Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 1., kedd

8.320 - Mária Rádió, 2011. február 1. > Frekvenciát nyert a Mária Rádió Veszprémben

Feladó: Ifj. Szilas László
Dátum: 2011. február 1. 21:24
Tárgy: Mária Rádió Hírlevél - 2011. február 1.
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Frekvenciát nyert a Mária Rádió Veszprémben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa január 26-án a Mária Rádió frekvenciapályázatát nyilvánította nyertesnek a Veszprém 95,1 MHz műsorszolgáltatási jogosultság tekintetében.  

A Mária Rádió várhatóan 2011 tavaszán kezdi meg a műsorsugárzást a veszprémi frekvenciáján. A rádió műsora a következő településeken lesz hallható: Veszprém, Gyulafirátót, Kádárta, Hajmáskér, Sóly, Szentkirályszabadja, Nemesvámos, Márkó.

Vatikáni Rádió – naponta háromszor a Mária Rádióban

A Mária Rádió a Vatikáni Rádió magyar nyelvű adását reggel 5.30-kor, délután 13.00-kor, valamint est 23.35-kor sugározza.

Magyar nyelvű Mária Rádiók közös imája

Február 2-án szerdán, 12 óra 20 perctől a felvidéki, délvidéki, erdélyi és magyarországi Mária Rádiók önkéntesei imádkozzák a Szentolvasót. A magyar nyelvű Mária Rádiók közös imájára ezt követően havonta sor kerül.

Médianap a Mária Rádióban!

Milyennek kell, vagy milyennek kellene lennie az egyházi médiának a XXI. században? Formálhatja-e vallásos életünket a sajtó? Lehet-e a televízió, a rádió vagy az Internet az Evangélium hirdetésének eszköze?  A február 2-i tematikus Médianap vendégei lesznek vezető egyházi szakemberek, püspökök és papok, valamint civilek, akik hosszú ideje a tömegtájékoztatásban dolgoznak. Várja Önöket a két műsorvezető dr. Szederkényi Károly atya és Ozsváth Kálmán!

Régiós műsor Ajkán

Örömmel értesítjük hallgatóinkat, hogy a Mária Rádió 2011. áprilisában kezdi meg sugárzást Ajkán az FM 93.2 frekvencián. Várjuk olyan, a településen élő önkéntesek jelentkezését, akik műsorszerkesztéssel, vagy technikusi szolgálattal segítenék helyi műsorok gyártását. Jelentkezésüket az agnes@mariaradio.hu e-mail címre várjuk.

Tanúságtétel könyv-alakban

A Mária Rádióban elhangzott tanúságtételek egy része könyv-formában is megvásárolható a rádió webshopján. http://www.mariaradio.hu/webshop/107 Tanúságtétel című műsorunkat minden nap 16 órától sugározzuk.

Üdvözlettel
a Mária Rádió szerkesztősége

1142 Budapest, Szőnyi út 16.

telefon: 1/373-0701
e-mail: info@mariaradio.hu
web: www.mariaradio.hu