Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 16., szerda

8.529 - VOSZ KMRSZ Hírlevél > 2011. február 13. > Haszon Hírlevél szemelvények, Zöldtech Hírlevél, Széchenyi terv: kiszűrik az ügyeskedőket - rendkívüli ellenőrzések ...stb...

 hirlevelfejlec_20110207.jpg

 

Tisztelt Kutasi József !

nevnap_08.jpgSok szeretettel köszöntjük: Bálint, Valentin, Kolos, Georgina, Julianna, Lilla, Donát, Bernadett, Konrád, Zsuzsanna, Eliza, Aladár, Álmos   nevű olvasóinkat. 


         
  Boldog Névnapot kíván a VOSZ KMRSZ !


TÁJÉKOZTATÓ

a vállalkozások számára nyújtható támogatásról
, melyet a bérpótló juttatásra jogosult álláskereső foglalkoztatásához igényelhetnek a Társadalmi Megújulás Operatív Program 1.1.3 „Út a munka világába” elnevezésű program keretében

A gazdasági társaságokról szóló törvény, valamint az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről szóló törvény hatálya alá tartozó munkaadók a TÁMOP 1.1.3 program keretében a munkaügyi központ kirendeltségéhez benyújtott kérelem alapján támogatásban részesülhetnek, ha TÁMOP 1.1.3 programban résztvevő, bérpótló juttatásra jogosult álláskereső foglalkoztatását vállalják teljes munkaidőben, munkaviszony keretében. tovább>>>


Legyél meNŐ!

Üzleti Randi Találkozó női cégvezetőknek, vállalkozóknak, üzletasszonyoknak, vállalati döntéshozóknak

Előfordulhat, hogy a nők másképpen állnak az üzlethez, mást tartanak fontosnak, más motiválja őket, másképp tárgyalnak, másképpen vezetnek egy céget, másképp viszonyulnak a profithoz, mint a férfiak.
Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, hogy Ön, kedves női vállalkozó, cégvezető vagy vállalati vezető, sikeresen tudja építeni, fejleszteni cégét, vagy egy vállalatnak azt a részét, amelyért Ön a felelős.

A Nőnap alkalmából megrendezésre kerülő "Legyél meNŐ!" Üzleti Randi Találkozó kiváló alkalmat kínál arra, hogy
- olyan ismeretekkel, tudással, és tapasztalatokkal gyarapodjon, amelyre vállalkozó nőként elengedhetetlen szüksége lehet,
- továbbá olyan új kapcsolatokkal, együttműködésekkel, üzleti lehetőségekkel gazdagodjon, amelyek nélkülözhetetlenek fejlődése érdekében.  Bővebb információ:

KEMKIK aktuális ajánlata

1 alkalom térítésmentes konzultáció(email-es vagy személyes), ahol Ön, mint a vállalkozás vezetője, döntéshozója tudhatja kezében a kezdeményezést, és az  Ön üzleti-, piaci-, menedzsment feladatával, problémájával fogunk foglalkozni!
 
Jelentkezem az ingyenes konzultációra az
info@kemkik.hucímen.
 
Jöjjön tehát, kérdezzen, és okoskodjon üzleti szakértőnkkel együtt!
 
Ajánlatunk 2011. február végéig érhető el térítésmentesen!
Ne habozzon! Hozza fel témáit egy olyan személynek, aki tényleg kompetens beszélgetőpartner és marketinges elemző! Bővebben

Üzleti stratégiák, gyakorlatias megoldások -


A „Programozz környezettudatosan"

Egyetemünk, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kara informatikus és bioinformatikus mérnökök képzésével foglalkozik. Az idén már második alkalommal indít programozói versenyt.
A verseny kiírásakor elsődleges célként azt határoztuk meg, hogy a versenyen résztvevők szembesüljenek a környezettudatosság fontosságával. Így a verseny kiírás egyértelmű célja: az energiatakarékosság, és a feladat minél tökéletesebb megoldása. Az első versenyünkre beérkező pályamunkák is bizonyítják, hogy a programozás hatékonysága erősen összefügg az energiafelhasználással.

A versenyünkhöz keresünk olyan támogatókat, akiknek a környezetvédelem, vagy az energiatakarékosság fontos a hétköznapokban is. Kérem lehetőségei szerint támogassa versenyünket!

Verseny bemutatása


Széchenyi terv: kiszűrik az ügyeskedőket - rendkívüli ellenőrzések

Fokozott ellenőrzésekre már a pályázatok elbírálása esetében is számítani lehet, így szeretnék elkerülni már a legelején, hogy fiktív pályázatok jussanak támogatáshoz.
Az előző pályázati ciklusban (2007-2010) alapvetően dokumentum alapú és előzetesen bejelentett ellenőrzések történtek, a ciklus vége felé azonban egyre hangsúlyosabbá váltak az előre be nem jelentett, rendkívüli helyszíni revíziók is. tovább>>>


Érdemes az elsők között lenni!

Képzési pályázatok beadása március 1-től
A konvergenciarégiókban működő mikro-, kis- és középvállalkozások vezetőihez szólunk. Siessen, nehogy lemaradjon a Széchenyi Terv egyik legkedvezőbb feltételű  képzési pályázatának beadási határidejéről! Vegye igénybe gyorsan a Piac&Profit - DFT-Hungária konzorcium ingyenes pályázati tanácsadását, pályázatírási, monitoringozási szolgáltatását!
Március 1-étől már be lehet nyújtani az akár 100 %-os támogatottságú pályázatot, melyhez még egy GOP pályázatot is kell készíteni. A leggyorsabbaknak lesz a legnagyobb esélyük a pályázat elnyerésére, mert várhatóan nagyon gyorsan elfogy a kiírt összeg. A Közép-Magyarországi Régióban működő kkv-k számára sajnos ez a pályázati lehetőség nem adott, de egyéb más igen. tovább>>>


Kedves Cégvezető!
GRATULÁLOK!

Ön egy 3 hetes luxus körutat nyert Micsoda??? HOGY NEM ÉR RÁ???
Miért ne érne rá? Talán HA ÖN nincs bent a munkahelyén: a beosztottak lazára veszik a munkát? nem intéződnek el teljesen a dolgok? „cincognak az egerek”, és széthordják a céget? valamiért nem tud hatékonyan előrehaladni a vállalkozás? nem úgy, nem azok a termékek vagy  szolgáltatások állnak elő? több lesz a vevői panasz? a középvezetői közül igazából nem tudja kire bízná rá az Ön feladatait?

Megfigyelhető, hogy sokszor önmagában csak "otthagyni" luxus a céget, nemhogy nyaralni menni... Az Ön esetében ez lehet máshogy is, nem tudhatom! De most őszintén, hány éve volt igazán önfeledten nyaralni vagy pihenni legutóbb, mióta cégvezető?

Ha Ön megtehette a közelmúltban, hogy magára hagyta a céget több mint 3 hétre, és nem volt számottevő visszaesés, akkor a Navigátor Program nem Önnek szól, és őszintén gratulálok!

Minden más esetben(!)
és ha időközben még nem jelentkezett; szeretettel várjuk a jövő heti bemutatónapon, ahol olyan hasznos információkkal és módszerekkel ismerhet meg, amit már azonnal alkalmazni tud a cég növekedésének és stabilitásának érdekében!

A Navigátor Programunkat elfoglalt vezetőknek ajánljuk, 100%-os garancia mellett.
Jöjjön el a bemutatónapra!
Időpont: február 15. (kedd) 9-12h
A bemutató:
- Welcome: forró kávé, tea, aprósütemény
- 2 óra Navigátor bemutató
- Személyes konzultáció szakértőkkel
- Szükség esetén cégállapot felmérés - ingyen
- A találkozó kiváló alkalom arra is, hogy más cégek vezetőivel kapcsolatba lépjen, ezért névjegykártyát feltétlen hozzon magával!

Helyszín: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 4/c., (bejárat a Sopron út 21-el szemben)
A Navigátor bemutató ára: Ingyenes.
Jöjjön el! Ki tudja? Velünk akár már idén elgondolkodhat egy hosszabb kikapcsolódáson.
Jelentkezem a bemutatóra >>>
Előbb megnézem videón, hogy milyen a Comline belülről >>>
 

Comline Budapest Kft. - Aki eredményeket ér el.
www.comline.hu


Meghívó 

A Piac és Profit Konferenciaközpont és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt és a téma iránt érdeklődő munkatársát a K&H - Piac&Profit:  ÜZLETI TIPPEK című konferenciára.

A K&H Bank Zrt. és a Piac & Profit üzleti magazin országos konferenciasorozata (roadshow) a kis- és középvállalatok döntéshozói számára
Helyszín: Budapest, Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.)
Időpont: 2011. február 17. 10.00-15.00 óra
 
REGISZTRÁLJON,  ÉS VEGYEN RÉSZT RENDEZVÉNYÜNKÖN!
 A regisztrálók számára a rendezvény ingyenes.
 Tervezett program:
 9.30-10.00 Helyszíni regisztráció
10.00-10.20 Nyitóelőadás: Dr. Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági minisztérium államtitkára: a kkv-k fejlesztését támogató gazdaságpolitika összetevőiről.
10.20-10.40 Barcza György elemző, K&H Csoport: Magyarország gazdaságpolitikai helyzete, lehetőségei.
10.40-11.00 Lucz Zoltánné, a Nemzetgazdasági Minisztérium Jövedelem- és Forgalmi Adó Főosztály vezetője: Adóváltozások, 2011.
11.00-11.20 Németh László, a K&H Bank Zrt. Kkv Marketing Főosztály vezetője: Milyen megtakarítási lehetőségeket rejteget a bankok fokozódó versenye a kis és középvállalkozások számára, támogatott banki finanszírozási lehetőségek.
11.20-11.40 Dr. Császár Dániel a K&H EU Pályázati Iroda képviseletében: az új, 2011-ben meghirdetett EU-pályázatokhoz hozzájutás feltételeiről.
11.40-12.00 Konzultáció az előadókkal
12.00-12.20 Laczkó Kristóf az ELO Digital Office stratégiai igazgatója: Miként növeljük cégünk hatékonyságát az ELO dokumentumkezelő rendszer használatával?
12.20-12.40 Kerti Lajos, a CompLex Kiadó Céginformációs üzletágának szerkesztőségi munkatársa: Üzleti kockázatok csökkentése Céginformációs szolgáltatásokkal. Naprakész információk partnerekről.
12.40-13.00 Fábián Zoltán a Magyar Telekom Nyrt. Kis- és középvállalati értékesítési igazgatóság, Szakértékesítési osztályának osztályvezetője: Infokommunikációs megoldások a KKV-k számára.
13.00-13.20 Strausz János a Fujitsu Technology Solutions Kft. üzletfejlesztési igazgatója: Informatika a csapból - avagy a Fujitsu Cloud megoldásai.
13.20-13.40 Opel Southeast Europe Kft. a céges flotta előnyeiről.
13.40-14.00 Mayer János, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. technikai konzulense: HP ePrint - nyomtasson bárhonnan, bármilyen mobileszközről.
14.00-15.00 Konzultáció az előadókkal, ebéd
 A tematika változtatási jogát fenntartjuk!
REGISZTRÁCIÓ
 
A szünetekben konzultációs lehetőségek az előadókkal!
A konzultációval egybekötött konferenciára regisztrálni szükséges.
A regisztrálók számára a rendezvény ingyenes.
Várjuk jelentkezését, regisztráljon mielőbb!
Tovább információ:
dr. Sikó-Vlajk Viktória
konferenciaigazgató
Piac és Profit Konferenciaközpont
Telefon: 06 (1) 239-9597, e-mail:
konferencia@piacesprofit.hu


Zöldtech Hírlevél

Megújuló energiaforrásokról mindenkinek
2011. február 9., szerda


Haszon Hírlevél szemelvények

Ellenőrzik a Széchenyi-pénzek útját
Az Új Széchenyi-terv keretében megjelenő pályázatok elbírálása és megvalósítása során, a rendelkezésre álló források minél hatékonyabb felhasználása érdekében, a pályázóknak új ellenőrzési típusokkal, új megoldásokkal is meg kell barátkozniuk – írja a gazdasag.hu hírügynökség. A fokozott ellenőrzésekre már a pályázatok elbírálása esetében is számítani lehet, így elkerülhetőek már a legelején, hogy fiktív pályázatok jussanak támogatáshoz. tovább>>>
 
Világot hódít az innovatív magyar cég
Az ASM Cégcsoport fejlődése és növekedése sikertörténet a javából! A cégcsoport, amely biztonságtechnikai termékek, rendszerek kereskedelmével, telepítésével, illetve karbantartásával foglalkozik, olyan ismert létesítmények teljes biztonságtechnikáját végezte, mint a Fórum Debrecen bevásárlóközpont. Az ASM, a Citibank ügyfele, ma már jelen van Hongkongban, és Németországban is. tovább>>>
 
Céges kockázatok: fél, de nem kezeli?
A magyar közép- és nagyvállalatok csupán 30 százalékának van írásos kockázatkezelési folyamata,  de 70 százalékuk tart tőle, áll a Dun & Bradstreet (D&B) nemzetközi cégminősítő elemzésében. A kutatásból kiderül, hogy a nemfizetési kockázat jelen van hazánkban, azonban a közép- és nagyvállalati kör kis része kezeli csak tudatosan, folyamatorientáltan ezt a rizikót. A D&B kutatása keretében több mint 3 ezer vállalatot kérdezett meg kockázatkezelési szokásairól a vevői nemfizetések kiküszöbölése érdekében tett lépéseivel kapcsolatban. tovább>>>
 
Itt a jó példa: összefognak a régiós cégek
Közép-Duna Térségi Gazdaságfejlesztési Platform néven új szerveződést jelentettek be. A platform nyílt édekegyeztető és érdekérvényesítő fórum, amely a térség gazdaságfejlesztési koncepciójának kialakítására, valamint az érintett szervezetek fejlesztési stratégiáinak összehangolására jött létre. A megállapodást tartalmazó kontraktust 7 intézmény és vállalat írta alá. A platform képviselői, kiegészülve a régió gazdaságát meghatározó és befolyásoló nagyvállalatokkal, szakértőkkel és az illetékes államtitkárokkal, nyílt érdek- és stratégiai egyeztetést kezdeményeznek. tovább>>>

„A legdrágább a pénzügyi műveletlenség!”
A Haszon nőknek konferenciák következő állomása a pénzügyi stratégiákról szól. Az euró sorsa, a gyermekek pénzügyi nevelése, a Széchenyi-terv programjai mind szerepet kap a már megszokott sikersztori és a luxusról szóló előadás mellett.
 
A budapesti konferencia időpontja március 24.
 
Jelentkezzen kedvezményesen február 28-ig, így a részvételi díj csak
20 000 Ft + áfa (utána 28 000 Ft + áfa)!  több információ
e-mail:
rendezveny@haszon.hu; +36-1/353-0575