Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 28., kedd

6.567 - Orbán: Olyan embereket kell választani, akik őszintén beszélnek > 2010-09-27 16:31 hírTV

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Orbán: Olyan embereket kell választani, akik őszintén beszélnek
2010-09-27 16:31 hírTV

A kormány gazdaságpolitikájának fókuszában tíz év alatt egymillió új munkahely létrehozása áll - erősítette meg Orbán Viktor Szegeden újságírók előtt. A miniszterelnök később egy rádióműsorban kiemelte: olyan embereket kell választani vasárnap minden településnek - köztük Szegednek is -, akik tudják, hogy mit akarnak, és mernek őszintén beszélni.

A miniszterelnök hétfői szegedi látogatásán elmondta, hogy sikeres Szeged nélkül nincsen sikeres Magyarország, ezért a városban meg kell tartani azt a bizalmat, amelyet az áprilisi választáson pártja visszakapott. Orbán Viktor abban állapodott meg B. Nagy László polgármesterjelölttel, hogy még ebben a ciklusban megkezdődik az új Tisza-híd felépítése - áll a miniszterelnök szóvivőjének közleményében.

Orbán Viktor világossá tette: minél nagyobb sikert ér el a Fidesz az önkormányzati választáson, annál gyorsabb lesz a változás.

"Akik nem ijednek meg a gondoktól"


A miniszterelnök később a helyi Rádió 88 adásában azt mondta: olyan embereket kell választani vasárnap minden településnek - köztük Szegednek is -, akik határozottak, tudják, hogy mit akarnak, nem ijednek meg a gondoktól, és ki mernek állni az emberek elé őszintén beszélni a bajokról, azok megoldásáról. A miniszterelnök szerint B. Nagy László, a Fidesz jelöltje ilyen, annál is inkább, mert amikor négyszemközt tárgyaltak, akkor a politikus szabad kezet kért egy városi hídhoz, amelynek építését még ebben a ciklusban el kellene kezdeni és zöld utat a több ezer munkahelyet teremtő gigaberuházásnak, a Szuperlézer központnak. (FH)