szemben már most is határozottan fellépnek, bevezetik az ún. zéró toleranciát!

A kétharmados parlamenti többséget biztosító szavazó polgárok  számos területen határozottabb és gyorsabb intézkedést várnak az illetékesektől, mert a minden hájjal megkent bűnösök többsége még szabad lábon  „éli világát”,  az egyes  bizottságok pedig  (gyakran) egy mókuskerékben forgolódnak, mert  (mint Gyurcsány példája is igazolja) fittyet hánynak a bizottságokra, jól ismerik a „kiskapukat”, hogy mentsék az irhájukat,  és a vagyonukat.

Az ominózus „öszödi” beszédében Gyurcsány  már  évekkel ezelőtt utalt arra, hogy: „NEM CSINÁLTUNK SEMMIT NÉGY ÉVIG. SEMMIT.  NEM TUDTOK  MONDANI OLYAN JELENTŐS KORMÁNYZATI INTÉZKEDÉST, AMIRE BÜSZKÉK LEHETÜNK AZON TÚL, HOGY A  SZARBÓL VISSZAHOZTUK A KORMÁNYZÁST  A VÉGÉRE.   SEMMIT.   HA EL KELL SZÁMOLNI  AZ ORSZÁGNAK, HOGY MIT  CSINÁLTUNK NÉGY ÉV ALATT, AKKOR MIT MONDUNK?  MEGISMÉTLEM: AZT, HOGY FŐLEG AZZAL VOLTUNK ELFOGLALVA, HOGY MILLIÁRDOS  VAGYONOKAT  LOPJUNK ÖSSZE MAGUNKNAK!   EZ SIKERÜLT IS.   „JÓKOR VOLTUNK JÓ HELYEN”.

Mesterházy, Szanyi, Horváth, Lendvai  és a többi „éhező” proletár milliárdos  elvtársak (mintegy 190 fő), tiltakozott valaki is az elhangzottakkal szemben?  

Visszaadta valaki az ellopott milliárdokat?  A négy év üresjáratért kapott illetményét és járulékos juttatásokat? Tiltakozott valaki  Gyurcsány kijelentései ellen? No comment!

VÉGEZETÜL: Mélyen Tisztelt ILLETÉKESEK ÉS BIZOTTSÁGOK! Vajon ezek után mit tudnak mondani (újat) az érintett tolvajbanda tagjai  a bíróság előtt?  Mit kell itt tovább vizsgálódni? Legfeljebb az a feladat, hogy egy zsebszámológépen ki kell számolni  minden egyes személyre, hogy mi volt a vagyona 4-8 évvel ezelőtt, mennyit vágott zsebre a semmittevés négy éve  alatt, és kész!  Lévay Atilla már évek óta erről cikkezik,  kár, hogy  nem figyeltek és nem figyelnek az írásaira.

Maximálisan igazságos döntést (elmarasztalást, bírságot, büntetést) hozhatnak a bírák! Igaza van az egyik MSZP-s főgurunak, hogy az adófizetőknek kb. 50 milliót kell kifizetni a különféle bizottságok működtetéséért.  Kivételesen hallgassuk meg ezt a  hasznos észrevételt,  az adófizetőknek akar spórolni.  Hiszen Gyurcsány  nyilatkozatát ellenvetés nélkül  elfogadták az "őszödi" összejövetelen jelenlévők.  Senki sem hivatkozhat arra, hogy  politikai színezetű, koncepciós per szenvedő alanyává vált.

Itt csupán a kisemmizett ország, a tönkretett családok százezrei, és a földönfutókká vált  nyomorgók a szenvedő alanyok.

                                               Tisztelettel:

                                                                      (Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                                         az MJB elnöke